Închide meniul

Anamaria Prodan a dezvăluit câți bani de buzunar le oferă, lună de lună, fiicelor ei. Suma depășește orice așteptări

Reclamă

Antena Sport Publicat: 3 februarie 2021, 9:06 / Actualizat: 11 mai 2021, 18:30

Anamaria Prodan a dezvăluit câți bani de buzunar le oferă, lună de lună, fiicelor ei. Suma depășește orice așteptări

Instagram Anamaria Prodan

Anamaria Prodan își ajută fetele cu sume importante de bani

Rebecca (20 de ani) și Sarah (21 de ani) au parte de cele mai bune condiții. Numai pentru a le plăti studiile, Anamaria plătește anual aproximativ 50.000 de euro. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ce avere are Anamaria Prodan

Anamaria Prodan a susținut, la finalul anului trecut, că are în conturi între 50 şi 100 de milioane de euro. "Eu fac parte din ăia din Forbes care nu vor să apară", susţine soţia lui Laurenţiu Reghecampf. Aceasta a dezvăluit și câți bani de buzunar primesc Rebecca și Sarah.

"Depinde. Între 1500 și 3000 de euro pe lună", a declarat Anamaria Prodan, potrivit Playtech

Rebecca surprinde cu fiecare ocazie și conduce numai bolizi de lux. Cu două săptămâni în urmă, fosta conducătoare de la Hermannstadt s-a afişat la volanul unui superb Jeep Wrangler Rubicon, care poate ajunge şi până la 100.000 de euro. În aceeași perioadă şi-a etalat și un Maybach în valoare de 200.000 de euro.

Anamaria Prodan, în "război" cu Gigi Becali pentru 1 milion de euro

S-a lăsat cu scandal după cel mai scump transfer din istoria Ligii 1. Dennis Man a plecat la Parma pentru 13 milioane de euro, dar agentul jucătorului a fost "sărit" din tranzacție. În locul Anamariei Prodan, de realizarea mutării s-a ocupat Giovanni Becali.

Reclamă

Anamaria Prodan ar fi primit un comision de un milion de euro dacă ar fi intermediat direct transferul lui Dennis Man de la FCSB la Parma. L-a atacat în termeni duri pe Gigi Becali şi acum este hotărâtă să se judece pentru a încasa suma care consideră că i se cuvine.

Soția lui Reghecampf îl va chema în instanță pe atacantul de 22 de ani și nu l-a menajat pe patronul lui FCSB.

"Cine este Becali? Un liliputan de 1.30 metri căruia noi, societatea, i-am permis tot circul ăsta. Am râs şi am făcut haz de circul ăsta până când omul a crezut că este cineva. Ce exemplu să dea omul ăsta? Comisiile de disciplină nu se autosesizează. Mă face în toate felurile. Are probleme foarte mari. Omul se vede că a trăit cu oile, pe câmp. Poate să se îmbrace în cele mai scumpe haine, că face brânza în haine scumpe şi se şterge pe piept. Am tăcut, am încercat, am tăcut de dragul jucătorilor.

Reclamă 4 / 0/3

El ştie ce e ăla un contract, el îşi bagă pixul în ochi când scrie. Voi aţi văzut vreodată cum scrie Gigi Becali, săracul, e agramat. Nu ştie cum se ţine pixul în mână, nu mai zic de stilou, îi rupe peniţa, e armă albă în mâna lui. Omul când scrie, nu are liniuţe, nu are punctuaţie, toate cuvintele sunt legate. Trebuie să faci eforturi uriaşe ca să citeşti un mesaj pe care îl dă. Becali când mă vede pe mine se pune pe canapeluţa de la palat şi stă şi mă admiră 40 de minute până îi zic eu "patroane, trezeşte-te!", a declarat Anamaria Prodan, în exclusivitate pentru AS.ro. 

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și