Închide meniul
Foto

Anamaria Prodan, dezvăluirea momentului despre Laurențiu Reghecampf! Ce a putut spune vedeta

Antena Sport Publicat: 21 iulie 2022, 9:05

Colaj Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan, dezvăluirea momentului despre Laurențiu Reghecampf

Colaj Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf / Instagram

  • Laurențiu Reghecampf ar avea un salariu de 40.000 pe lună la Neftchi Baku
  • Reghe ar urma să plătească 15.000 de euro pensie alimentară

Anamaria Prodan a dezvăluit ce sumă îi va plăti lunar Laurențiu Reghecampf. Pensia alimentară va însemna 15.000 de euro din cele 40.000 de euro pe care Reghe le încasează la Neftchi Baku.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pe lângă această sumă, Reghecampf ar mai trebui să scoată din conturi alte 50.000 de euro, susține Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan a dezvăluit ce sumă îi va plăti lunar Laurențiu Reghecampf

”Are să îmi dea 50.000 de euro, pentru perioada în care a plecat de acasă, nu i-a păsat de copii. În plus, de acum, din salariul de 40.000, îmi va datora 15.000 de euro. Să nu creadă că nu va plăti.

Reclamă

Să-l ajute Dumnezeu să facă ceva aici.. noi ne rugăm să-i meargă bine. Căci dacă nu se concentrează e pericol maxim pentru cariera lui! Dacă mai ascultă de amantă să facă ședințe foto și să îi posteze burțile, picioarele și ce o mai fi, o să ajungă foarte rău. Ați văzut unde l-au dus postările, instagramul, ședințele foto. E greu în țările acestea să ai trecut dubios.

Anamaria Prodan: ”Îl va urmări toată viața trecutul acestei femei”

Îl va urmări toată viața trecutul acestei femei. Și dacă câștiga ceva, ea îl va trage in jos. Dacă va pierde îl va îngropa, oricum o dai trecutul ășteia povestit de toți cu poze și filmări ce le-am văzut tot prin ziare, pentru el înseamnă final de carieră. Dar și le-a asumat într-un final, acum să vadă cum face mai departe.

Reclamă

Eu însă știu, trecutul de acest gen al cuiva îngroapă persoana de lângă mai ales dacă ea este celebră cum este Reghe! Când Kamara i-a dat sfaturi să se trateze de boli, să meargă la școală, să nu mai fumeze, să nu mai bea, să-și caute părinții, când totul a mai și apărut online, în secunda aia Laurentiu Reghecampf a murit cumva metaforic. Să-l ajute Dumnezeu să aibă rezultate, să se vorbească de ele, că dacă nu se va vorbi doar de trecutul amantei. Îmi pare rău, dar ăsta este adevărul”, a spus Prodan, citată de playsport.ro.

Anamaria Prodan rupe tăcerea, după ce a fost părăsită pentru o altă femeie

Anamaria Prodan a dezvăluit prin ce a trecut imediat după ce în spaţiul public a apărut informaţia divorţului de Laurenţiu Reghecampf. Agentul a primit multe mesaje din parte altor femei care au trecut prin situaţii similare.

„De fapt, toată nebunia a început atunci când s-a aflat adevărul despre Reghe și tot Instagramul meu a explodat. Femei care aveau aceleași probleme, care îmi scriau ce să facă, ce să facă cu copiii.

Reclamă 4 / 0/3

Atunci am zis, ca să nu mai răspund la milioane de mesaje, este mult mai simplu să fac un turneu național unde să vină să vorbească cu mine. Nu știu care va fi taxa de intrare, dar femeile care au copii și nu au posibilități vor fi primite gratuit”, a spus Anamaria Prodan, citată de fanatik.ro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A 12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro Vezi toate știrile
Pe același subiect
„Cea mai frumoasă femeie din România” i s-a destăinuit Anamariei Prodan
Diverse • 13:01
FOTO
„Cea mai frumoasă femeie din România” i s-a destăinuit Anamariei Prodan! Cum a reacționat când și-a prins soțul înșelând-o
Ce a putut spune Bebeto când a fost întrebat dacă îi este dor de tatăl său
Diverse • 27 mart., 9:02
FOTO
Ce a putut spune Bebeto, fiul lui Laurenţiu Reghecampf şi al Anamariei Prodan, când a fost întrebat dacă îi este dor de tatăl său
Anamaria Prodan ia lecții de box de la Ronald Gavril
Diverse • 24 mart., 8:04
FOTO
Anamaria Prodan ia lecții de box de la Ronald Gavril! Vedeta, videoclip de senzație alături de iubitul ei
Tânăra acuzată că i-a fost amantă lui Laurenţiu Reghecampf, apariţie electrizantă la piscină
Diverse • 18 mart., 20:01
FOTO
Tânăra acuzată că i-a fost amantă lui Laurenţiu Reghecampf, apariţie electrizantă la piscină. Cât de frumoasă este Florentina
Mesajul lui Laurenţiu Reghecampf, de ziua de naştere a fiului său cel mare
Diverse • 15 mart., 17:54
FOTO
Mesajul lui Laurenţiu Reghecampf, de ziua de naştere a fiului său cel mare! Cum a reacţionat Luca