Închide meniul
Foto

Anamaria Prodan, declaraţie de dragoste pe internet! Mesajul cu subînţeles postat de vedeta de 50 de ani

Publicat: 27 septembrie 2023, 17:27

Reclamă
Anamaria Prodan, declaraţie de dragoste pe internet! Mesajul cu subînţeles postat de vedeta de 50 de ani

Anamaria Prodan, declaraţie de dragoste pe internet

Anamaria Prodan/ Instagram Anamaria Prodan

Anamaria Prodan a făcut o declaraţie de dragoste pe internet. Vedeta de 50 de ani a transmis un mesaj prin care a surprins pe toată lumea, dând de înţeles că iubeşte din nou.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan este singură, după relaţia de câteva luni cu Flavius Nedelea, prima de după divorţul de Laurenţiu Reghecampf.

Anamaria Prodan, declaraţie de dragoste pe internet

Anamaria Prodan a dat semne că iubeşte din nou. Impresara a transmis un mesaj în miez de noapte, prin care a dat de înţeles că s-a îndrăgostit din nou.

„Tu crezând că o să mă plictisesc de tine, dar eu zâmbesc la fiecare mesaj primit de la tine…”, este mesajul pe care Anamaria Prodan l-a postat pe contul ei oficial de Instagram, acolo unde este urmărită de aproape un milion de persoane.

Mesajul este unul cu subînţeles, prin care Anamaria Prodan dă de înţeles că un nou bărbat a apărut în viaţa ei, după relaţia de câteva luni cu Flavius Nedelea.

Reclamă

De asemenea, vedeta de 50 de ani a oferit şi declaraţii, într-un videoclip postat tot pe contul ei de Instagram, despre cum ar vrea să arate viitorul ei iubit. Anamaria Prodan a dezvăluit că nu îşi doreşte lucruri materiale de la viitorul său partener, ci doar forţă sau titulatura de soţie.

„Ce să îmi ofere mie un bărbat astăzi? Un bărbat normal ce ar putea? Dacă vine unu și îmi spune că îmi dă bărci, eu am cea mai frumoasă barcă de pe lac; îmi dă case, am una dintre cele mai frumoase case de pe lac; îmi dă mașini, am cele mai frumoase mașini pe care le poate visa cineva; îmi dă aur, am cele mai frumoase și scumpe bijuterii pe care le poate avea cineva. Ce poate să-mi dea mie un bărbat? Forță! Forța sau titulatura de a fi soția cuiva, nu el soțul meu. Acolo e nenorocirea mare!”, a declarat Anamaria Prodan, pe Instagram.

Anamaria Prodan a fost căsătorită de două ori, şi are trei copii. Primul mariaj al impresarei a fost cu Tiberiu Dumitrescu, alături de care le are pe Rebecca şi Sarah. Ulterior, vedeta a fost căsătorită şi cu Laurenţiu Reghecampf, cu care are un băiat, Bebeto.

Reclamă 4 / 0/3

Anamaria Prodan a recunoscut ce şi-a dorit Flavius Nedelea, iar ea nu a putut să îi ofere

Anamaria Prodan a recunoscut ce şi-a dorit Flavius Nedelea şi de ce s-a ajuns la despărţirea care a luat prin surprindere România. Agentul de jucători îşi refăcuse viaţa după divorţul de Laurenţiu Reghecampf, dar relaţia cu omul de afaceri s-a încheiat rapid.

„Flavius merită foarte mult de la viață, Flavius merită și el copilul lui. Flavius merită să își țină copiii lui în brațe. Eu nu mai pot face copii, dar știu cât de mult își dorește copilul lui.

Atunci, atât de fericită aș fi să-l văd fericit și merită să-și găsească pe cineva care să-i dăruiască copii și să-l poată împlini în adevăratul sens al cuvântului„, a declarat Anamaria Prodan pentru wowbiz.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:50 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu joacă ACUM, în AntenaPLAY 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali 10:19 Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua! Mesaj categoric despre situaţia echipei: „Fanii vor fi alături de FCSB!” 10:02 Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit” 9:55 Finală de vis la turneul de la Madrid! Iga Swiatek şi Aryna Sabalenka se vor lupta pentru trofeu 9:43 „Vor dispărea în mediocritate şi Max Verstappen va pleca!” Fratele lui Michael Schumacher anunţă dezastrul la Red Bull 9:36 Afacerea de lux cu care Ionuţ Chirilă a dat lovitura! Cristi Borcea i-a devenit client: „Vând foarte scump!” 9:09 „Ar fi putut juca la Bayern, cu Real Madrid!” Fanii îl cer pe Radu Drăguşin titular, după ce a fost din nou „uitat” pe bancă 8:55 Foto„De ce nu bei apă?” Gabi Tamaş, reacţie savuroasă din numai patru cuvinte! Dezvăluiri despre perioada în care juca în Anglia Vezi toate știrile
Citește și