Închide meniul
Foto

Cum se apără Laurențiu Reghecampf după ce a fost acuzat că a golit conturile Anamariei Prodan. „Am câștigat zeci de milioane de euro”. Suma uriașă plătită fiicelor vedetei

Reclamă

Publicat: 20 februarie 2022, 20:51

Cum se apără Laurențiu Reghecampf după ce a fost acuzat că a golit conturile Anamariei Prodan. „Am câștigat zeci de milioane de euro”. Suma uriașă plătită fiicelor vedetei

Acuzat de Anamaria Prodan că a furat banii familiei, Laurenţiu Reghecampf a rupt tăcerea despre averea lui

Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf / Colaj Instagram Anamaria Prodan

Puteam să ajung în stradă din cauza amantelor lui Reghecampf!„, a fost anunțul făcut de Anamaria care i-a pus capac tehnicianului. Acesta a ținut să facă lumină și să își prezinte punctul său de vedere.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cum se apără Laurențiu Reghecampf după acuzele Anamariei Prodan: „Eu am câștigat câteva zeci de milioane de euro”

Reghecampf s-a trezit chiar și cu două dosare penale. Este anchetat de polițiști atât în România, cât și în Dubai. Totul după ce Anamaria Prodan a făcut plângere pentru că ar fi fost prejudiciată de propriul soț.

Eu iau toate declarațiile astea, mă uit și mă minunez. N-ai cum să spui că rămâi pe străzi. Cum? Stai în ditamai palatul la Snagov, ai casă în București, două case la Snagov. Una e cumpărată de mama ei, eu am renovat-o, dar nu am nicio treabă cu ea. Da, au fost momente în care poate ne-a dat Ionela Prodan ceva, dar i-am dat înapoi.

Ea poate să spună ce vrea, dar nu poate să spună că ea a adus banii (n.r. în familie). Eu am câștigat câteva zeci de milioane de euro, pe contracte. Eu nu vorbesc că vreau luna de pe cer. Spun ce am câștigat, am plătit taxe, am contracte. Ea nu m-a dus nicăieri, asta e ironia sorții. Să spună ea acum că m-a făcut antrenor… bine, m-ai pus tu antrenor la Steaua. Hai să spunem. Cu toate că poate să iasă Gigi Becali și să spună el. Dar dacă eu nu aveam valoare„, a declarat Laurențiu Reghecampf într-un podcast.

Tehnicianul Universității Craiova a ținut să asigure că nu a făcut diferențe între băieții săi și fetele Anamariei Prodan din prima căsătorie. A dezvăluit chiar că le-a ajutat pe Sarah și Rebecca Dumitrescu cu sute de mii de euro.

Reclamă

Nu o recunosc pentru că niciodată nu am avut discuții de genul ăsta. Pentru Sarah și Rebecca, hai să spunem în ultimii 3 ani, dar e urât rău de tot… sunt câteva sute de mii (n.r. de euro) plătiți numai în ultimii ani. Eu le-am făcut din suflet. Eu pentru Luca, de exemplu, nu am făcut atâtea câte am făcut pentru Rebecca. Și nu îmi pare rău! Rebecca era la facultate și avea nevoie de ajutor, de finanțare, să stea între oameni influenți. I-am dat bani să își facă o colecție de haine în Italia. Le-am spus tuturor copiilor că o să-i ajut pe fiecare în parte când o să fie nevoie„, a mai spus antrenorul Universității Craiova.

Anamaria Prodan i-a făcut plângere penală lui Laurențiu Reghecampf, în Dubai

Anamaria s-a dus la poliție și este convinsă că Reghecampf și Caciuc vor avea mari probleme. I-a avertizat pe amândoi și i-a anunțat că riscă să ajungă după gratii.

A început urmărirea penală în Dubai, acolo unde noi avem rezidență. Am absolut totul acolo, cum a început. De un an de zile am dovezile! În Dubai am angajat avocatul… amanta (n.r. Corina Caciuc) poate să facă pușcărie și tu (n.r. Laurențiu Reghecampf) ești nenorocit pe viață. El și-a dat seama atunci și a trimis-o în țară, apoi a adus-o… o ascundea, femeia era cu cardurile.

Reclamă 4 / 0/3

Este tsunami, vine peste el tsunami. Autoritățile o să declanșeze tsunami peste el și peste cei care l-au sfătuit„, a declarat Anamaria Prodan la realitateasportiva.net.

Agentul de jucători a făcut plângere penală și în România, iar Laurențiu Reghecampf este vizat. Acesta e cercetat atât pentru faptul că ar fi sustras, fără acordul soției, bani din conturile comune, cât și pentru apariția imaginilor nud cu Anamaria Prodan, pe care le-ar fi avut pe mail.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și