Închide meniul
Foto

„Am tot crescut copii, m-am plictisit”. Anamaria Prodan a spus totul despre presupușii amanți. Ce iubit își dorește și de ce Tudor Oros și Ion Țiriac nu sunt pe lista ei

Reclamă

Antena Sport Publicat: 13 ianuarie 2022, 18:12

„Am tot crescut copii, m-am plictisit”. Anamaria Prodan a spus totul despre presupușii amanți. Ce iubit își dorește și de ce Tudor Oros și Ion Țiriac nu sunt pe lista ei

Anamaria Prodan a vorbit despre presupuşii ei amanţi

Colaj Instagram / Profimediaimages

La începutul acestui an au apărut zvonuri că Anamaria Prodan ar fi într-o relație cu Tudor Oros, un antreprenor român stabilit în Dubai. Cei doi au petrecut noaptea de Revelion împreună și au postat mai multe poze în care apar împreună. Impresarul a ținut să asigure că sunt doar parteneri de afaceri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan, reacție categorică: „Iubitul meu nu o să mai fie român. Gata!”

De altfel, Anamaria Prodan a explicat că nu are niciun iubit și a dezvăluit că nu se va mai uita după bărbați tineri. Își dorește să trăiască alături de un milionar care este mai în vârstă decât ea.

În fiecare zi, dacă ies cu cineva, se spune că e iubitul Anei. Nu e niciun iubit. Iubitul meu trebuie să aibă vârstă mai mare decât mine. M-am plictisit de copii! Am luat și am tot crescut copii… și ce am făcut?„, a precizat Anamaria Prodan în podcastul lui Codin Maticiuc.

Întrebată dacă Ion Țiriac (82 de ani) s-ar potrivi descrierii, soția lui Laurențiu Reghecampf a exclus această variantă. Viitorul ei iubit trebuie să aibă între 50 și 60 de ani.

Bărbatul meu trebuie să fie până în 60 de ani, nu trebuie să fie prăpastia între generații. Eu sunt de modă veche, îmi trebuie unul de generația mea. Eu sunt cu lăutarii, cu cabaret. Păpușei, așa, ce să faci cu ei? Și să nu mai fie român. Gata! Mentalitatea e de vină„, a precizat agentul de jucători.

Reclamă
Citește și:

Cine este Tudor Oros, bărbatul cu care s-a afişat Anamaria Prodan

Tudor Oros a atras toată atenţia în 2022. A părut a deveni o prezenţă constantă în viaţa agentului de jucători. Şi-a făcut apariţia atât de ziua Anamariei, cât și la Marele Premiu de Formula 1 de la Abu Dhabi, când impresarul a pierdut 500.000 de euro după ce a pariat pe victoria lui Lewis Hamilton. S-a făcut cu adevărat remarcat în noaptea de Revelion, când a apărut în mai multe postări ale celei care ocupă locul 141 în topul celor mai bogaţi români.

Vedeta nu s-a ferit să vorbească despre tânărul alături de care a făcut mai multe poze, pe care le-a şi publicat pe reţelele sociale. Anamaria Prodan l-a ridicat în slăvit pe Tudor şi a recunoscut că a fost impresionată de cel care s-a mutat în Dubai în urmă cu şapte ani.

Da. Este adevărat. Se numește Tudor Oroș. Un bărbat super inteligent. Integru. Deștept. Un bărbat care conduce un grup de firme internațional puternic! Pe mine m-a impresionat foarte mult viziunea lui Tudor și a grupului prin care vor da acces gratuit la educație World Class familiilor dezavantajate prin programul 1 for 1. Adică pentru fiecare client plătitor, vor da acces unui copil dintr-o familie cu venit sub media pe țara din care provine

Reclamă 4 / 0/3

V-am spus, viața mea merge înainte frumos. Dumnezeu a dat deoparte nenorocirile și urâțenia din viața mea. Acum pot sta liniștită că am alături de mine oameni serioși, profesioniști, care fac cinste societății! Mă bucur că l-ați analizat pe Tudor. Nu este sezonier în Dubai. Este mândria românilor!„, a declarat Anamaria Prodan pentru spynews.ro.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” Vezi toate știrile
Citește și