Închide meniul
Foto

Anamaria Prodan a fost surprinsă ţinându-se de mână, pe stradă, cu un bărbat misterios. Ce legătură are acesta cu Laurenţiu Reghecampf

Publicat: 18 septembrie 2021, 17:48

Anamaria Prodan

Anamaria Prodan, în scandal de divorţ cu Laurenţiu Reghecampf

Colaj Instagram Anamaria Prodan

Agentul de jucători a preferat să se vadă cu rudele şi cu prietenii apropiaţi. Anamaria a apărut şi într-o imagine surprinzătoare, alături de un bărbat misterios. Acesta se numeşte Yazan Aqrabawi şi este extrem de cunoscut printre milionarii din Capitală.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan, imagine uluitoare în plin scandal de divorţ

Yazan este unul dintre cei mai apreciaţi medici stomatologi din România. Este prieten bun cu Anamaria Prodan şi se ocupă de zâmbetul impresarului. 15.000 de euro i-a plătit Anamaria, în urmă cu trei ani, pentru o înfrumuseţare dentară cu ajutorul faţetelor. L-a convins şi pe soţul ei să urmeze o procedură similară.

Relaţia dintre membrii familiei Reghecampf şi Aqrabawi a rămas una excelentă, iar medicul s-a şi pozat, pe stradă, ţinându-se de mână cu Anamaria Prodan.

Reclamă
Ce imagine a postat dentistul Anamariei Prodan
Anamaria Prodan, lângă dentistul ei

Voiam să am dinţii perfecţi şi un pic mai mari, pentru că ai mei erau destul de micuţi, aşa că l-am rugat pe doctorul Yazan Aq să mă ajute. Acum sunt foarte mulţumită.

Şi Laurenţiu este pacientul medicului, care între timp ne-a devenit şi prieten. Tot pentru faţete a optat şi el şi este foarte mulţumit„, a declarat Anamaria Prodan, în 2018, pentru click.ro.

Reclamă

Laurenţiu Reghecampf îşi sărbătoreşte ziua de naştere departe de Anamaria Prodan

Pentru Laurenţiu Reghecampf urmează zile extrem de importante. Chiar dacă duminică va împlini 45 de ani, Reghe nu are timp nici de petreceri, nici de familie. Anamaria Prodan va fi departe de soţul ei. Reghecampf se dedică total echipei pe care o antrenează. Universitatea Craiova joacă luni, în Liga 1, contra celor de la CFR, apoi se va duela cu aceeaşi echipă şi în 16-imile Cupei României.

Doar 3 puncte cu campioana l-ar face fericit pe Reghe de ziua lui. Nici acum nu uită egalul cu Sepsi de etapa trecută.

Faptul că s-a ratat foarte mult, faptul că am ratat şi un 11 metri mă pune pe gânduri, dar se întâmplă. Dacă îmi vine în minte faza lui Koljic, ratarea pe care a avut-o, n-o să se mai întâmple. Mi-aş dori enorm de mult ca echipa să reuşească un rezultat pozitiv, mai ales că urmează şi ziua mea.

Reclamă 4 / 0/3

Eu mă concentrez şi mă gândesc la meci. O să fie un meci de luptă, un meci cu multe orgolii şi trebuie să găsim cei mai buni jucători pentru acest meci”, a spus Laurenţiu Reghecampf.

O va învinge Simona Halep pe Paula Badosa, în primul tur de la Miami?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:51 FotoAdrian Mutu şi-a făcut implant de păr în Turcia: „Nu e dureros, am dormit! Timpul nu iartă pe nimeni!” 12:47 Care a fost cauza morţii iubitului Arynei Sabalenka! Tenismena aflată pe tablou cu Halep la Miami e în doliu după decesul subit 12:45 Nume mari la Ţiriac Open. Lista completă a starurilor de pe tabloul principal de simplu 12:26 Darius Olaru şi-a dezvăluit cele două obiective uriaşe din 2024: „Vreau titlul cu FCSB şi să ajung în semifinală la EURO!” 12:08 Dan Şucu a dezvăluit prima uriaşă pe care o vor încasa rapidiştii dacă vor cuceri titlul! Bonus consistent şi pentru Europa 11:50 Cine va arbitra meciul România – Irlanda de Nord! A mai fost la centru la două partide disputate de ţara noastră 11:29 Surpriza pe care o pregăteşte Edi Iordănescu pentru dubla cu Irlanda de Nord şi Columbia! Jucătorul care l-a impresionat 11:03 „Nu merita asta” Mesaje de susţinere pentru Aryna Sabalenka, după ce iubitul ei a murit subit, înainte de a împlini 43 de ani! 10:36 Stere Halep, înainte de meciul fiicei sale cu Paula Badosa: „Am foarte multe emoţii”! Ce a spus despre adversara Simonei 10:00 Vestea proastă pe care a primit-o Ionuţ Radu, cu 3 luni înainte de startul EURO 2024! Vezi toate știrile
Horoscopul zilei de 20 martie 2024. Berbecii sunt sfătuiți să aibă grijă de sufletul lor. Află ce se întâplă cu zodia ta

Horoscopul zilei de 20 martie 2024. Berbecii sunt sfătuiți să aibă grijă de sufletul lor. Află ce se întâplă cu zodia ta

Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Formula 1
Pe același subiect
Tânăra acuzată că i-a fost amantă lui Laurenţiu Reghecampf, apariţie electrizantă la piscină
Diverse • 18 mart., 20:01
FOTO
Tânăra acuzată că i-a fost amantă lui Laurenţiu Reghecampf, apariţie electrizantă la piscină. Cât de frumoasă este Florentina
Mesajul lui Laurenţiu Reghecampf, de ziua de naştere a fiului său cel mare
Diverse • 15 mart., 17:54
FOTO
Mesajul lui Laurenţiu Reghecampf, de ziua de naştere a fiului său cel mare! Cum a reacţionat Luca
Adrian Cristea a mers la un grătar și a stârnit hohote de râs.
Extra • 13 mart., 10:01
FOTO
Adrian Cristea a mers la un grătar și a stârnit hohote de râs! Cum a fost îmbrăcat „Prințul”: „Atunci a început caterinca”
Anamaria Prodan a reacţionat după ce s-a spus că a fost cerută în căsătorie de Ronald Gavril!
Diverse • 11 mart., 19:40
FOTO
Anamaria Prodan a reacţionat după ce s-a spus că a fost cerută în căsătorie de Ronald Gavril!
Anamaria Prodan a publicat o imagine extrem de provocatoare cu ea de Ziua Femeii şi a avut un mesaj fabulos!
Extra • 8 mart., 13:29
FOTO
Anamaria Prodan a publicat o imagine extrem de provocatoare cu ea de Ziua Femeii şi a avut un mesaj fabulos!