Închide meniul

"Am văzut cu ochii mei!" Gestul incredibil pe care Gigi Becali l-a făcut în faţa unui preot, dezvăluit de Dumitru Dragomir: "Nu vorbesc prostii!" Averea uriaşă pe care o are omul de afaceri

Reclamă

Antena Sport Publicat: 17 aprilie 2021, 16:07

"Am văzut cu ochii mei!" Gestul incredibil pe care Gigi Becali l-a făcut în faţa unui preot, dezvăluit de Dumitru Dragomir: "Nu vorbesc prostii!" Averea uriaşă pe care o are omul de afaceri

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Gigi Becali ar avea o avere de un miliard de euro

Dragomir a dezvăluit că şi-a adus aminte că l-a văzut la un moment dat pe Gigi Becali că i-a dat 2.000 de euro unui preot. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali, ăsta, este un tip foarte deștept, dom'ne, care a reușit pe toate planurile. Rețineți ce vă spun, știu ce vorbesc. Chiar zilele trecute am fost la el la palat și am văzut cu ochii mei cum ajută lumea. Era coadă la el la intrare.

Eu am văzut, cu ochii mei, cum i-a dat unui preot 2.000 de euro. Gigi este un om bun”, a spus Dragomir la Pro X.

Dragomir mai spune că averea imensă pe care o are îi asigură lui Gigi Becali o linişte financiară şi tocmai de aceea nu este disperat să vândă jucătorii.

Gigi Becali are bani mulți, dom'ne. Păi… are un miliard. Un miliard de euro, rețineți ce vă spun. Nu vorbesc prostii”, a mai spus Dragomir.

Reclamă

Ce avere are Gigi Becali

Gigi Becali a rămas unul dintre cei mai bogaţi oameni din România şi nu a fost afectat de pandemia de Covid-19. Deşi Dragomir susţine că Becali are un miliard de euro, în topul persoanelor care investesc în sport, patronul celor de la FCSB e pe locul 3, cu o avere estimată la 350-450 milioane de euro. Ion Ţiriac e primul, cu două miliarde de euro.

Becali e pe locul 3 în clasamentul averilor oamenilor din sport, după Ion Ţiriac şi Gruia Stoica (500 de milioane de euro). Chiar dacă a tăiat salariile la FCSB, Gigi face bani din imobiliare şi construcţii. Ioan Niculae (300-340 milioane de euro) şi George Copos (200-210) se află şi ei în frunte.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 10:19 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
Vezi toate știrile
Citește și