Închide meniul
Foto

Anamaria Prodan, revedere emoţionantă cu fiica ei, Sarah: „E comoara mea, mă face din ce în ce mai mândră”

Bogdan Stănescu Publicat: 30 septembrie 2023, 18:40

Reclamă
Anamaria Prodan, revedere emoţionantă cu fiica ei, Sarah: „E comoara mea, mă face din ce în ce mai mândră”

Anamaria Prodan, revedere emoţionantă cu fiica ei, Sarah

Anamaria Prodan şi fiica ei, Sarah / Instagram

Anamaria Prodan, revedere emoţionantă cu fiica ei, Sarah. Sarah Dumitrescu a obţinut calificarea în EuroLeague cu Sepsi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sepsi a învins-o în dublă manşă pe TTT Riga, cu 59-54 în tur și 63-62 în retur. Acum, Anamaria Prodan s-a reîntâlnit cu fiica ei, iar cele două s-au strâns în braţe cu putere.

Anamaria Prodan, revedere emoţionantă cu fiica ei, Sarah

Eu sunt Anamaria Prodan, o mamă fericită și împlinită! Sarah este comoara mea, care mă face din ce în ce mai mândră! Performanțele ei arată încă o dată faptul că rădăcinile familiei Prodan / Dumitrescu sunt sănătoase și puternice! Îți mulţumesc, fetița mea pentru cum ai înțeles să duci mai departe numele familiei noastre! Demnă, mândră și puternică! Calificare Sepsi în Europa League (n.r: EuroLeague) Felicitări! Mulţumesc pentru momentele unice, Sepsi”, a scris Anamaria Prodan pe Instagram.

 
View this post on Instagram
 
A post shared by ANAMARIA PRODAN (@anamariaprodanreghecampf)

Sarah Dumitrescu a apărut brunetă la meciul cu TTT Riga care a consfinţit calificarea lui Sepsi în EuroLeague. Din acest sezon fiica impresarei evoluează la campioana României din ultimele 7 sezoane.

Reclamă

Performanţa uriaşă a lui Sepsi a declanşat o petrecere de zile mari în vestiarul echipei covăsnene. Suedeza Ellen Nystrom a fost cea mai bună jucătoare a lui Sepsi, cu 21 de puncte şi 3 recuperări. De la Sepsi s-a mai remarcat Borislava Hristova, care a reuşit 16 puncte şi 3 recuperări.

Sarah Dumitrescu, primire specială la Sepsi! De ce surpriză a avut parte când a sosit la Sfântu Gheorghe

Sarah Dumitrescu, primire specială la Sepsi! Fiica Anamariei Prodan a avut parte de o surpriză din partea colegelor de echipă.

Când a sosit la Sfântu Gheorghe, colegele de la Sepsi au aşteptat-o pe Sarah cu un buchet de flori şi cu un tort cu numele echipei la care va evolua fiica Anamariei Prodan.

Reclamă 4 / 0/3

Sezonul trecut, Sarah a stat mult timp departe de parchet din cauza unei accidentări suferite la genunchi, în timpul unui cantonament al naționalei României. 

Sarah Dumitrescu a jucat la cel mai înalt nivel al baschetului universitar

Înainte de acest moment, ea a jucat la echipa Universității California, la cel mai înalt nivel al baschetului universitar. A strâns 23 de meciuri, marcând 62 de puncte și 77 de recuperări.

Ca membră a echipei naționale a României, în acest an a participat la Jocurile Francofoniei din Republica Democrată Congo. La turneul de baschet din Kinshasa, echipa națională a ocupat locul al șaptelea.

Bine ai venit și își urăm mult succes în tricoul alb-verde”, a scris Sepsi pe contul de Facebook.

Anamaria Prodan mărturisea că Sarah a trecut prin trei operaţii la genunchi

Sarah Dumitrescu a participat, recent, la Jocurile Francofoniei-Kinsasha, alături de echipa naţională de baschet a României. Mama sa, Anamaria Prodan, s-a declarat foarte mândră de reuşitele fiicei sale.

Impresara a susţinut că fiica ei nu s-a lăsat învinsă, deşi cariera ei s-ar fi putut sfârşi într-un mod extrem de neplăcut. Anamaria Prodan a mai declarat că baschetbalista de 23 de ani a trecut cu brio peste cel mai dificil moment al vieţii ei.

„Sunt foarte fericită. Sarah este o campioană, ca și mama ei. A trecut peste trei operații la genunchi, au fost momente cumplite, se putea termina totul.

Reclamă

A fost cel mai dificil moment al vieții și al carierei. Dar nu a renunțat niciodată. Este de neoprit acum”, a declarat Anamaria Prodan, pentru playsport.ro.

 

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna Vezi toate știrile
Citește și