Închide meniul
Foto

Anamaria Prodan a izbucnit în plâns pe scenă! Mesajul tulburător transmis: „Trei operaţii cumplite!”

Antena Sport Publicat: 20 octombrie 2023, 18:14

Reclamă
Anamaria Prodan a izbucnit în plâns pe scenă! Mesajul tulburător transmis: „Trei operaţii cumplite!”

Promisiunea pe care Anamaria Prodan i-a făcut-o mamei sale, înainte să moară

Anamaria Prodan, în timpul unui interviu

Anamaria Prodan a izbucnit în plâns pe scenă, la „Gala Excelenţei”. Impresara nu şi-a putut stăpâni lacrimile, atunci când a primit premiul în numele fiicei sale mai mici, Sarah.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sarah a primit distincţia pentru „Viitorul Baschetului Românesc”. Tânăra de 23 de ani nu a fost prezentă la gală, iar mama ei, Anamaria Prodan, a primit premiul în numele său.

Anamaria Prodan a izbucnit în plâns pe scenă

În momentul în care a urcat pe scenă pentru a primi premiul pentru fiica sa, Anamaria Prodan a izbucnit în lacrimi. Aceasta a transmis faptul că fiica ei, Sarah, a depăşit o perioadă extrem de dificilă, pentru ca în prezent să devină căpitanul echipei naţionale de baschet feminin.

Anamaria Prodan a mărturisit că pentru a atinge performanţe în baschet, Sarah a suferit trei operaţii la ambii genunchi, iar anii precedenţi au fost cumpliţi pentru ea. În prezent, fiica cea mică a Anamariei Prodan evoluează la campioana României, Sepsi.

„După trei operații cumplite la ambii genunchi, după doi ani cumpliți, în care a stat numai în sala de forță să se recupereze, astăzi Sarah a devenit căpitanul Echipei Naționale de Baschet și membră a echipei Sepsi. Ea a plecat către Polonia unde joacă în meciul de Euro Liga.

Reclamă

Cred că despre asta este viața, asta e singura mare mândrie pe care eu o am. Nu premiile, ci faptul că numele familei mele Prodan este dus pe culmi de copilul meu. Îți mulțumesc mami, iau cu mândrie acest premiu și scuzați emoțiile!”, a declarat Anamaria Prodan, conform click.ro.

Anamaria Prodan, revedere emoţionantă cu fiica ei, Sarah

Anamaria Prodan a avut o revedere emoţionantă cu fiica ei, Sarah. Sarah Dumitrescu a obţinut calificarea în EuroLeague cu Sepsi.

Sepsi a învins-o în dublă manşă pe TTT Riga, cu 59-54 în tur și 63-62 în retur. Acum, Anamaria Prodan s-a reîntâlnit cu fiica ei, iar cele două s-au strâns în braţe cu putere.

Reclamă 4 / 0/3

”Eu sunt Anamaria Prodan, o mamă fericită și împlinită! Sarah este comoara mea, care mă face din ce în ce mai mândră! Performanțele ei arată încă o dată faptul că rădăcinile familiei Prodan / Dumitrescu sunt sănătoase și puternice! Îți mulţumesc, fetița mea pentru cum ai înțeles să duci mai departe numele familiei noastre! Demnă, mândră și puternică! Calificare Sepsi în Europa League (n.r: EuroLeague) Felicitări! Mulţumesc pentru momentele unice, Sepsi”, a scris Anamaria Prodan pe Instagram.

Sarah Dumitrescu a apărut brunetă la meciul cu TTT Riga care a consfinţit calificarea lui Sepsi în EuroLeague. Din acest sezon fiica impresarei evoluează la campioana României din ultimele 7 sezoane.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și