Închide meniul
Foto

Anamaria Prodan a dezvăluit că Laurenţiu Reghecampf ar fi avut-o amantă pe Florentina Raiciu: „Asta îl teroriza!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 14 ianuarie 2022, 17:53 / Actualizat: 5 aprilie 2023, 18:55

Anamaria Prodan a dezvăluit că Laurenţiu Reghecampf ar fi avut-o amantă pe Florentina Raiciu: „Asta îl teroriza!”

Anamaria Prodan, noi acuzaţii la adresa lui Laurenţiu Reghecampf

Colaj Instagram Anamaria Prodan / Florentina Raiciu

Anamaria Prodan a dezvăluit că Laurenţiu Reghecampf ar fi avut-o amantă pe Florentina Raiciu. Anamaria Prodan a lansat acuzaţii incredibile la adresa lui Laurenţiu Reghecampf. Vedeta a spus că actuala amantă, Corina Caciuc, nu a fost singura femeie cu care Laurenţiu Reghecampf şi-a înşelat soţia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan a lăsat să se înţeleagă că Laurenţiu Reghecampf ar fi avut o relaţie extraconjugală şi cu Florentina Raiciu.

Eu întotdeauna am știut. Prima dată când începuseră discuțiile cu Raiciu am zis că dacă cineva deschide gura are de-a face cu mine. Știam de această domnișoară de doi ani. Știam de toate. Îl teroriza asta. El mai avusese scăpări”, a dezvăluit Anamaria Prodan în podcastul lui Codin Maticiuc, conform romaniatv.net.

Citește și:

Anamaria Prodan a dezvăluit că Laurenţiu Reghecampf ar fi avut-o amantă pe Florentina Raiciu

Nu vreau să comentez acest subiect. Mulțumesc”, a fost reacția presupusei amante a lui Laurenţiu Reghecampf pentru redacţia.ro. Florentina Raiciu a devenit celebră după ce a pozat în revista Playboy, dar a fost şi asistentă TV la Antena Stars. În trecut, Florentina Raiciu a avut probleme de greutate şi nu a avut mereu silueta perfectă. ”Nu sunt perfectă, nu am mărimile ideale, hainele concepute de designeri pentru podiumurile se modă nu mă încap, am câteva cicatrici, semne “de bună purtare”, celulită.

Dar fiecare percepe frumuseţea în felul lui. Cu trecerea anilor, da, fac mai mult sport şi sunt atentă la ceea ce mănânc, încerc să mă odihnesc cât mai mult, să am o disciplină în ceea ce fac. Beau apă, nu fumez şi nu beau alcool, sucuri (doar ocazional), însă în viaţa mea am mai făcut şi greşeli. Sunt om, nu o păpuşă! Frumuseţea nu se măsoară în numere, simetrie, forme, dimensiuni sau culori, nu trebuie toţi să ne încadrăm într-un anumit standard”, a spus Florentina în urmă cu mai mult timp.

Reclamă
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și