Închide meniul
Foto

Anamaria Prodan a ajuns din nou în faţa altarului. I-a spus din nou „da” lui Laurenţiu Reghecampf

Reclamă

Publicat: 1 iunie 2021, 16:54

Anamaria Prodan a ajuns din nou în faţa altarului. I-a spus din nou „da” lui Laurenţiu Reghecampf

Instagram Anamaria Prodan

Anamaria Prodan a ajuns din nou în faţa altarului

Cei doi s-au întors din Arabia Saudită, acolo locuiesc după ce fostul antrenor al lui FCSB a preluat-o pe Al Ahli. Celebrul cuplu s-a căsătorit pe 14 iunie 2008, în Las Vegas.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan a ajuns din nou în faţa altarului

Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf şi-au reînnoit jurămintele la biserica din Snagov, anunţă spynews.ro. Au fost însoţiţi de câţiva membri ai familiei şi de prietenii apropiaţi. Agenta de jucători a spus din nou „da”, în faţa preotului.

Numai ploaia le-a dat bătăi de cap celor două vedete care au plătit mii de euro pentru ţinuta spectaculoasă cu care s-au afişat. Aceştia tocmia au plătit 350.000 de euro pentru a-şi renova vila pe care o deţin în Pipera. A angajat o echipă de muncitori, un designer şi a redecorat casa într-un stil arăbesc. Noul mobilier este de lux şi a fost adus din Turcia şi Dubai şi a costat 150.000 de euro.

Anamaria Prodan a avut ideea de a-şi reînnoi jurămintele, la 12 ani după ce s-a căsătorit cu Laurenţiu Reghecampf. Ea a organizat tot şi i-a făcut o surpriză soţului.

Ce avere are Anamaria Prodan

Anamaria Prodan are o avere incredibilă şi a făcut investiţii importante pe toate continentele. Vedeta şi soţul ei, Laurenţiu Reghecampf, nu se uită la bani când vine vorba de cumpărat case şi accesorii de lux.

Reclamă

Anamaria Prodan a ajuns din nou în faţa altarului. În acest an, a avut parte şi de o surpriză extravagantă din partea tehnicianul arabilor de la Al Ahli. Reghecampf i-a cumpărat un apartament în cea mai înaltă clădire din lume.

Locuinţa de cinci stele din Dubai, din celebrul Burj Khalifa, a costat nu mai puţin de 4 milioane de euro. Apartamentul este dotat cu toate necesitățile: o zonă de relaxare, o zonă de luat masa și o bucătărie, plus dormitoarele, livingul şi balconul cu o o priveliște fantastică.

Anamaria Prodan a dezvăluit ce avere are. Obişnuită de mică să ducă o viaţă luxoasă, impresara susţine că are în conturi între 50 şi 100 de milioane de euro. „Eu fac parte din ăia din Forbes care nu vor să apară”, susţine soţia lui Laurenţiu Reghecampf. Vedeta a mai fost căsătorită, între 1998 şi 2007 cu fostul baschetbalist Tiberiu Dumitrescu. Cu el are două fete, Rebecca şi Sarah.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf, din nou la altar
  • Cei doi şi-au reînnoit jurămintele

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:35 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Primele meciuri din Europa se joacă ACUM 21:25 „Cu Gigi Becali sau cu Adrian Mititelu e mai greu de lucrat?” Nicolae Dică a răspuns fără să stea pe gânduri 20:52 Echipa națională de handbal feminin și-a aflat grupa de la EURO 2024! Meciuri dificile pentru „tricolorele” lui Florentin Pera 20:43 LIVE TEXTOţelul Galaţi – U Cluj 1-1. Cisse, lovitură de cap perfectă! Dan Nistor a egalat din penalty 20:35 Programul complet al Marelui Premiu al Chinei (19-21 aprilie, AntenaPLAY). Calificările, sprint-ul și cursa sunt pe Antena 3 CNN 20:35 „Antrenor nou! Mulți jucători pleacă!” Daniel Pancu, anunț despre revoluția de la Rapid! A vorbit despre planul lui Dan Șucu 20:33 FotoAnamaria Prodan a dat noi detalii despre împăcarea cu Gigi Becali: „Nu e vorba de năşit!” 20:17 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola e exclusiv în AntenaPLAY (19-21 aprilie). Programul complet 19:56 „Marius Șumudică la Rapid?” Cristi Săpunaru a dat răspunsul pe loc! Ce cred jucătorii despre cel mai mare vis al lui „Șumi” 19:25 „Nu și-a luat rămas bun!” Cristi Săpunaru, dezvăluiri incredibile despre plecarea lui Cristiano Bergodi de la Rapid! Vezi toate știrile
Citește și