Închide meniul
Foto

Anamaria Prodan a ajuns de urgență la poliție și a cerut mandat de protecție. Se teme de Laurențiu Reghecampf: „Sunt amenințări că ne omoară în casă”

Reclamă

Publicat: 23 februarie 2022, 9:07 / Actualizat: 23 februarie 2022, 13:34

Anamaria Prodan a ajuns de urgență la poliție și a cerut mandat de protecție. Se teme de Laurențiu Reghecampf: „Sunt amenințări că ne omoară în casă”

Acuzat de Anamaria Prodan că a furat banii familiei, Laurenţiu Reghecampf a rupt tăcerea despre averea lui

Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf / Colaj Instagram Anamaria Prodan

Scandalul ar fi escaladat după ce Reghecampf a rupt tăcerea și a anunțat, în public, versiunea lui. Anamaria Prodan a dezvăluit că, în ultimele zile, a primit mii de telefoane de amenințare. Nu a mai rezistat și s-a prezentat la sediul poliției.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan a cerut ordin de restricție împotriva lui Laurențiu Reghecampf

Impresarul își dorește ca Reghecampf să nu se apropie de ea până la finalizarea procesului de divorț. Anamaria Prodan l-a acuzat pe soțul ei că ar fi apelat la un grup infracțional.

Abia acum am plecat de la sediul poliției. Am cerut foarte clar mandat. Nu mai are nevoie să se apropie de mine, nici de copil, până nu se termină această nenorocire. Consider să stăm cât mai departe unul de celălalt pentru că primesc zeci și mii de telefoane de amenințare. Le-am prezentat și oamenii de la poliție au văzut… înjurături, amenințări că ne omoară în casă.

Citește și: Cine e Andia, noua artistă care e acum în trending în lumea muzicii din România. Ea le-a „detronat” pe Delia și Theo Rose

Am mai pățit de astea și în urmă cu câteva luni și le-am depus la dosar pe vremea când doamna Caciuc îl amenința pe Reghecampf că e problemă mare dacă nu pleacă de acasă sau dacă mă ține foarte mult pe mine pe acolo prin Dubai. Tot poliția va face lumină în cazul ăsta cum va face și în cazul pozelor apărute cu mine nud. Eu am prezentat tot… acum domnul Reghecampf, Caciuc și mama Caciucăi pot să facă orice.

Reclamă

Eu sunt șocată pe măsură ce trec zilele din ce în ce mai tare. Este un joc din ăsta, un grup în jurul lui Reghecampf… gen criminal, care amenință, caută să mă denigreze. Reghecampf îmi trimite mailuri că are nu știu ce grupuri. Omul e disperat. El trebuie doar să ne dea ce a furat și în secunda aia Dumnezeu cu mila, nici măcar nu-i mai pronunțăm numele„, a declarat Anamaria Prodan la Prima TV.

Citește și:

Cum s-a apărat Laurențiu Reghecampf după ce a fost acuzat că a fugit cu banii familiei

Anamaria Prodan i-a deschis dosar penal lui Reghecampf și pentru că ar fi transferat sume uriașe din conturile comune în cele ale iubitei Corina Caciuc. Tehnicianul este cercetat atât în România, cât și în Dubai, din spusele soției. Reghe a venit cu lămuriri și neagă acuzațiile care i-au fost aduse.

Eu iau toate declarațiile astea, mă uit și mă minunez. N-ai cum să spui că rămâi pe străzi. Cum? Stai în ditamai palatul la Snagov, ai casă în București, două case la Snagov. Una e cumpărată de mama ei, eu am renovat-o, dar nu am nicio treabă cu ea. Da, au fost momente în care poate ne-a dat Ionela Prodan ceva, dar i-am dat înapoi.

Reclamă 4 / 0/3

Ea poate să spună ce vrea, dar nu poate să spună că ea a adus banii (n.r. în familie). Eu am câștigat câteva zeci de milioane de euro, pe contracte. Eu nu vorbesc că vreau luna de pe cer. Spun ce am câștigat, am plătit taxe, am contracte. Ea nu m-a dus nicăieri, asta e ironia sorții. Să spună ea acum că m-a făcut antrenor… bine, m-ai pus tu antrenor la Steaua. Hai să spunem. Cu toate că poate să iasă Gigi Becali și să spună el. Dar dacă eu nu aveam valoare„, a declarat Laurențiu Reghecampf într-un podcast.

Recomandări
  • Anamaria Prodan s-a dus la poliție
  • Se teme de Laurențiu Reghecampf și a cerut ordin de restricție

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
18
apr.
22:41
„E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv
18
apr.
21:55
„Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB
18
apr.
21:43
Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90
Vezi toate știrile
Citește și