Închide meniul
Foto

„Am vrut să fie aşa!” Episod incredibil petrecut între Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Ce s-a întâmplat înainte să apară amanta Corina Caciuc

Reclamă

Antena Sport Publicat: 7 ianuarie 2022, 16:44 / Actualizat: 8 ianuarie 2022, 15:30

„Am vrut să fie aşa!” Episod incredibil petrecut între Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Ce s-a întâmplat înainte să apară amanta Corina Caciuc

Ce a putut să facă Anamaria Prodan în ziua procesului de divorț cu Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf / Instagram Anamaria Prodan

Anamaria Prodan a apărut complet goală alături de Laurențiu Reghecampf pe coperta revistei Tabu, în 2013. Soțul impresarei a ținut în mână două mingi de fotbal, care acopereau sânii partenerei sale. Fostul redactor-șef al revistei Tabu, Dan Silviu Boerescu, a dezvăluit că Reghecampf a refuzat categoric să facă acea fotografie la vremea respectivă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Laurențiu Reghecampf, pictorial incendiar alături de Anamaria Prodan

Reghecampf a fost atunci înduplecat tocmai de Anamaria Prodan. După o discuție serioasă între patru ochi, antrenorul a fost fericit să facă fotografie provocatoare alături de soția sa.

”Pentru coperta din Tabu am vrut să fie cu sânii goi, dar acoperiți de două mingi de fotbal ținute strategic de Reghe. El nu a vrut să facă poza, iar eu i-am spus ei că, în aceste condiții, renunț la pictorial și copertă. Ea l-a smucit de mână pe soțul ei și l-a tras într-o încăpere alăturată. Ce au vorbit acolo nu știu dar cert este că, după două minute, când au ieșit, Reghe a fost de acord cu ideea mea de copertă, care a ieșit senzațional, după cum vedeți de altfel în galeria foto”, a spus Dan Silviu Boerescu, potrivit bucatarescu.ro.

De-a lungul timpului, Anamaria Prodan a făcut mai multe pictoriale incendiare. În 2006, vedeta a pozat complet goală în celebra revistă Playboy. A dezvăluit că Reghecampf era înnebunit după pozele cu ea.

Era prin 2006, Laur juca în Germania, dar trecuse în fugă prin ţară. La aeroport, a văzut revista cu mine la chioşcul de ziare şi a cumpărat-o. Era foarte curios să vadă cum mai arătam – nud. Laur a luat revista şi mi-a povestit că tot zborul până în Germania nu şi-a putut lua ochii de la paginile cu pictorialul”, povestea Anamaria Prodan, în Tabu.

Reclamă
Sursa: revista Tabu / bucatarescu.ro
Citește și:

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan, în scandal de divorț

La 9 ani de la acel moment, relația dintre Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan s-a destrămat. Impresara nu se dezminte. Vedeta trădată de propriul soţ s-a decis să-şi caute dreptatea în justiţie şi nici nu se gândeşte să renunţe până când nu va câştiga tot ceea ce crede că i se cuvine. Mai mult, agentul FIFA a vorbit şi despre ultima discuţie avută cu Laurenţiu Reghecampf.

Anamaria Prodan nu se împacă deloc cu faptul că antrenorul s-a decis să renunţe la căsnicie şi să-şi caute fericirea în braţele altei femei. Vedeta vine cu acuzaţii deosebit de dure şi chiar îl ameninţă pe Reghecampf. Spune că nu va renunţa la banii care i-ar fi fost furaţi şi promite că avocaţii vor recupera toate sumele pe care le-ar fi pierdut.

Anul acesta în foarte scurt timp va aduce înapoi tot ce a sustras. Atunci amanta să stea cu el și să facă bani amândoi de la 0, căci eu l-am luat așa. Munca mea este doar pentru copiii mei, nu pentru amantele lui Reghecampf. Mendrele lui să și le facă prin Amsterdam, nu să ia munca copiilor mei. Dar legal le descurc eu încet-încet și la final, cel care a greșit plătește fără să clipească. I-am promis lui Reghe ca voi recupera tot cu avocați, căci în 8-10 ani și-a satisfăcut fanteziile pe munca familiei”, este mărturia agentului, conform click.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumesc mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
Vezi toate știrile
Citește și