Închide meniul
Foto

Anamaria Prodan a dezvăluit numele singurei femei care l-a pus la respect pe Laurențiu Reghecampf: „Ea l-a ținut!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 6 octombrie 2022, 17:12

Anamaria Prodan a dezvăluit numele singurei femei care l-a pus la respect pe Laurențiu Reghecampf: „Ea l-a ținut!”

Anamaria Prodan e în scandal de divorț cu Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf / Instagram

Anamaria Prodan a spus care este singura femeie care l-a pus la respect pe Laurențiu Reghecampf. Este vorba despre mama celebrei impresare, Ionela Prodan, decedată în 2018.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan e sigură că n-ar fi divorțat de Laurențiu Reghecampf dacă mama sa ar fi fost încă în viață. Agentul de jucători crede că soțul ei și-a pierdut capul în ultimii ani. Nu-l mai consideră pe celebrul antrenor parte din familia ei.

Anamaria Prodan a spus care e singura femeie care l-a pus la respect pe Laurențiu Reghecampf

„Dacă mama trăia, nu s-ar fi întâmplat nimic, pentru că ea l-a ținut… L-a învățat cum să treacă peste momentele când el nu mai juca fotbal, l-a ajutat până în ultimele momente ale ei cum nimeni nu l-a ajutat.

Soțul meu nu mai face parte din familia noastră. Familia Prodan este cea pe care o vedeți în spatele meu. Vedeți ce vine după mine, ceva minunat care să ducă mai departe numele.

Totul s-a rezolvat. Totul se întâmplă cum trebuie să se întâmple. O să discutăm în familie și o să facem tot ce se poate ca el (Bebeto) să crească un bărbat adevărat. Cel mic a trecut bine și îl ajutăm să treacă peste”, a spus Anamaria Prodan, joi, la parastasul mamei sale, citată de fanatik.ro.

Reclamă

Mama agentului de jucători, Ionela Prodan, a încetat din viaţă în 2018, răpusă de o boală necruţătoare, care i-a afectat pancreasul.

Cum se simte Anamaria Prodan, la două săptămâni după ce s-a bătut cu Laurențiu Reghecampf

Pe 23 septembrie, Reghecampf și Anamaria Prodan au fost implicați într-un scandal monstru, culminat cu acte de violență. S-au luat la bătaie chiar pe stradă, iar imaginile apărute în spațiul public au șocat pe toată lumea.

La două săptămâni după scandalul monstru dintre cei doi, Anamaria Prodan începe să se simtă tot mai bine. Apropiații celebrei impresare au dezvăluit că aceasta este încă afectată emoțional, dar gândurile ei se îndreaptă spre afaceri și familie.

Reclamă 4 / 0/3

”Din fericire, piciorul și mâna se vindecă și, în scurt timp, Ana nu va mai avea niciun fel de probleme și, așa cum o știe toată lumea, fiind o persoană activă, își va relua activitatea.

Are multe proiecte în Dubai, în America sau aici și se va concentra pe ele și pe familie. Cert e că e bine, se simte bine”, au spus prietenii celebrei impresare, potrivit wowbiz.ro.

Au venit sentințele pentru Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan și-au aflat sentințele după ce foștii soți s-au luat la bătaie pe stradă, în văzul tuturor.

Pe 23 septembrie, Reghecampf și Anamaria Prodan au fost implicați într-un scandal monstru, culminat cu acte de violență. S-au luat la bătaie chiar pe stradă, iar imaginile apărute în spațiul public au șocat pe toată lumea. Au depus plângere unul împotriva celuilalt şi a venit decizia Judecătoriei.

Conform sentinței, atât Laurențiu Reghecampf, cât și Anamaria Prodan, sunt obligați să păstreze o distanță de cel puțin 200 de metri față de celălalt, dar și față locuința fiecăruia. Reghe și Prodan sunt obligați să rupă orice comunicare, inclusiv telefonic, prin corespondență sau prin orice alt mod.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au pus stop relației anul trecut. În prezent, antrenorul și-a făcut o familie cu amanta Corina Caciuc, alături de care are un băiețel.

Reclamă

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
25
apr.
0:39
Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro
25
apr.
0:21
Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!”
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și