Închide meniul
Foto

Anamaria Prodan a dat în sfârşit cărţile pe faţă! Greşeala uriaşă făcută care a dus la relaţia lui Laurenţiu Reghecampf cu amanta Corina Caciuc

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 9 noiembrie 2022, 12:55

Anamaria Prodan a dat în sfârşit cărţile pe faţă! Greşeala uriaşă făcută care a dus la relaţia lui Laurenţiu Reghecampf cu amanta Corina Caciuc

Anamaria Prodan a dat în sfârşit cărţile pe faţă!

Anamaria Prodan a dat în sfârşit cărţile pe faţă

Anamaria Prodan a dat în sfârşit cărţile pe faţă! Prodan a recunoscut care este cea mai mare greşeală a vieţii ei. Ea le-a sfătuit pe femeile care trec prin situaţia prin care a trecut şi ea în relaţia cu Laurenţiu Reghecampf să renunţe imediat la bărbatul respectiv.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prodan a lăsat să se înţeleagă că l-a iertat la început pe Reghecampf, care ar fi avut relaţii cu alte femei, dar lucrurile ar fi mers din ce în ce mai rău. Cei doi au ajuns la divorţ, după ce antrenorul a oficializat relaţia cu Corina Caciuc.

Anamaria Prodan a dat în sfârşit cărţile pe faţă

„În momentul în care cel de lângă tine nu are legătură cu realitatea şi nu este bărbat (n.r. – atunci trebuie să renunţi la relaţie). Un bărbat trebuie să îşi iubească femeia, să o respecte, să-şi îndrume copiii, să îi respecte.

În momentul în care bărbatul stă şi se uită după femei, petrece timpul cu femei, fură din casă, dă altora munca pentru copii, în momentul ăla trebuie eliminat instant. Nu există să ierţi.

Ai iertat o dată, crede că este normal şi i se cuvine acest comportament. Ăia nu sunt bărbaţi”, a spus Anamaria Prodan, într-un interviu acordat pentru Antena Stars.

Reclamă

Decizia radicală luată de Anamaria Prodan, în plin scandal de divorţ cu Laurenţiu Reghecampf

Decizia radicală luată de Anamaria Prodan, în plin scandal de divorţ cu Laurenţiu Reghecampf. Deşi Anamaria Prodan a anunţat, în momentul în care a izbucnit scandalul de divorţ că va pleca din România, soţia lui Laurenţiu Reghecampf s-a răzgândit.

„Am avut o perioadă, în care mă gândeam cum să fac din cauza rușinii pe care am trăit-o și eu și copiii, și ne gândeam să mergem undeva să se facă liniște. Dar ne-am dat seama că noi suntem cei care contează, cei care ducem steagul mai departe, sus, iar restul au plecat.

Capul sus, femeile dau viață, femeile sunt viața. Nu există și nu se merită, avem, o singură viață, scurtă și trebuie să ne-o facem frumoasă. Mergeți mai departe. Nu ai cum să stai pe loc, pentru că în momentul în care te-ai oprit, atunci va fi marea problemă„, a mai spus Anamaria Prodan.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Anamaria Prodan, detalii despre relaţia cu Laurenţiu Reghecampf
  • Dezvăluirile făcute de Prodan

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:42 Sold-out la derby-ul FCSB – Rapid! Anunţul de ultim moment al lui Mihai Stoica 14:17 LIVE VIDEOLeicester – West Brom se joacă ACUM! Trei meciuri din Championship se văd azi în AntenaPLAY 14:11 Video„A fost o sperietură zdravănă” Carlos Sainz, după accidentul din calificările din China: „Asta mi-a permis să continui” 13:59 EXCLUSIV„Nu ne gândim la petreceri!” Liderul galeriei FCSB-ului, mesaj clar înaintea derby-ului cu Rapid! Ce a spus despre Gigi Becali 13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” 13:04 Bari – Pisa LIVE VIDEO (15:00) în AntenaPLAY! Duel între George Pușcaș și Marius Marin în Serie B 13:00 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Antrenamentele au fost în AntenaPLAY 12:39 „E strigător la cer!” Florinel Coman, taxat după ce a ales să se transfere de la FCSB în Qatar 12:03 Fanii au luat cu asalt casele de bilete, înainte de FCSB – Rapid! Se va bate recordul de asistenţă din acest sezon 11:57 VIDEORed Bull a atins o bornă fabuloasă în Formula 1™, după ce Max Verstappen a obținut pole-position-ul în China Vezi toate știrile
Citește și