Închide meniul
Foto

Ce urare le-a făcut Anamaria Prodan lui Laurențiu Reghecampf și amantei însărcinate: „Copilul să-i poarte numele, dacă este a lui!”. Atac dur în prima zi din 2022

Reclamă

Antena Sport Publicat: 1 ianuarie 2022, 13:58

Ce urare le-a făcut Anamaria Prodan lui Laurențiu Reghecampf și amantei însărcinate: „Copilul să-i poarte numele, dacă este a lui!”. Atac dur în prima zi din 2022

Amanta lui Laurențiu Reghecampf, lovitură în instanță pentru Anamaria Prodan

Colaj cu Laurențiu Reghecampf, Corina Caciuc și Anamaria Prodan / Colaj Instagram

Corina Caciuc ar urma să îi dăruiască lui Reghecampf un copil în luna aprilie. Anamaria Prodan a „taxat-o” pe femeia originară din Deva. Nici pe soțul ei nu l-a iertat și i-a amintit chiar și de problemele cu care se confruntă la echipa de club.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan, avertisment pentru Corina Caciuc: „Lui Reghecampf îi plac copiii, dar uită de ei”

Să-i dea Dumnezeu sănătate, și lui si amantei si copilului. Să dea Dumnezeu să-i poarte numele dacă este al lui, dar văd ca are activități mărețe, lume-uri pe Instagram, lui ii plac copiii, dar uită de ei. Trebuie să mai sunăm deșteptarea si noi că el este foarte ascultător de fel si docil. Se vede din ședințele foto unde ați văzut ce drăguț sta la poză.

Ce sa facem? El săracul stă cum îl așezi ca sa nu deranjeze pe cineva. Atât. El și-a deranjat viața si existența. Probabil patronul echipei îl mai dojenește puțin până se plictisește, să-si mai aducă aminte si de fotbal ca nu mai are vârsta să se apuce de modeling„, a declarat Anamaria Prodan pentru spynews.ro.

Reghecampf a depus actele de divorț, iar prima înfățișare la proces va avea loc pe 7 februarie. Cu Anamaria Prodan s-a căsătorit în 2008, la Las Vegas, după ce a mai avut o căsnicie și cu Mariana Pfeiffer.

Citește și:

Bărbatul cu care Anamaria Prodan și-a petrecut noaptea de Revelion

Anamaria Prodan și-a petrecut noaptea de Revelion în Dubai, la peste 3.000 de kilometri distanță de soțul ei. A și postat mai multe imagini spectaculoase din restaurant.

Reclamă

Anamaria a petrecut într-o locație exclusivistă, cu o vedere spectaculoasă. A făcut mai multe poze alături de un afacerist român. Este vorba de Tudor Andrei Oros, cel care a fost alături de agentul de jucători în momentele dificile din finalul anului 2021.

49 de ani a împlinit Anamaria Prodan în luna decembrie. Are o avere uriașă și ocupă locul 141 în topul celor mai bogați români. Este curtată cu insistență de un milionar, care i-a oferit un Lamborghini Aventador 63 Edition, al cărui preț de catalog se ridică la 517.000 de dolari.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:43 Daniel Niculae, criticat dur după ce a spus că Şumudică e o variantă foarte bună pentru Rapid: „Lipsă de respect pentru Lobonţ” 14:06 Premii uriaşe la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs luptă pentru trofeu, în AntenaPLAY 13:50 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 13:41 Pompiliu Popescu îi dă o veste teribilă lui Olimpiu Moruţan: „Puţini au mai revenit la un nivel bun după o astfel de accidentare” 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” Vezi toate știrile
Citește și