Închide meniul
Foto

Anamaria Prodan a dezvăluit tot. Ce s-a întâmplat înainte ca Laurențiu Reghecampf să facă publică relația cu amanta Corina Caciuc. Detalii incredibile

Reclamă

Antena Sport Publicat: 2 ianuarie 2022, 8:56

Anamaria Prodan a dezvăluit tot. Ce s-a întâmplat înainte ca Laurențiu Reghecampf să facă publică relația cu amanta Corina Caciuc. Detalii incredibile

Anamaria Prodan, acuzaţii dure la adresa lui Laurenţiu Reghecampf

Instagram Anamaria Prodan

Din spusele Anamariei, Reghecampf ”se milogea” să fie iertat după ce era surprins cu alte femei. Chiar și fiul cel mic, Bebeto, l-ar fi găsit pe antrenorul Craiovei cu o altă femeie în apartament.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan, atac la Laurențiu Reghecampf

”Am mesajele lui unde se milogea să-l iertăm. Lua copilul în brațe şi plângea că a greșit. Că l-a avut la mână şi că a șters tot din telefonul amantei şi din iCloud deci nimeni nu ne poate strica imaginea perfectă a familiei. Acum înțeleg ce avea cu el amanta.

Poze de ani pe care Reghe nu mai putea să le steargă, fiind amenințat de ea non stop. Le ștergea din telefon, dar erau pe stick-uri si când amanta suna deșteptarea la raport drepți era târâș în faţa garnizoanei dacă nu venea, știți ce pățeau cei din armata care întârziau la raport … curățau cu periuța de dinți toaletele”, a spus Prodan, citată de spynews.ro.

Ce urare le-a făcut Anamaria Prodan lui Laurențiu Reghecampf și amantei însărcinate

Anamaria Prodan a început anul 2022 așa cum l-a încheiat pe ultimul, cu acuze către Laurențiu Reghecampf și presupusa lui amantă, Corina Caciuc. Antrenorul Universității Craiova își dorește să divorțeze pentru a își uni destinele cu tânăra de 29 de ani, care este și însărcinată.

Corina Caciuc ar urma să îi dăruiască lui Reghecampf un copil în luna aprilie. Anamaria Prodan a „taxat-o” pe femeia originară din Deva. Nici pe soțul ei nu l-a iertat și i-a amintit chiar și de problemele cu care se confruntă la echipa de club.

Reclamă

„Să-i dea Dumnezeu sănătate, și lui si amantei si copilului. Să dea Dumnezeu să-i poarte numele dacă este al lui, dar văd ca are activități mărețe, lume-uri pe Instagram, lui ii plac copiii, dar uită de ei. Trebuie să mai sunăm deșteptarea si noi că el este foarte ascultător de fel si docil. Se vede din ședințele foto unde ați văzut ce drăguț sta la poză.

Ce sa facem? El săracul stă cum îl așezi ca sa nu deranjeze pe cineva. Atât. El și-a deranjat viața si existența. Probabil patronul echipei îl mai dojenește puțin până se plictisește, să-si mai aducă aminte si de fotbal ca nu mai are vârsta să se apuce de modeling„, a declarat Anamaria Prodan pentru sursa citată.

Reghecampf a depus actele de divorț, iar prima înfățișare la proces va avea loc pe 7 februarie. Cu Anamaria Prodan s-a căsătorit în 2008, la Las Vegas, după ce a mai avut o căsnicie și cu Mariana Pfeiffer.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” Vezi toate știrile
Citește și