Închide meniul
Foto

Cum a putut să îşi răsfeţe Laurenţiu Reghecampf amanta! Corina Caciuc, bântuită de Amamaria Prodan, într-un moment de intimitate cu Reghe: „Era specială!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 4 septembrie 2022, 15:29 / Actualizat: 4 septembrie 2022, 16:59

Cum a putut să îşi răsfeţe Laurenţiu Reghecampf amanta! Corina Caciuc, bântuită de Amamaria Prodan, într-un moment de intimitate cu Reghe: „Era specială!”

Aronganţă maximă făcută de Anamaria Prodan

Colaj Anamaria Prodan, Laurenţiu Reghecampf şi Corina Caciuc / Instagram

Laurenţiu Reghecampf şi-a răsfăţat amanta Corina Caciuc la piscină şi a postat pe Instagram o poză din intimitatea celor doi. Corina nu a scăpat însă de numele Anamariei Prodan.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Stare de duminică”, a fost mesajul lui Reghecampf, la care Corina a reacţionat imediat: „Inima mea„. Totuşi, un fan de pe Instagram a ţinut să le strice starea şi a postat sec un mesaj: „Ana era specială!„.

Cum a putut să îşi răsfeţe Laurenţiu Reghecampf amanta

Aceasta este una dintre puţinele apariţii intime ale celor doi indrăgostiţi, mai ales că Laurenţiu Reghecampf se află în plin proces de divorţ de Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan s-a săturat: „Vreau să închid telenovela Reghecampf și amanta”

Anamaria Prodan s-a săturat de scandalul de divorț în care este implicată cu Laurențiu Reghecampf. Agentul de jucători așteaptă să se despartă de antrenorul lui Neftchi Baku, cu care s-a căsătorit în 2008, la Las Vegas.

Vedeta care va împlini 50 de ani în luna decembrie s-a mutat în Dubai și anunță că nu vrea să mai audă de Laurențiu Reghecampf și de amanta lui, Corina Caciuc.

Reclamă

„Reghe încă nu realizează ce nume am construit eu și ce familie am construit atâta de greu, în atâția ani. Probabil e fericit că apare prin ziare cu amanta sau cu alte porcării. Dar eu și copiii mei nu mai vrem așa ceva. Trăim departe de toți. Fericiți.

Ne trăim viața în liniște, demnitate și armonie! Vă iubesc mult, dar vreau să închid telenovela Reghe și amanta. Noi suntem printre cele mai frumoase familii ale țării și așa vrem sa rămânem. Care a rămas în urmă… Nu ne interesează. Noi continuăm să trăim frumos, în timp ce restul continuă să moară oribil. Vă mulțumesc pentru înțelegere și vă urăm o viață de vis, tuturor„, a declarat Anamaria Prodan pentru click.ro.

Ce o așteaptă pe Anamaria Prodan după încheierea divorțului

Anamaria Prodan a avut încă un mesaj dur pentru actualul ei soț, Laurențiu Reghecampf, cu care se află în plin scandal de divorț. Agentul de-abia așteaptă să scape de proces, pentru că ”Dumnezeu când ești bun îți îndepărtează răul din viața și îți dă ceva de vis”.

Reclamă 4 / 0/3

”Am realizat după foarte mult timp că eu încercam să construiesc un bărbat, în timp ce el dărâma femeia care eram! Deci! Capul sus!!! Trăiți frumos departe de mizeriile și slăbiciunile tuturor!

Lăsați în urmă răul și zâmbiți, căci Dumnezeu când ești bun îți îndepărtează răul din viața și îți dă ceva de vis exact așa cum meritați !️ Good Luck all!!!!”, a scris Anamaria Prodan, pe Instagram.

Recomandări
  • Laurenţiu Reghecampf şi-a răsfăţat amanta Corina Caciuc
  • Chefi la cuțite și mai ascuțite. Premiera Sezonului 10 este Astăzi, ora 20.00, Luni, Marți și Miercuri 20.30, pe Antena 1 și AntenaPLAY

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
8:51 VIDEOScene incredibile la Marele Premiu al Chinei! Gazonul a luat foc în timpul antrenamentelor! Steagul roșu s-a ridicat imediat 8:44 „Joacă două meciuri pe an!” Jucătorul cu care Gigi Becali vrea să dea lovitura, făcut praf: „Cine l-a văzut fotbalist?” 8:28 „Ne putem descurca” Florin Maxim, cu gândul la Europa League după ce Corvinul s-a calificat în finala Cupei României 8:19 Răzvan Lucescu, concluzie amară după ce PAOK a ratat semifinalele Conference League: „Totul a fost în favoarea lor” 7:50 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (10:30) 18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
Vezi toate știrile
Citește și