Închide meniul

Anamaria Prodan a dezvăluit calvarul prin care a trecut Mariana, prima soţie a lui Laurențiu Reghecampf. Ce i-a putut face Reghe

Antena Sport Publicat: 6 iulie 2022, 12:43

Anamaria Prodan a dezvăluit calvarul prin care a trecut Mariana, prima soţie a lui Laurențiu Reghecampf. Ce i-a putut face Reghe

Anamaria Prodan a dezvăluit calvarul prin care a trecut Mariana Pfeiffer, prima sotie a lui Laurențiu Reghecampf

Mariana Pfeiffer, alături de fiul ei / Instagram

Anamaria Prodan a dezvăluit calvarul prin care a trecut Mariana Pfeiffer, prima soţie a lui Laurenţiu Reghecampf. La fel ca şi în cazul agentului, Reghe ar fi intentat mai multe procese pentru a nu plăti pensia alimentară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prodan a ajuns în aceeaşi situaţie şi ar avea de primit 50.000 de euro de la Reghe. Conform salariului său de la Neftchi Baku, Reghecampf ar urma să plătească 5.000 de euro pe lună. Reghecampf mai are de achitat bani şi retroactiv.

Click.ro susţine că ar fi vorba de 25.000 de euro restanţe şi încă 25.000 de euro din banii pe care i-a primit după rezilierea contractului cu Universitatea Craiova.

Reclamă

Anamaria Prodan a dezvăluit calvarul prin care a trecut Mariana Pfeiffer, prima soţie a lui Laurenţiu Reghecampf

„Mă rog, este treaba lui ce deschide și ce face. Clar că va ajunge cumplit… Mă uit înapoi și realizez ce au trăit Luca și fosta sotie… la fel a făcut și atunci. Același scenariu, dar eram prea îndrăgostită să văd. Acum înțeleg că e obișnuit să facă așa mizerii copiilor lui.

La vremea respectiva, același traseu l-a avut. Procese peste procese deschise fostei soții tot pentru a evita pensia alimentară. Dacă nu existam eu, cine știe ce se întâmpla cu situația aceea urâtă de atunci. Repet, nu aveam ochi să văd atunci. Credeam toate minciunile şi aberațiile lui Reghecampf”, a spus Prodan, citată de realitateasportiva.net.

Reclamă

Mariana Pfeiffer, părăsită de Laurenţiu Reghecampf după 13 ani

Prima căsnicie a lui Laurenţiu Reghecampf, cea cu Mariana Pfeiffer, s-a terminat după 13 ani, când actualul antrenor al Universităţii Craiova a decis să se însoare cu Anamaria Prodan. Culmea, şi a doua căsnicie e pe cale să se destrame tot după 13 ani. Laurenţiu Reghecampf a decis să o părăsească pe Anamaria Prodan tot după 13 ani.

Silvana Peng, mama iubitei lui Luca Reghecampf, speră ca tânărul să nu aibă aceleaşi „apucături” ca tatăl său.

„Aş prefera ca Luca să nu ia nimic negativ de la nimeni. De aia eu am și spus ”nici nu vin să vă văd, eu trebuie să știu doar că sunteți bine în relația voastră. Nimic concret, doar că sper ca peste 13 ani să n-o văd plângând pe Asiana și eu să mor ca mama Marianei Pffeifer (n.r. prima soție a lui Reghecampf).

Reclamă 4 / 0/3

Că dânsa așa a murit, aproape de data când a fost anunțată că după 13 ani s-a rupt relația dintre Mariana și Laurențiu. Atât de tare s-a frământat femeia aia, până a murit. Dar asta e, fiecare are o karmă, fiecare plătește bunele și relele„, a spus Silvana Peng într-un interviu acordat fanatik.ro.

O va învinge Simona Halep pe Paula Badosa, în primul tur de la Miami?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:00 „Hai, Mourinho, găseşte-ţi echipă!”. Mircea Rednic, exasperat de fanii UTA-ei. Dezvăluiri despre scandalul din vestiar 19:33 Mircea Rednic, maestrul schimbărilor la UTA! Inspiraţia incredibilă a „Puriului”, în „thriller-ul” cu Voluntari 19:18 Dumitru Dragomir a anunţat scenariul care aruncă în aer lupta la titlu: „Dacă o bate pe FCSB, o să ia campionatul” 19:02 Reacţia ANAD, după ce Cosmin Matei a fost prins dopat! Motivul pentru care fotbalistul lui Sepsi nu este suspendat provizoriu 18:38 „Nu e o pierdere!” Raul Rusescu, mesaj categoric despre o posibilă plecare a lui Risto Radunovic de la FCSB 18:34 Sergio Perez a vorbit despre presiunea uriaşă de la Red Bull: „E un motiv pentru care mulţi piloţi nu au supravieţuit aici” 18:30 „Nu au niciun viitor!” Helmut Duckadam a vorbit despre desfiinţarea secţiei de fotbal la CSA Steaua, după ratarea play-off-ului 18:06 Petrolul Ploieşti – FCU Craiova LIVE TEXT (20:30). Se anunţă un duel încins pe Ilie Oană! Echipele de start 17:53 „Poate destabiliza clasamentul WTA!” Americanii, convinşi să Simona Halep poate reveni în top 17:25 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 martie Vezi toate știrile
Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Zodii care iubesc sportul. Nativii care adoră să aibă un stil de viață activ

Zodii care iubesc sportul. Nativii care adoră să aibă un stil de viață activ

Formula 1
Pe același subiect
Tânăra acuzată că i-a fost amantă lui Laurenţiu Reghecampf, apariţie electrizantă la piscină
Diverse • 20:01
FOTO
Tânăra acuzată că i-a fost amantă lui Laurenţiu Reghecampf, apariţie electrizantă la piscină. Cât de frumoasă este Florentina
Apariție spectaculoasă a primei soții a lui Laurențiu Reghecampf
Diverse • 16 mart., 17:57
FOTO
Apariție spectaculoasă a primei soții a lui Laurențiu Reghecampf. Cât de frumoasă este Mariana, la 56 de ani
Mesajul lui Laurenţiu Reghecampf, de ziua de naştere a fiului său cel mare
Diverse • 15 mart., 17:54
FOTO
Mesajul lui Laurenţiu Reghecampf, de ziua de naştere a fiului său cel mare! Cum a reacţionat Luca
Laurenţiu Reghecampf, atacat dur de un jucător pe care l-a antrenat!
Fotbal extern • 8 mart., 12:34
„Caută certuri și probleme” Laurenţiu Reghecampf, atacat dur de un jucător pe care l-a antrenat!
Laurenţiu Reghecampf rămâne antrenor la Al-Tai, după ce presa saudită a anunţat că a fost demis!
Fotbal extern • 3 mart., 10:03
Laurenţiu Reghecampf rămâne antrenor la Al-Tai, după ce presa saudită a anunţat că a fost demis! Răsturnare uluitoare de situaţie