Închide meniul
Foto

Judecătoria Buftea a admis cererea de divorț între Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan! Ce decizii a luat instanța

Reclamă

Antena Sport Publicat: 19 noiembrie 2022, 15:54

Judecătoria Buftea a admis cererea de divorț între Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan! Ce decizii a luat instanța

Anamaria Prodan e în scandal de divorț cu Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf / Instagram

Judecătoria Buftea admis, sâmbătă, cererea de divorț între Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan. Iată ce decizii a luat instanța: ce pensie alimentară va plăti antrenorul și cine a câsțigat custodia copilului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Conform digisport.ro, Judecătoria Buftea a admis cererea de divorț înaintată de Laurențiu Reghecampf și a dispus desfacerea căsătoriei din culpă comună. Anamaria Prodan a primit o lovitură de proporţii, în condiţiile în care pensia alimentară pe care o va primi Bebeto este mult mai mică decât a cerut. Mai mult, e nevoită să plătească şi cheltuielile de judecată.

Judecătoria Buftea a admis cererea de divorț între Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan

Deciziile luate odată cu hotărârea instanței sunt următoarele:

Conform sursei citate, suma lunară pe care Laurențiu Reghecampf va trebui să o plătească pentru fiul său este de 1.600 de euro, mult mai mică față de cât cerea Anamaria Prodan, 7.000 de euro.

Decizia de sâmbătă a Judecătoriei Buftea nu este însă definitivă și poate fi atacată cu apel, mai susțin sursa de mai sus.

Reclamă

Motivul pentru care Anamaria Prodan nu concepe să-l mai ierte pe Laurenţiu Reghecampf

Aflată de mai bine de un an în proces de divorţ, Anamaria Prodan nu concepe să-l mai ierte pe Laurenţiu Reghecampf. Recent, impresara în vârstă de 49 de ani a dezvăluit care este principalul motiv pentru care nici nu vrea să mai audă de antrenorul lui Neftchi Baku.

Principala dezamăgire a Anamariei Prodan nu are legătură cu relaţia pe care „Reghe” are o cu Corina Caciuc, cea care i-a dăruit deja un băieţel. Agentul de jucători dă vina pe modul în care Reghecampf se comportă cu fiul pe care îl are cu ea, Bebeto, dar şi cu fiicele ei din prima căsnicie, Sarah Dumitrescu şi Rebecca Dumitrescu.

Greșeala o accept și o repar, întotdeauna. Premeditarea lucrului rău este de neiertat vreodată. A face rău unui om care ți-a făcut numai bine și ți-a dat practic viață e de neiertat. Am învățat și să iert în ani, l-am iertat de foarte multă vreme și eu și copiii, dar nu putem uita. Nu ai cum.

Reclamă 4 / 0/3

Îi știam fiecare greșeală, fiecare cădere a lui, fiecare vulnerabilitate și le reparam eu. Veneam, îl luam lângă mine, veneau copiii, vorbeau cu el, îi spuneau că nu e bine ce face, că va ajunge rău, că va râde toată România de el. Până la această ruptură, noi reparam încontinuu, și eu și copiii.

Am acceptat greșeala, dar când se transformă în trădare și răutate, să o faci dinadins și să faci rău copiilor, atunci ai în mine un dușman pe viață„, a declarat Anamaria Prodan, la „În Oglindă”, citată de wowbiz.ro.

Anamaria Prodan, un nou atac la adresa lui Laurențiu Reghecampf: „Vai și amar!”

Vedeta de 49 de ani a rupt tăcerea despre subiectul respectiv și a aruncat noi „săgeți” către Laurențiu Reghecampf, care în prezent trăiește în Azerbaidjan alături de Corina Caciuc, cu care are un băiețel.

„Nu avem acces eu și copiii de doi ani la absolut nimic și nu am văzut nimic de acolo, dar nu este problemă! Îi urăm sănătate și să-i dea Dumnezeu timp să mănânce sănătos, căci noi ne cumpărăm de la fermele mari tot ce ne dorim.

Probabil că, la final de proces, avocații mei vor mai avea ce să mai recupereze, dacă mai rămâne ceva nevândut. Dar, repet, când citesc aceste știri realizez frustrarea , cu «ferme mari», «cu milioane multe» …

Oamenii care nu au avut în viața asta aproape nimic și au nimerit într-o familie cu bani se prostesc peste noapte, se cred milionari și, când se întorc la locul lor, nu le mai rămâne decât să se laude și să spună minciuni gogonate!

Se poate merge la fermă. Este ceva de zâmbesc când citesc. M-am chinuit să-i fac un brand «Reghe», să vândă produse de carne! Vai și amar. Să-i dea Dumnezeu sănătate să facă ceva pe viitor, poate totuși fără minciună!”, a spus Anamaria Prodan, pentru click.ro.

Reclamă

 

 

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” Vezi toate știrile
Citește și