Închide meniul
Foto

Anamaria Prodan a defilat pe podiumul de modă la 50 de ani! Ce ţinută specială a ales: „Mă reprezintă!”

Antena Sport Publicat: 28 septembrie 2023, 17:25

Reclamă
Anamaria Prodan a defilat pe podiumul de modă la 50 de ani! Ce ţinută specială a ales: „Mă reprezintă!”

Anamaria Prodan a defilat pe scenă la 50 de ani

Anamaria Prodan, în timpul unui interviu

Anamaria Prodan a defilat pe podiumul de modă la 50 de ani. Impresara a fost în centrul atenţiei la un eveniment monden desfăşurat la Timişoara, acolo unde a ales să defileze într-un costum bărbătesc, ţinută despre care susţine că o reprezintă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan se menţine într-o formă fizică de invidiat, în ciuda vârstei de 50 de ani. Impresara are grijă la alimentaţie şi practică sport, pentru a avea o siluetă demnă de un manechin.

Anamaria Prodan a defilat pe podiumul de modă la 50 de ani

Anamaria Prodan a atras toate privirile la evenimentul la care a fost şi manechin. (Vezi galeria foto de la finalul articolului). Costumul bărbătesc îmbrăcat i-a scos în evidenţă talia perfectă, impresara dezvăluind că se simte excelent pe podiumul de modă.

De asemenea, Anamaria Prodan a mai declarat că a cochetat mulţi ani cu modelling-ul, şi îi place să îmbrace ţinute masculine, deoarece acestea, susţine ea, o reprezintă cel mai bine.

Vedeta de 50 de ani a mai declarat că frumuseţea unei femei ţine doar de ea, şi depinde mult de modul în care te îngrijeşti, pentru a arăta impecabil.

Reclamă

„Când ești stăpân pe tine nu ai de ce să ai emoții. Eu de foarte mulți ani am cochetat cu chestia asta, modelingul și prezentările de modă. Îmi place, iar în seara aceasta (miercuri – n.r) am acceptat să fiu aici pentru că prezint un costum bărbătesc și mă caracterizează. Am crescut în regim militar de mică, nu sunt ca o mireasă.

Părerea mea este că tot ce ține de partea de frumusețe a unui femei ține doar de tine. Asta înseamnă că te respecți pe tine însuți și când mai ești și vedetă și mai ești și în lumina reflectoarelor clar ești un exemplu pentru toată lumea și trebuie să ai grijă și mai mult de tine”, a declarat Anamaria Prodan, conform click.ro.

Anamaria Prodan, declaraţie de dragoste pe internet

Anamaria Prodan a făcut o declaraţie de dragoste pe internet. Vedeta de 50 de ani a transmis un mesaj prin care a surprins pe toată lumea, dând de înţeles că iubeşte din nou.

Reclamă 4 / 0/3

„Tu crezând că o să mă plictisesc de tine, dar eu zâmbesc la fiecare mesaj primit de la tine…”, este mesajul pe care Anamaria Prodan l-a postat pe contul ei oficial de Instagram, acolo unde este urmărită de aproape un milion de persoane.

De asemenea, vedeta de 50 de ani a oferit şi declaraţii, într-un videoclip postat tot pe contul ei de Instagram, despre cum ar vrea să arate viitorul ei iubit. Anamaria Prodan a dezvăluit că nu îşi doreşte lucruri materiale de la viitorul său partener, ci doar forţă sau titulatura de soţie.

Ce să îmi ofere mie un bărbat astăzi? Un bărbat normal ce ar putea? Dacă vine unu și îmi spune că îmi dă bărci, eu am cea mai frumoasă barcă de pe lac; îmi dă case, am una dintre cele mai frumoase case de pe lac; îmi dă mașini, am cele mai frumoase mașini pe care le poate visa cineva; îmi dă aur, am cele mai frumoase și scumpe bijuterii pe care le poate avea cineva. Ce poate să-mi dea mie un bărbat? Forță! Forța sau titulatura de a fi soția cuiva, nu el soțul meu. Acolo e nenorocirea mare!”, a declarat Anamaria Prodan, pe Instagram.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și