Închide meniul
Foto

“Am spus da!” Mădălina Ghenea și-a luat prin surprindere fanii! Imaginile de senzație postate, îmbrăcată în rochie de mireasă

Viviana Moraru Publicat: 17 aprilie 2024, 19:19

Reclamă
“Am spus da!” Mădălina Ghenea și-a luat prin surprindere fanii! Imaginile de senzație postate, îmbrăcată în rochie de mireasă

Mădălina Ghenea și-a luat prin surprindere fanii şi s-a fotografiat în rochie de mireasă

Mădălina Ghenea/ Colaj Instagram

Mădălina Ghenea şi-a luat prin surprindere fanii şi a postat imagini de senzaţie, îmbrăcată în rochie de mireasă. La câteva luni distanţă după ce s-a despărţit de Grigor Dimitrov, frumoasa româncă a postat şi un mesaj enigmatic.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mădălina Ghenea s-a iubit timp de câteva luni cu Grigor Dimitrov, în primăvara anului trecut. Relaţia celor doi s-a încheiat, deşi într-o perioadă erau de nedespărţit.

Mădălina Ghenea și-a luat prin surprindere fanii şi s-a fotografiat în rochie de mireasă

Mădălina Ghenea a postat mai multe fotografii şi clipuri video din cadrul unei campanii publicitare, cel mai probabil. (Vezi galeria foto de la finalul articolului) Aceasta a fost îmbrăcată într-o rochie de mireasă şi chiar a postat mesaj inedit: „Am spus da”.

Frumoasa româncă, stabilită în Italia de mai mulţi ani, a fost pusă pe glume şi şi-a pus fanii „pe jar”.

Mădălina Ghenea este urmărită de peste un milion de oameni, pe contul ei oficial de Instagram. Aceasta este o prezenţă activă în mediul online şi postează des fotografii care aprind imaginaţia fanilor ei.

Reclamă

De-a lungul timpului, Mădălina Ghenea s-a iubit cu mai mulţi bărbaţi celebri, printre care şi Gerard Butler. Aceasta are un copil alături de Matei Stratan, un om de afaceri din România.

Mădălina Ghenea a fost dată de gol! Câţi bani poate primi pentru o singură postare

Mădălina Ghenea a fost dată de gol. Englezii de la The Sun au anunţat câţi bani poate primi românca pentru o singură postare pe reţelele sociale. Actriţa în vârstă de 36 de ani are aproape 1.3 milioane de urmăritori pe contul ei de Instagram.

Jurnaliştii de la thesun.co.uk au întocmit un top select al încasărilor iubitelor şi soţiilor jucătorilor de la Australian Open 2024. Aceştia au inclus-o şi pe Mădălina Ghenea, care a fost anul trecut într-o relaţie cu Grigor Dimitrov. Cei doi nu ar mai fi împreună, chiar dacă s-au ferit să confirme despărţirea.

Reclamă 4 / 0/3

Potrivit sursei citate anterior, Ghenea încasează 7.300 de lire sterline (n.r. 8.500 de euro) pentru fiecare postare. Este depăşită numai de Sophia Thomalla, iubita lui Alexander Zverev. Modelul din Germania în vârstă de 34 de ani are 1.4 milioane de urmăritori pe Instagram şi încasează 8.000 de lire sterline (n.r. 9.350 euro).

Pe ultima treaptă a podiumului este soţia lui Novak Djokovic, Jelena Djokovic. Soţia liderului ATP este urmată de Paige Lorenze, partenera lui Tommy Paul.

Britanicii i-au făcut şi o prezentare Mădălinei Ghenea. Au amintit că românca s-a iubit în trecut cu Leonado DiCaprio şi că este cunoscută pentru rolurile avute în „House of Gucci” şi „Deep Fear”.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:26 Fanii FCSB-ului iau cu asalt Arena Naţională la meciul cu CFR Cluj! Mihai Stoica a anunţat câte bilete s-au vândut în numai o oră 19:26 Horaţiu Moldovan a primit o veste uriaşă din Spania! Decizia luată de Diego Simeone şi Atletico Madrid 19:00 LIVE VIDEOLecco – Sampdoria e LIVE în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo luptă pentru un loc de baraj 18:57 Transferurile de milioane de euro ale lui Dan Şucu la Rapid, făcute praf: „Să ne mai lase. Are dreptate Gigi Becali” 18:36 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Antrenamentele, calificările şi cursele se văd LIVE STREAM în AntenaPLAY 18:12 Un fost preşedinte al Rapidului a reacţionat după comunicatul lui Dan Şucu: „E dezinformat, manipulat” 17:50 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe probabile 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său 16:51 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai 16:48 VideoImnul României a răsunat după victoria istorică în faţa Ungariei! Imagini superbe cu „tricolorii” la Bolzano Vezi toate știrile
Citește și