Închide meniul
Foto

Anamaria Prodan a răbufnit: „Eu am mesaje de la el”. Scandalul uriaş se va termina la tribunal

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 1 decembrie 2021, 19:14

Anamaria Prodan a răbufnit: „Eu am mesaje de la el”. Scandalul uriaş se va termina la tribunal

Anamaria Prodan şi-a ieşit din minţi

Antena Sport

Anamaria Prodan are parte numai de probleme. Pe lângă scandalul divorţului de Laurenţiu Reghecampf, vedeta este implicată într-un alt război extrem de dur. Este vorba despre jucătorul Ianis Stoica, cel care a trădat-o pe vedetă şi ar fi semnat un alt contract, cu Giovanni Becali, duşmanul Anamariei Prodan.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan a răbufnit

Deşi s-a spus că atacantul a trecut în tabăra lui Giovanni Becali, Anamaria Prodan neagă cu vehemenţă acest lucru. Totuşi, vedeta îl ameninţă pe Ianis Stoica. Dacă se întâmplă acest lucru fotbalistul va fi obligat să achite o sumă mult mai mare drept despăgubire. Lui Ianis Stoica îi va fi mult mai greu să scape de această problemă decât i-a fost lui Dennis Man şi el dat în judecată de către Anamaria Prodan.

”Nu am niciun fel de problemă. Sunt obişnuită cu circul lui Gigi Becali. Atât poate! Ianis are semnat cu noi un contract beton, a încasat nişte bani şi, dacă aşa a înţeles să se comporte şi să mă respecte, înseamnă că atât poate şi jucătorul. Eu am însă mesaje de la el şi de la tatăl lui, în care infirmă clar că ar fi semnat ceva cu Giovanni. Oricum, Ianis are trecute nişte clauze de despăgubire mult mai mari decât la Man, pentru că atunci lucram mai soft”, a spus Anamaria Prodan, conform playsport.ro.

Vedeta face noi dezvăluiri despre Ianis Stoica

Anamaria Prodan susţine că i-a fost ca o mamă lui Ianis Stoica și că nu l-a păcălit niciodată pe acesta. ”Pentru Ianis am fost de multe ori ca a doua mamă. Dacă de Man se mai auzise prin liga secundă, de Ianis habar n-avea nimeni. L-am adus la FCSB de printr-o ligă anonimă de juniori din Germania. Eu am crezut mereu că jucătorii au înţeles cum i-am ajutat în toată viaţa mea, nu i-am păcălit niciodată, nu le-am greşit contractele, dar dacă respectul faţă de nişte angajamente nu există, atunci vom aplica la milimetru toate prevederile din documente.

Poate că sunt unii jucători milionari, care-şi permit să achite nişte clauze. Dar sunt mulţi care nu intră în această categorie şi preferă să nu încalce nişte acte pe care şi le-au asumat prin semnătură. Dacă se va adeveri că lucrurile stau aşa, e mai bine că se întâmplă la început anumite lucruri, fiindcă-ţi dai seama de puterea mentală a jucătorilor. Realizezi cu cine ai de-a face”, a adăugat agentul FIFA.

Reclamă

Anamaria Prodan nu s-a oprit aici. Vedeta ştie deja cum se va termina acest scandal. ”Păi cum poate proceda dacă prinde la un moment dat un contract de milioane de euro şi trebuie să plătească agenţilor un procent de zece la sută?! E vorba despre educaţie şi caracter!”, a mai precizat Anamaria Prodan, conform sursei citate.

Vedeta este implicată şi într-un alt scandal, mult mai mare. Laurenţiu Reghecampf a anunţat că divorţează după 15 ani de relaţie. Antrenorul şi-a refăcut viaţa alături de Corina Caciuc. Tânăra este însărcinată şi urmează să-i dăruiască antrenorului un băieţel în luna mai a anului viitor. Imediat după ce va divorţa oficial de Anamaria Prodan Laurenţiu Reghecampf ar vrea să se căsătorească cu Corina alături de care s-ar fi mutat deja împreună.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
0:27
Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2
26
apr.
0:10
Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out
23:58 FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off 23:55 Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!” 23:35 FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul 23:22 Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord” 23:05 „S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB 22:53 UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek 22:47 FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui! 22:41 Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor Vezi toate știrile
Citește și