Închide meniul
Foto

Mădălina Ghenea a fost dată de gol! Câţi bani poate primi românca pentru o singură postare. E pe locul secund într-un top select

Reclamă

Publicat: 24 ianuarie 2024, 21:07

Mădălina Ghenea a fost dată de gol! Câţi bani poate primi românca pentru o singură postare. E pe locul secund într-un top select

Mădălina Ghenea a fost dată de gol! Câţi bani poate primi românca pentru o singură postare

Mădălina Ghenea şi Grigor Dimitrov / Profimediaimages

Mădălina Ghenea a fost dată de gol. Englezii de la The Sun au anunţat câţi bani poate primi românca pentru o singură postare pe reţelele sociale. Actriţa în vârstă de 36 de ani are aproape 1.3 milioane de urmăritori pe contul ei de Instagram.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jurnaliştii de la thesun.co.uk au întocmit un top select al încasărilor iubitelor şi soţiilor jucătorilor de la Australian Open 2024. Aceştia au inclus-o şi pe Mădălina Ghenea, care a fost anul trecut într-o relaţie cu Grigor Dimitrov. Cei doi nu ar mai fi împreună, chiar dacă s-au ferit să confirme despărţirea.

Mădălina Ghenea a fost dată de gol! Câţi bani poate primi pentru o singură postare

Potrivit sursei citate anterior, Ghenea încasează 7.300 de lire sterline (n.r. 8.500 de euro) pentru fiecare postare. Este depăşită numai de Sophia Thomalla, iubita lui Alexander Zverev. Modelul din Germania în vârstă de 34 de ani are 1.4 milioane de urmăritori pe Instagram şi încasează 8.000 de lire sterline (n.r. 9.350 euro).

Pe ultima treaptă a podiumului este soţia lui Novak Djokovic, Jelena Djokovic. Soţia liderului ATP este urmată de Paige Lorenze, partenera lui Tommy Paul. În GALERIA FOTO de mai jos vezi cine sunt vedetele care au prins TOP 10.

Britanicii i-au făcut şi o prezentare Mădălinei Ghenea. Au amintit că românca s-a iubit în trecut cu Leonado DiCaprio şi că este cunoscută pentru rolurile avute în „House of Gucci” şi „Deep Fear”.

Reclamă

În octombrie au apărut primele zvonuri că s-a produs „ruptura” între Mădălina Ghenea şi Grigor Dimitrov, după aproape o jumătate de an de relaţie. Informaţia a fost oferită de jurnaliştii de la tennistonic.com. Ghenea şi Dimitrov şi-au şters de pe reţelele sociale toate imaginile „fierbinţi” în care apăreau împreună. Mai mult, nici nu se mai urmăresc pe Instagram.

Mădălina Ghenea, surprinsă când a aflat cine este Radu Drăgușin

Mădălina Ghenea a fost surprinsă când a aflat cine este Radu Drăgușin. Frumoasa româncă a fost întrebată despre transferul fundașului central la Tottenham, și a oferit imediat un răspuns. Aceasta consideră că stoperul naționalei are nevoie de toate susținerea românilor.

Radu Drăgușin a devenit cel mai scump jucător din istoria României. Tottenham a plătit suma de 30 de milioane de euro, în schimbul fundașului de 21 de ani.

Reclamă 4 / 0/3

Mădălina Ghenea a fost întrebată de către un fan despre transferul lui Radu Drăgușin la Tottenham. Aceasta nu s-a ferit să răspundă și a dezvăluit că nu știa cine este fundașul român, și a fost nevoită să-l caute pe Google.

A trebuit să-l caut pe Google! Nu știam cine este. Nu mă pricep. Oricine face România mândră are nevoie de sprijinul nostru!”, a transmis Mădălina Ghenea, pe pagina sa de Instagram, acolo unde este urmărită de peste un milion și jumătate de persoane.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:22 Mohamed Salah şi Jurgen Klopp, conflict aprins în timpul meciului! Liverpool, OUT din cursa pentru titlu 17:15 LIVE VIDEOPalermo – Reggiana se joacă ACUM în AntenaPLAY. Ionuț Nedelcearu e titular și luptă pentru promovare 16:39 LIVE SCOREFCU Craiova – U Cluj se joacă ACUM. Oltenii continuă lupta pentru salvarea de la retrogradare 16:37 „E cel mai bun din campionat” Elias Charalambous îi ia apărarea lui Ștefan Târnovanu! Ce a spus despre gafa din meciul cu Sepsi 16:16 VIDEOValentin Mihăilă, gol superb pentru Parma! Echipa românului, tot mai aproape de revenirea în Serie A 15:59 LIVE VIDEOBlackburn – Coventry se joacă ACUM, în AntenaPLAY! Hull City – Ipswich (22:00)! Spectacol în Championship 15:25 România a obţinut o medalie de argint la Campionatele Europene de canotaj! Echipajul de patru rame feminin, locul 2 în Ungaria 15:01 Iga Swiatek, după ce a distrus-o pe Sorana Cîrstea, la Madrid: „Ăsta a fost singurul lucru pe care l-am făcut” 14:25 Carlos Alcaraz, discurs superb despre Rafael Nadal: „Vreau să profit la maximum de Rafa” 13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal Vezi toate știrile
Citește și