Închide meniul
Foto

Anamaria Prodan a dat din casă. Ce l-ar fi atras pe Laurenţiu Reghecampf la amanta Corina Caciuc. „I-a luat Dumnezeu minţile şi şi-a descoperit latura asta!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 13 ianuarie 2022, 22:49

Anamaria Prodan a dat din casă. Ce l-ar fi atras pe Laurenţiu Reghecampf la amanta Corina Caciuc. „I-a luat Dumnezeu minţile şi şi-a descoperit latura asta!”

Cum încearcă Anamaria Prodan să o umilească pe iubita lui Laurenţiu Reghecampf

Anamaria Prodan, mesaj pentru Laurenţiu Reghecampf şi Corina Caciuc / Colaj Instagram

Anamaria a avut o nouă reacţie dură la adresa bărbatului cu care are copil, pe Bebeto. Nu a scăpat nici iubita tehnicianului, care este cu 20 de ani mai tânără decât fiica regretatei Ionela Prodan. Agentul de jucători a ironizat-o pe Caciuc şi a dezvăluit motivul pentru care ar fi dezvoltat Reghecampf o pasiune pentru tânăra originară din Deva.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan, semnal de alarmă pentru Laurenţiu Reghecampf: „Dacă alergi după toate fetele din oraș, nu te mai ții de meserie”

Impresarul a răbufnit şi a anunţat că s-au adunat deja opt ani de când Laurenţiu Reghecampf ar fi început să o înşele.

Laurențiu terminase cu fotbalul, avea niște probleme medicale. Am stat, m-am gândit și i-am zis: Ok, tu mă asculți pe mine și îți fac o carieră cum nu s-a mai pomenit. Dacă mă vei asculta vei ajunge numărul 1. Și a fost numărul 1. El a mers din ce în ce mai bine. Nu exista nimeni să-l atingă, nu permiteam cuiva să-l atingă. Îi mușcam pe toți de gât dacă îndrăzneau să se uite către el. Am fost și bodyguard, și soție, și iubită. El a ascultat orbește. Eu îi făceam interviurile, habar n-avea, îi făceam filmulețele motivaționale după fiecare meci.

Cred că a fost foarte mult pentru el. Ține tot de educație, când nu știi să gestionezi…I-a luat Dumnezeu mințile, și-a descoperit latura asta, iubirea pentru femeile mai ușoare….mai slăbuțe! Asta a fost marea problemă a lui. Dacă nu avea problema asta, el astăzi era în primii antrenori ai lumii. (…) A trecut. Sunt opt ani de când ne tot luptăm. Și asta ca să aibă și copilul meu un exemplu. Eu dacă am trăit printre ei știu că sunt bărbați mai slabi de îngeri cărora le iau mințile fetițele astea din oraș, care excelează în alte domenii. Atunci când nu îți respecți familia…viața personală și profesională merg mână în mână. Dacă ești un dobitoc și alergi după toate fetele din oraș, nu te mai ții de meserie„, a declarat Anamaria Prodan în podcastul lui Codin Maticiuc.

Anamaria îi prevede un viitor sumbru lui Reghecampf, cel care câştigă 15.000 de euro pe lună la Universitatea Craiova. „Dacă te-au dat afară, ți-au terminat cariera, dormi sub pod„, i-a transmis cea care i-a fost agent până în toamna anului trecut. Fără victorie în ultimele şapte etape din Liga 1, gruparea din Bănie şi-a luat deja gândul la titlu.

Reclamă
Citește și:

Corina Caciuc nu se gândeşte încă să facă nuntă cu Laurenţiu Reghecampf

Corina Caciuc a vorbit pentru prima oară despre o eventuală nuntă cu Laurenţiu Reghecampf. A recunoscut că momentul nunţii nu e chiar aproape, prioritar fiind bebeluşul.

Deocamdată, prioritate are bebelușul nostru. Apoi, vom lua totul pas cu pas. Nu-mi este în fire să mă ridic pe vreun soclu! Nu am ce să demonstrez cuiva… Eu mă bucur de iubirea la care sunt părtașă și le doresc și altora să trăiască asemenea povești intense”, a spus Corina, pentru fanatik.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf, în scandal de divorţ
  • Cum l-ar fi cucerit Corina Caciuc pe antrenorul de 46 de ani

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
18
apr.
22:41
„E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv
18
apr.
21:55
„Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB
18
apr.
21:43
Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90
Vezi toate știrile
Citește și