Închide meniul
Foto

Anamaria Prodan a lansat noi acuzaţii dure la adresa lui Reghecampf, după ce acesta şi-a asumat relaţia cu amanta Corina Caciuc: „A fost un şoc! Nu ne aşteptam să fie un jaf!”

Antena Sport Publicat: 8 ianuarie 2022, 12:29

  • Anamaria Prodan va divorţa de Laurenţiu Reghecampf
  • Noi acuzaţii dure la adresa soţului său

 

Anamaria Prodan a fost părăsită de Laurenţiu Reghecampf pentru a continua relaţia cu amanta sa, Corina Caciuc. Acest scandal a afectat şi relaţia lui Laurenţiu Reghecampf cu fiul său. Anamaria Prodan speră, însă, ca peste ani, Laurenţiu Reghecampf să îşi revizuiască atitudinea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan a lansat noi acuzaţii dure la adresa lui Reghecampf

El a decis să meargă pe drumul lui. Este decizia lui, noi o respectăm. Nu ne mai caută, nu mai are nicio legătură cu copiii. Probabil în ani își va da seama și va veni să-i vadă. Așa trebuia să se termine o căsnicie care a fost atât de frumoasă, cu niște condiții normale. Este vorba de alegeri în viața, oamenii evoluează, alții involuează. Copiii mei au înțeles că tatăl lor a involuat și atunci trebuie să-l lăsăm pe drumul lui”, a declarat Anamaria Prodan pentru Antena Stars.

Anamaria Prodan a continuat cu acuzaţiile cu privirel la banii pe care Laurenţiu Reghecampf i-ar fi luat din conturile familiei pentru a-i da la amante.

Reclamă

A fost un şoc pentru toţi copiii. Nimeni nu s-a aşteptat să stăm cu tata şi soţul în casă şi în ultimii 5 ani să fie un jaf şi bătaie de joc din partea tatălui perfect şi a soţului perfect. Când am descoperit şi poze de la turiştii din Dubai că îl fotografiau prin baruri şi restaurante, am decis ca fiecare să o ia pe drumul lui. Noi suntem prea mândri şi prea demn ca să cădem în genunchi„, a mai spus Anamaria Prodan.

Citește și:

Laurenţiu Reghecampf şi Corina Caciuc nu mai au scăpare: „Vai de mama lui când vor trage avocații linie!”

Anamaria Prodan vrea să-şi ţină departe proprii copii de scandalul divorţului, dar continuă războiul de la distanţă cu antrenorul care a decis să abandoneze căsnicia şi să înceapă o nouă viaţă alături de Corina Caciuc. Vedeta râde de actualul soţ şi de noua sa iubită, dar trece şi la ameninţări. Spune că cei doi vor avea mari probleme financiare după ce divorţul se va pronunţa şi vor pierde sume mari de bani.

Reclamă

„Vă rog mult să respectați viața mea, care este exemplu pentru copiii mei și să-i urmăriți, în schimb, pe Reghe și pe amanta lui, care este avidă de publicitate! Reghe îi făcea de ani promisiuni amantei că o va face vedetă și o va pune pe coperta revistelor. Acum că amanta a terminat Cambridge, trebuie să-l ia și pe el să o termine și el, să fie intelectuali amândoi. Sau poate el termină Oxford finanțe și bănci, căci am văzut că știe să facă tranzacții de ceva timp. Vai de mama lui când vor trage avocații linie!”, a dezvăluit agentul FIFA, conform click.ro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu 15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” Vezi toate știrile
Pe același subiect
„Cea mai frumoasă femeie din România” i s-a destăinuit Anamariei Prodan
Diverse • 13:01
FOTO
„Cea mai frumoasă femeie din România” i s-a destăinuit Anamariei Prodan! Cum a reacționat când și-a prins soțul înșelând-o
Ce a putut spune Bebeto când a fost întrebat dacă îi este dor de tatăl său
Diverse • 27 mart., 9:02
FOTO
Ce a putut spune Bebeto, fiul lui Laurenţiu Reghecampf şi al Anamariei Prodan, când a fost întrebat dacă îi este dor de tatăl său
Anamaria Prodan ia lecții de box de la Ronald Gavril
Diverse • 24 mart., 8:04
FOTO
Anamaria Prodan ia lecții de box de la Ronald Gavril! Vedeta, videoclip de senzație alături de iubitul ei
Tânăra acuzată că i-a fost amantă lui Laurenţiu Reghecampf, apariţie electrizantă la piscină
Diverse • 18 mart., 20:01
FOTO
Tânăra acuzată că i-a fost amantă lui Laurenţiu Reghecampf, apariţie electrizantă la piscină. Cât de frumoasă este Florentina
Mesajul lui Laurenţiu Reghecampf, de ziua de naştere a fiului său cel mare
Diverse • 15 mart., 17:54
FOTO
Mesajul lui Laurenţiu Reghecampf, de ziua de naştere a fiului său cel mare! Cum a reacţionat Luca