Închide meniul
Foto

Anamaria Prodan a „explodat”, după ce Laurențiu Reghecampf i-a dat lovitura finală: „E prea mic să gândească!”

Antena Sport Publicat: 22 noiembrie 2022, 19:35

Anamaria Prodan a „explodat”, după ce Laurențiu Reghecampf i-a dat lovitura finală: „E prea mic să gândească!”

Anamaria Prodan, reacție acidă la adresa lui Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan, reacție acidă la adresa lui Laurențiu Reghecampf / Colaj Instagram, Antena Sport

  • Anamaria Prodan a „explodat”, după ce Laurențiu Reghecampf i-a dat lovitura finală
  • Anunțul făcut de impresară

Anamaria Prodan a „explodat”, după ce Laurențiu Reghecampf i-a dat lovitura finală, în instanță. Anchetatorii au luat decizia finală după ce impresara de fotbaliști i-a făcut soţului său plângere penală şi l-a acuzat de furt.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Reghe” a scăpat de griji şi a fost găsit nevinovat. Vestea a înfuriat-o la culme pe vedeta de 49 de ani, care a lansat noi „săgeți” către antrenorul lui Neftchi Baku.

Anamaria Prodan a „explodat”, după ce Laurențiu Reghecampf i-a dat lovitura finală!

Anunțul a venit la câteva zile după ce Judecătoria Buftea a admis cererea de divorț între Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan.

Reclamă

Anamaria își susține în continuare cazul și îl acuză pe Reghecampf că i-a furat mai multe bunuri.

Impresara îl avertizează pe „Reghe” că va veni ziua în care va fi obligat de lege „să înapoieze copiilor lui jumătate din ceea ce a furat”.

Reclamă

„Nu mă interesează. Sunt la partidul pe care îl conduc, nu mai am timp de prostiile lui. Eu sunt Anamaria Prodan, avocații mei vorbesc în instanță. El e prea mic să gândească, să-și dea seama. Se bucură că își vinde familia și apare pe prima pagină.

Nici măcar nu știu când sunt termenele, avocații se ocupă de așa ceva. Cât despre bunuri, legea din România spune că ai jumătate din tot ceea ce se face în timpul căsniciei. E greu pentru astfel de oameni care nu au Dumnezeu să înțeleagă. E greu pentru cei ce au făcut școala pe scări să înțeleagă că, în timpul căsniciei, tot ceea ce se agonisește se împarte jumate-jumate.

Nici nu mai contează, să țină ceasurile și, la vremea potrivită, va înapoia copiilor lui jumătate din ceea ce a furat. Reghe a dovedit, de-a lungul timpului, că nu are minte. E greu să înțelegi unele lucruri. Acum îl folosesc toți. Așa a fost el mereu. Dacă nu existam, azi nu auzeai de el, căci îl îngropau cei ce-l folosesc și se distrează pe seama lui.

Reclamă 4 / 0/3

Este jenant că își pune furturile pe prima pagină. Când se vor liniști toate apele, familia mea va face o scrisoare oficială în care va explica toată situația, alături de avocații noștri. Cât despre bunurile comune, dobândite în timpul căsătoriei, l-aș pune să citească puțin. Așa spune legea”, a spus Anamaria Prodan, pentru Playtech.

Laurenţiu Reghecampf a scăpat de acuzațiile de furt ale Anamariei Prodan

În urmă cu aproape un an, Anamaria Prodan a făcut plângere penală la IPJ Ilfov şi i-a adus acuzaţii teribile soţului ei. I-a anunţat pe poliţişti că „Reghe” ar fi scos 1 milione de euro din conturile ei şi că şi-ar fi însuşit două ceasuri de lux şi alte bijuterii care valorează peste 400.000 de euro. Mai mult, l-a acuzat pe Reghecampf că ar fi golit două containere din Dubai, în care erau mai multe bunuri.

Reghecampf şi Anamaria Prodan au fost audiaţi în încercarea de a se face lumină în scandalul uriaş. Poliţiştii au considerat că acuzaţiile sunt nefondate.

Cu privire la bunurile menționate în plângere, arată faptul că acestea sunt bunuri comune ale familiei, nu le-a sustras, întrucât sunt căsătoriți legal. Cu referire la ceasurile menționate în plângere, arată faptul că nu le mai are în posesie, acestea fiind ceasuri bărbătești, cumpărate de el și a dispus de ele așa cum a dorit, deține documente de proveniență pentru acestea, respectiv extrasele bancare de cont de unde s-a făcut plata pentru ele.

În referire la bijuterii, acestea nu sunt individualizate în plângere decât generic, acestea nu au ajuns niciodată în posesia sa„, au transmis poliţiştii, după ce l-au audiat pe antrenorul lui Neftchi Baku.

În cele din urmă, s-a decis ca dosarul să fie clasat, anunţă cancan.ro. Fostul antrenor al FCSB-ului a obţinut astfel o nouă victorie în faţa vedetei.

În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit faptul că bunurile despre care se face referire în plângerea penală formulată sunt bunuri comune ale ambilor soți, care sunt căsătoriți sub regimul comunității legale de bunuri, situația în care ambii soți dețin deopotrivă atât posesia, cât și detenția liberă a bunurilor comune. (…) Ambii soți au drept de administrare și de posesie asupra acestora.

Reclamă

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:22 Bernadette Szocs, performanţă unică în carieră! „Bernie” îşi continuă drumul spre obiectivul uriaş 20:17 Tatăl Cristinei Neagu a murit! Clipe dificile pentru cea mai bună handbalistă a României 20:00 Rafael Nadal a revenit cu victorie în circuitul ATP! Prestaţie de zile mari a spaniolului în primul tur de la Barcelona 19:54 „Te interesează Rapid?” Răspunsul oferit imediat de Marius Şumudică, după plecarea lui Cristiano Bergodi: „Aste e prioritatea!” 19:29 Dan Şucu pregăteşte schimbări majore la Rapid, după demiterea lui Cristiano Bergodi: „Prea mulţi băieţi buni la ei acasă” 19:06 Un alt club de top a intrat în cursa pentru transferul lui Dennis Man! Se luptă cu Borussia Dortmund pentru semnătura românului 18:55 „Nu a fost o declaraţie sinceră” Verdictul specialistului, după eroarea uriaşă a lui Ovidiu Haţegan: „S-a lăsat influenţat” 18:40 Prima reacţie a lui Marius Şumudică, despre posibila venire la Rapid! Anunţul făcut după demiterea lui Cristiano Bergodi 18:29 Southampton – Preston LIVE VIDEO (22:00) în AntenaPLAY. „Sfinţii” încă speră la promovarea directă în Premier League 18:25 „Nu are rost să vorbim de felicitări!” Mihai Pintilii, reacţie clară după ce FCSB s-a apropiat şi mai mult de titlu Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cum încearcă Anamaria Prodan să o umilească pe iubita lui Laurenţiu Reghecampf
Diverse • 14 apr., 12:55
FOTO
Cum încearcă Anamaria Prodan să o umilească pe iubita lui Laurenţiu Reghecampf. Ce o obligă pe Caciuc: „Cel mai bun martor”
Din ce face bani prima mare iubire a lui Laurenţiu Reghecampf.
Diverse • 12 apr., 11:10
FOTO
Din ce face bani prima mare iubire a lui Laurenţiu Reghecampf. Femeia arată uimitor
Mihai Rotaru l-a avertizat pe Laurenţiu Reghecampf! Ce riscă fostul antrenor al Universităţii Craiova
Liga 1 • 11 apr., 19:19
„Nu negociază nimeni cu mine” Mihai Rotaru l-a avertizat pe Laurenţiu Reghecampf! Ce riscă antrenorul
Laurenţiu Reghecampf a rupt tăcerea după ce a pierdut procesul de 200.000 de euro cu Mihai Rotaru
Liga 1 • 10 apr., 18:32
Laurenţiu Reghecampf a rupt tăcerea după ce a pierdut procesul de 200.000 de euro cu Mihai Rotaru: „Prietenul meu pe viaţă!”
Anamaria Prodan, lovitură pentru Corina Caciuc
Diverse • 10 apr., 16:38
FOTO
Anamaria Prodan, lovitură pentru Corina Caciuc: „Da, este adevărat!” Acuzaţii dure la adresa lui Laurenţiu Reghecampf