Închide meniul
Foto

Anamaria Prodan a dat marea lovitură: „Niciodată nu se va prăbuşi”. Decizie importantă în plin scandal de divorţ

Gabriel Zamfirescu Publicat: 5 noiembrie 2021, 0:33

Reclamă
Anamaria Prodan a dat marea lovitură: „Niciodată nu se va prăbuşi”. Decizie importantă în plin scandal de divorţ

Anamaria Prodan s-a dezlănţuit

Instagram Anamaria Prodan

Anamaria Prodan nu se joacă. În plin scandal de divorţ cu Laurenţiu Reghecampf, agentul FIFA a pus un milion de euro la bătaie. Este vorba despre o investiie de senzaţie pe care Anamaria Prodan a făcut-o în Dubai.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan a dat marea lovitură

Aflată în plin proces de divorţ de Laurenţiu Reghecampf, Anamaria Prodan nu stă degeaba. Vedeta a fost prezentă zilele trecute la o petrecere fastuoasă, alături de alte vedete precum Ruby şi Cătălin Botezau, care a avut loc în Emiratele Arabe. Acum, aceasta a făcut marele anunţ. Se lansează în piaţa criptomonedelor.

„Suntem mândri că am pus prima piatră de temelie a acestei monede virtuale, iar mândria și mai mare este că este făcută de un român și promovată aici de Eduard Irimia!

Să ajungi aici, să faci un eveniment de grandoarea asta și să ai ca invitați familia regală și șeicii din Dubai este ceva unic. Aici sunt multe oportunități. Acum am tot timpul din lume să mă ocup de așa ceva, pentru că trebuie să fac avere pentru copiii mei. Așa cum mama mea a făcut.

Sunt primul investitor, un milion de euro! Este o monedă în care eu cred. O monedă la care am asistat de la facere, o monedă care îți oferă un payback cumva.

Reclamă

O monedă pe bază de piramide, dar care niciodată nu o să se prăbușească. Trăim în secolul acesta, încet-încet lumea se mută în virtual și trebuie să ținem pasul„, a declarat Anamaria Prodan, conform click.ro.

Anamaria Prodan, în plin scandal de divorţ

Anamaria Prodan se află în plin scandal de divorţ de Laurenţiu Reghecampf. Antrenorul a anunţat că a depus deja actele de separare după ce şi-a început o nouă viaţă alături de tânăra Corina. Cei doi urmează să aibă o fetiţă, Corina fiind însărcinată şi urmând să nască peste aproximativ 6 luni.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:25 Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter 23:13 „Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB 22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 21:58 LIVE TEXTAS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta se joacă ACUM. Au înceăut semifinalele Europa League şi Conference League 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa 20:53 Prima reacţie a lui Marius Şumudică, după întâlnirea de taină cu Dan Şucu: „Nu se gândește decât la binele Rapidului!” 20:52 Victor Piţurcă, şocat de „perla” Universităţii Craiova: „După 10 minute era sufocat. Patronul ar trebui să îşi pună întrebarea” 20:20 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN Vezi toate știrile
Citește și