Închide meniul
Foto

Amanta lui Laurenţiu Reghecampf, emoţionată până la lacrimi. „Niciodată nu voi dispărea!”. Ce a făcut Corina Caciuc

Reclamă

Antena Sport Publicat: 21 iulie 2022, 17:09

Amanta lui Laurenţiu Reghecampf, emoţionată până la lacrimi. „Niciodată nu voi dispărea!”. Ce a făcut Corina Caciuc

Amanta lui Laurenţiu Reghecampf, emoţionată până la lacrimi. Ce a postat Corina Caciuc

Laurenţiu Reghecampf şi Corina Caciuc au un băieţel / Colaj Instagram

Corina Caciuc, cea care este amanta lui Laurenţiu Reghecampf, pare a fi emoţionată până la lacrimi. Tânăra de 29 de ani se simte excelent alături de antrenorul lui Neftchi Baku şi de copilul ei de două luni. Se pregăteşte acum pentru noua viaţă din Azerbaidjan.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Aflat în proces de divorţ cu Anamaria Prodan, Reghecampf a depăşit momentele dificile şi se bucură de clipele trăite alături de iubita lui. Tehnicianul de 46 de ani este o prezenţă activă pe reţelele sociale şi a început chiar să posteze tot mai multe poze alături de Corina.

Amanta lui Laurenţiu Reghecampf, emoţionată până la lacrimi. Imaginea postată de Corina Caciuc

Şi femeia originară din Deva surprinde cu apariţiile ei. Tocmai a postat pe Insta Story o fotografie cu micuţul Liam Reghecampf, care a fost însoţită de câteva versuri dintr-o melodie. A fost modul în care l-a asigurat pe băieţelul ei că îi va fi mereu alături.

Te iubesc și știu că o voi face, întotdeauna, până la sfârșit. Nu mă voi răzgândi, te iubesc şi voi fi aici. Niciodată nu voi dispărea. Am spus pentru totdeauna şi jur că va fi aşa. Aşa că voi fi acolo!„, au fost versurile care au fost pe placul Corinei Caciuc.

Tânăra care i-a sucit mințile lui Laurențiu Reghecampf îşi surprinde fanii şi nu arată deloc că a trecut printr-o sarcină. Conform impact.ro, Corina Caciuc și-a făcut apariția la Park Lake, la serviciul de pașapoarte, pentru a ridica documentul de călătorie al micuțului Liam.

Reclamă

Paparazzi au surprins-o pe amanta lui Laurențiu Reghecampf în drum spre mașină. Corina a purtat un tricou roșu si pantaloni scurți, care i-au accentuat formele perfecte. În picioare a ales ceva comod, papuci. Bineînțeles, geanta nu putea să lipsească. (VEZI ÎN GALERIA FOTO DE MAI JOS)

În luna mai, Corina Caciuc l-a adus pe lume pe micuțul Liam, al treilea copil al lui Laurențiu Reghecampf. Antrenorul mai are doi băieţi. Este vorba de Luca Reghecampf, pe care îl are din prima căsnicie, cu Mariana Pfeiffer, şi de Laurenţiu Reghecampf Jr. (Bebeto), pe care îl are cu Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan, dezvăluirea momentului despre Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan a dezvăluit ce sumă îi va plăti lunar Laurențiu Reghecampf. Pensia alimentară va însemna 15.000 de euro din cele 40.000 de euro pe care Reghe le încasează la Neftchi Baku.

Reclamă 4 / 0/3

Are să îmi dea 50.000 de euro, pentru perioada în care a plecat de acasă, nu i-a păsat de copii. În plus, de acum, din salariul de 40.000, îmi va datora 15.000 de euro. Să nu creadă că nu va plăti.

Să-l ajute Dumnezeu să facă ceva aici.. noi ne rugăm să-i meargă bine. Căci dacă nu se concentrează e pericol maxim pentru cariera lui! Dacă mai ascultă de amantă să facă ședințe foto și să îi posteze burțile, picioarele și ce o mai fi, o să ajungă foarte rău. Ați văzut unde l-au dus postările, instagramul, ședințele foto. E greu în țările acestea să ai trecut dubios.

Îl va urmări toată viața trecutul acestei femei. Și dacă câștiga ceva, ea îl va trage in jos. Dacă va pierde îl va îngropa, oricum o dai trecutul ășteia povestit de toți cu poze și filmări ce le-am văzut tot prin ziare, pentru el înseamnă final de carieră. Dar și le-a asumat într-un final, acum să vadă cum face mai departe.

Eu însă știu, trecutul de acest gen al cuiva îngroapă persoana de lângă mai ales dacă ea este celebră cum este Reghe! Când Kamara i-a dat sfaturi să se trateze de boli, să meargă la școală, să nu mai fumeze, să nu mai bea, să-și caute părinții, când totul a mai și apărut online, în secunda aia Laurentiu Reghecampf a murit cumva metaforic. Să-l ajute Dumnezeu să aibă rezultate, să se vorbească de ele, că dacă nu se va vorbi doar de trecutul amantei. Îmi pare rău, dar ăsta este adevărul”, a spus Prodan, citată de playsport.ro.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:34 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 1-1. Repriză „nebună” în Moldova! „Câinii” şi-au dat autogol, au rămas în 10 şi au avut un gol anulat! 20:30 Mark Williams – Si Jiahui 9-10. Galezul, out de la Campionatul Mondial de snooker. Chinezul, evoluţie perfectă în decisiv 20:28 Scene uluitoare la meciul Botoşani – Dinamo! Bogdan Andone a fost eliminat! Scandal în tribune: ce au scandat fanii moldovenilor 20:24 Eugen Trică a răbufnit, după ce FCU Craiova a rămas pe ultimul loc din Liga 1: „Dacă vor să meargă în Liga a 2-a, să meargă!” 19:59 Gigi Becali a găsit atacant pentru Champions League! Vârful de un milion de euro care este dorit de FCSB 19:39 O sportivă legendară a României va purta flacăra olimpică la sosirea acesteia în Franţa! E medaliată cu aur la Jocurile Olimpice 19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor Vezi toate știrile
Citește și