Închide meniul

Amănunt incredibil despre Anamaria Prodan, în timp ce se bătea cu Laurenţiu Reghecampf. Verdictul şocant la care nimeni nu s-ar fi gândit

Antena Sport Publicat: 29 septembrie 2022, 12:40

Amănunt incredibil despre Anamaria Prodan, în timp ce se bătea cu Laurenţiu Reghecampf. Verdictul şocant la care nimeni nu s-ar fi gândit

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf sunt în proces de divorț

Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf / Colaj

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Cât despre Ana, chiar dacă are momente de vulnerabilitate, cum le avem cu toții, este o femeie care nu stă să fie bătută. Se și vede că se apără. Părerea mea este că ea încă ține la el sau nu s-a obișnuit încă ideii că a fost înșelată.

Amănunt incredibil despre Anamaria Prodan, în timp ce se bătea cu Laurenţiu Reghecampf

Cadența ritmului în care pășeau cei doi arată că Ana încă are sentimente pentru el. Și el, și ea au încercat să țină pasul unul cu celălalt. La un moment dat, Ana este cea care ține pasul cu el, apoi el, cu mâinile la spate, extrem de nervos”, a spus Brooks, citată de fanatik.ro.

Reclamă

În altă ordine de idei, bărbatul care a filmat bătaia dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf a rupt tăcerea. Este vorba despre șoferul impresarei, care se afla în mașină în timpul scandalului monstru petrecut în Snagov. Acesta îl acuză pe fostul antrenor al Universității Craiova că „am fost bătut cu bestialitate”.

Bărbatul a lansat acuzații uluitoare la adresa antrenorului român, explicând că a fost lovit „cu bestialitate”

„Avocații mei vor merge până în pânzele albe pentru a-mi face dreptate. Camerele de supraveghere de pe stradă au surprins totul, iar Anamaria Prodan a încercat să scape din mâinile lui fugind și întrebând dacă am filmat pentru a merge la poliție. Am să-mi fac dreptate pentru că dacă tolerăm așa ceva vom ajunge rușinea Europei.

Reclamă

Îmi rezerv dreptul să nu comentez acest incident. Imaginile explică totul. Dacă am ajuns să trăim într-o țară unde la TV se comentează că femeia a incitat un bărbat și bărbatul a rupt-o în bătaie… după bătăușul din Carpați sare la toți cei ce-i stau în cale… suntem ca națiune fără identitate.

Sunt siderat de așa comportament, sunt siderat, căci acest om Reghecampf este sau trebuia să fie un exemplu pentru generațiile tinere de fotbaliști. Trebuia să fie un exemplu pentru copiii lui, pentru societate. Văd cu stupoare moderatori care încearcă să explice că femeia merită bătută! Văd femei care probabil trăiesc în așa teroare acasă, care aprobă bătaia față de femeie. Este strigător la cer!

Am fost șocat, am filmat căci era ireal, am fost lovit cu bestialitate, în timp ce șoferul lui Reghe se uita cu mâinile în sân și zâmbea… Trăim într-o țară unde poliția nu își face datoria! Arestăm „interlopi” și ne e frică de „vedete”. Rușine tuturor celor ce promovează așa ceva! CNA și toate instituțiile non guvernamentale și guvernamentale nu au mișcat un deget, deși sunt plătite din banii statului”, a „tunat” șoferul Anamariei Prodan, potrivit realitatea.net.

Reclamă 4 / 0/3

”I-a rupt tricoul șoferului, l-a amenințat cu moartea, l-a zgâriat, m-am băgat între ei, l-am împins, l-am luat, am încercat să îl calmez, i-am spus că îi face plângere penală, că nu e normal ce face. Nu te înțelegi cu el”, a spus Anamaria Prodan, la rândul ei, după scandalul uriaș.

Ce daune fizice a mai suferit Anamaria Prodan, după bătaia cu Laurenţiu Reghecmapf

Anamaria Prodan s-a ales cu mai multe daune fizice, după bătaia incredibilă cu Laurenţiu Reghecampf. Impresara a avut şi faţetele dentare sparte, ca urmare a loviturilor încasate, în scandalul care a făcut încojorul României.

Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf s-au bătut pe stradă, în weekend. Ca urmare a acestui fapt, cei doi au avut nevoie de îngrijiri medicale, impresara chiar s-a ales cu piciorul imobilizat în ghips.

Anamaria Prodan a ajuns prima la spital, după scandalul colosal cu Laurenţiu Reghecampf. Conform Fanatik, impresara a mers la INML marţi, cu o zi înainte ca antrenorul lui Neftchi Baku să meargă şi el. Totodată, Reghe a mers în weekend imediat după ceartă la o clinică, pentru un examen toxicologic care să ateste faptul că nu se afla sub influenţa niciunei substanţe.

O va învinge Simona Halep pe Paula Badosa, în primul tur de la Miami?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
13:10 VIDEOCălcâie, loburi şi goluri spectaculoase! Ianis Hagi, Denis Alibec şi Mihăilă au făcut show total la antrenamentul naţionalei 12:51 FotoAdrian Mutu şi-a făcut implant de păr în Turcia: „Nu e dureros, am dormit! Timpul nu iartă pe nimeni!” 12:47 Care a fost cauza morţii iubitului Arynei Sabalenka! Tenismena aflată pe tablou cu Halep la Miami e în doliu după decesul subit 12:45 Nume mari la Ţiriac Open. Lista completă a starurilor de pe tabloul principal de simplu 12:26 Darius Olaru şi-a dezvăluit cele două obiective uriaşe din 2024: „Vreau titlul cu FCSB şi să ajung în semifinală la EURO!” 12:08 Dan Şucu a dezvăluit prima uriaşă pe care o vor încasa rapidiştii dacă vor cuceri titlul! Bonus consistent şi pentru Europa 11:50 Cine va arbitra meciul România – Irlanda de Nord! A mai fost la centru la două partide disputate de ţara noastră 11:29 Surpriza pe care o pregăteşte Edi Iordănescu pentru dubla cu Irlanda de Nord şi Columbia! Jucătorul care l-a impresionat 11:03 „Nu merita asta” Mesaje de susţinere pentru Aryna Sabalenka, după ce iubitul ei a murit subit, înainte de a împlini 43 de ani! 10:36 Stere Halep, înainte de meciul fiicei sale cu Paula Badosa: „Am foarte multe emoţii”! Ce a spus despre adversara Simonei Vezi toate știrile
Horoscopul zilei de 20 martie 2024. Berbecii sunt sfătuiți să aibă grijă de sufletul lor. Află ce se întâplă cu zodia ta

Horoscopul zilei de 20 martie 2024. Berbecii sunt sfătuiți să aibă grijă de sufletul lor. Află ce se întâplă cu zodia ta

Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Formula 1
Pe același subiect
Tânăra acuzată că i-a fost amantă lui Laurenţiu Reghecampf, apariţie electrizantă la piscină
Diverse • 18 mart., 20:01
FOTO
Tânăra acuzată că i-a fost amantă lui Laurenţiu Reghecampf, apariţie electrizantă la piscină. Cât de frumoasă este Florentina
Mesajul lui Laurenţiu Reghecampf, de ziua de naştere a fiului său cel mare
Diverse • 15 mart., 17:54
FOTO
Mesajul lui Laurenţiu Reghecampf, de ziua de naştere a fiului său cel mare! Cum a reacţionat Luca
Adrian Cristea a mers la un grătar și a stârnit hohote de râs.
Extra • 13 mart., 10:01
FOTO
Adrian Cristea a mers la un grătar și a stârnit hohote de râs! Cum a fost îmbrăcat „Prințul”: „Atunci a început caterinca”
Anamaria Prodan a reacţionat după ce s-a spus că a fost cerută în căsătorie de Ronald Gavril!
Diverse • 11 mart., 19:40
FOTO
Anamaria Prodan a reacţionat după ce s-a spus că a fost cerută în căsătorie de Ronald Gavril!
Anamaria Prodan a publicat o imagine extrem de provocatoare cu ea de Ziua Femeii şi a avut un mesaj fabulos!
Extra • 8 mart., 13:29
FOTO
Anamaria Prodan a publicat o imagine extrem de provocatoare cu ea de Ziua Femeii şi a avut un mesaj fabulos!