Închide meniul

Anamaria Prodan a făcut lumină în ceea ce priveşte divorţul de soţul său, chiar de Ziua Femeii: "Sunteți superbi!" 

Reclamă

Antena Sport Publicat: 8 martie 2021, 14:59

Anamaria Prodan a făcut lumină în ceea ce priveşte divorţul de soţul său, chiar de Ziua Femeii: "Sunteți superbi!" 

Captură AS.ro

Anamaria Prodan

Anamaria Prodan a postat o fotografie de Ziua Femeii care nu lasă loc de interpretări. Vedeta apare alături de soţul său, iar mesajul care însoţeşte fotografia este format dintr-un şir lung de inimioare roşii, lucru ce întăreşte faptul că relaţia cu Laurenţiu Reghecampf este una solidă. Imaginea a fost postată în contextul în care în spaţiul public au apărut informaţii conform cărora Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf ar fi în pragul divorţului. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf sunt de 13 ani împreună

Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf sunt împreună de 13 ani. Cei doi au mai avut o relaţi şi în tinereţe. În acel moment, Laureţiu Reghecampf era căsătorit cu prima soţie, iar Anamaria Prodan nu a ezitat să recunoască faptul că a contribuit la divorţul lor.  "Este soţul perfect", a ţinut să îşi asigure fanii Anamaria Prodan.

De-atunci și pentru totdeauna, o singură persoană”, a transmis Anamaria Prodan prin intermediul contului de Instagram.

Anamaria Prodan: "Pe mine 90 la sută din țară mă urăște!"

Impresara şi-a dorit să spulbere toate zvonurile apărute în ultima perioadă, cum că şi-ar fi înşelat soţul cu foştii fotbalişti Dan Alexa, Ovidiu Burcă şi Dani Coman. Exclude din start varianta divorţului.

"Astea au apărut de când m-am aplecat eu serios pe cariera lui Alexa. Faptul că a divorţat, cum au divorţat mulţi jucători şi antrenori, e una, dar nebuniile care au apărut că am fi împreună, e cu totul altceva. Am greșit pentru că trebuia să ies și să stopez aberaţiile astea. Am zis că sunt prea mare, că nu-i bag în seamă. Mă distram, râdeam, dar au început să mă deranjeze foarte tare. Au ieșit tot felul de bârfe, cu Dan Alexa, cu Ovidiu Burcă sau cu Dani Coman.

Reclamă

Se scrie de atâția ani că sunt cu Alexa, dar nimeni niciodată nu ne-a prins cu paparazzi. Pe mine 90 la sută din țară mă urăște! Nu mă prindeau ei cu un bărbat în ani de zile dacă eu eram singură în România și Laur prin Arabia sau prin Emirate?", a spus Anamaria Prodan potrivit GSP.

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:58 FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off 23:55 Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!” 23:35 FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul 23:22 Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord” 23:05 „S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB 22:53 UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek 22:47 FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui! 22:41 Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor 22:29 „Nu poate să mă sperie nimic!” Mihai Stoica și-a făcut calculele pentru câștigarea titlului! De ce rezultate are nevoie FCSB 22:08 „Te întorci la FCSB în vară?” Alexandru Musi a uimit pe toată lumea după Hermannstadt – Petrolul 2-0! Vezi toate știrile
Citește și