Închide meniul
Foto

Amanta lui Laurențiu Reghecampf, lovitură decisivă pentru Anamaria Prodan. Decizia anunțată de instanță

Reclamă

Antena Sport Publicat: 17 septembrie 2022, 16:53

Amanta lui Laurențiu Reghecampf, lovitură decisivă pentru Anamaria Prodan. Decizia anunțată de instanță

Amanta lui Laurențiu Reghecampf, lovitură în instanță pentru Anamaria Prodan

Colaj cu Laurențiu Reghecampf, Corina Caciuc și Anamaria Prodan / Colaj Instagram

Amanta lui Laurențiu Reghecampf, Corina Caciuc, i-a dat marea lovitura în instanță fostei soții a antrenorului, Anamaria Prodan. Un scandal monstru a fost soluționat în favoarea celei care l-a furat pe Reghe de lângă celebra impresară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anul trecut, în spațiul public au apărut fotografii cu Anamaria Prodan în care vedeta apare complet goală, în fața unei oglinzi. Fosta soție a acuzat-o pe Corina Caciuc că ar fi de vină pentru publicarea fotografiilor intime și a dat-o pe aceasta în judecată.

Amanta lui Laurențiu Reghecampf, Corina Caciuc, lovitură în instanță pentru Anamaria Prodan

Anamaria Prodan i-a trimis lui Laurențiu Reghecampf fotografii cu ea dezbrăcată pe vremea când forma un cuplu cu celebrul antrenor. Era sigură că fostul soț a contribuit la defăimarea ei și că va avea câștig de cauză în instanță. S-a înșelat.

Conform playsport.ro, instanța a hotărât că Corina Caciuc și Laurențiu Reghecampf nu au avut nicio implicare în apariția acelor fotografii pe internet. Anamaria Prodan a visat la despăgubiri din partea amantei fostului soț, însă nu s-a mai ales cu nimic.

În prezent, Anamaria Prodan s-a mutat în Dubai, în timp ce Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc au ajuns în Azerbaidjan, unde el este antrenor la Neftchi Baku.

Reclamă

Ce o așteaptă pe Anamaria Prodan după încheierea divorțului

Anamaria Prodan a avut încă un mesaj dur pentru actualul ei soț, Laurențiu Reghecampf, cu care se află în plin scandal de divorț. Agentul de-abia așteaptă să scape de proces, pentru că ”Dumnezeu când ești bun îți îndepărtează răul din viața și îți dă ceva de vis”.

”Am realizat după foarte mult timp că eu încercam să construiesc un bărbat, în timp ce el dărâma femeia care eram! Deci! Capul sus!!! Trăiți frumos departe de mizeriile și slăbiciunile tuturor!

Lăsați în urmă răul și zâmbiți, căci Dumnezeu când ești bun îți îndepărtează răul din viața și îți dă ceva de vis exact așa cum meritați !️ Good Luck all!!!!”, a scris Anamaria Prodan, pe Instagram.

Reclamă 4 / 0/3

Cum a putut să îşi răsfeţe Laurenţiu Reghecampf amanta! Corina Caciuc

Laurenţiu Reghecampf şi-a răsfăţat amanta Corina Caciuc la piscină şi a postat pe Instagram o poză din intimitatea celor doi. Corina nu a scăpat însă de numele Anamariei Prodan.

„Stare de duminică”, a fost mesajul lui Reghecampf, la care Corina a reacţionat imediat: „Inima mea„. Totuşi, un fan de pe Instagram a ţinut să le strice starea şi a postat sec un mesaj: „Ana era specială!„.

Aceasta este una dintre puţinele apariţii intime ale celor doi indrăgostiţi, mai ales că Laurenţiu Reghecampf se află în plin proces de divorţ de Anamaria Prodan.

 

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și