Închide meniul
Foto

Anamaria Prodan a petrecut cu artificii și lăutari în cea mai neagră seară a lui Laurențiu Reghecampf: „Vă iubesc!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 13 mai 2022, 18:53

Anamaria Prodan a petrecut cu artificii și lăutari în cea mai neagră seară a lui Laurențiu Reghecampf: „Vă iubesc!”

Anamaria Prodan și-a lansat propriul parfum

Anamaria Prodan și-a lansat parfumul / Instagram Anamaria Prodan

Anamaria Prodan a petrecut cu artificii și lăutari în cea mai neagră seară a lui Laurențiu Reghecampf. Vedeta de 49 de ani și-a lansat oficial noul parfum, în aceeași seară în care soțul său a pierdut toate obiectivele din acest sezon, pe banca Universității Craiova.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan și-a îndeplinit visul de a-și lansa oficial propriul parfum. Joi seară, impresara de fotbaliști a organizat un eveniment impresionant pentru a marca momentul important din viața ei.

Anamaria Prodan a petrecut cu artificii și lăutari în cea mai neagră seară a lui Laurențiu Reghecampf

Evenimentul de lansare a avut loc în aceeași seară în care Laurențiu Reghecampf, cu care se află în plin proces de divorț, a ratat ambele obiective de la Universitatea Craiova. Acum, antrenorul de 46 de ani riscă să fie demis de la clubul din Bănie. Reghe, care așteaptă un copil cu amanta Corina Caciuc, a fost eliminat joi din semifinalele Cupei României, la câteva zile după ce a ieșit matematic din cursa pentru titlul din Liga 1.

Anamaria Prodan a trăit momente de vis la locația luxoasă de pe malul Lacului Buftea. La eveniment au participat inclusiv Laurențiu Reghecampf Jr, fiul din căsnicia cu antrenorul Craiovei, și Sarah Dumitrescu, una dintre fiicele pe care le are cu primul soț, Tiberiu Dumitrescu.

Vedeta de 49 de ani a avut invitați răsunători. Inclusiv Elisabeta Lipă, președintele Federației Române de Canotaj, a participat la evenimentul de lansare a parfumului.

Reclamă

Lăutari și tort cu artificii pentru Anamaria Prodan: „Vă iubesc!”

O formație de lăutari a cântat nonstop pentru Anamaria Prodan, iar spre finalul serii a sosit și marea surpriză. Un tort uriaș, cu artificii în vârf (VEZI GALERIA FOTO DE LA FINALUL ARTICOLULUI). Soția lui Laurențiu Reghecampf a fost complet impresionată de gest și a umplut contul de instagram cu poze și videoclipuri din momentul respectiv.

Anamaria a făcut poze cu toți invitații, în timp ce numele său, amplasat în dimensiune mare lângă piscină, strălucea pe fundal.

„Alături de prietenii mei de suflet am petrecut o seară de vis! Vă iubesc și vă mulțumesc din inimă!”, a scris Anamaria Prodan, pe contul de Instagram.

Reclamă 4 / 0/3

Anamaria Prodan, relaţie perfectă cu Tibi Dumitrescu

Relaţiile dintre Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf s-au răcit în ultima perioadă. Anamaria Prodan spune că Tiberiu Dumitrescu, primul soţ al său cu care două fete superbe, este cel cu care se consultă şi a ajută să ia decizii în ceea ce priveşte familia.

Anamaria Prodan se consultă cu Tibi Dumitrescu chiar şi când vine vorba de Bebeto, băiatul pe care îl are cu Laurenţiu Reghecampf.

Noi vorbim orice, luăm decizii chiar și pentru Bebe în ziua de azi. N-am cu cine, le iau cu Tibi și cu prietenii noștri și finii mei. Deci, un om cum puțini se nasc. (…) Eu îl iubesc și acum foarte tare pe Tibi și pe Irina, pe soția lui. În viața asta, dacă este ceva care nu merge, este păcat să ții doar pentru tine, pentru că este o dovadă cumplită de egoism. în lumea asta totul este trecător și trebuie să lași.

Uite, noi l-am lăsat pe Reghecampf. Asta e viața lui, acolo poate el să stea, acolo se simte el bine, rămâi acolo. Tibi este un bărbat puternic, este un bărbat care a fost baschetbalist, provine dintr-o familie fabuloasă. (…) Cât de mult ai trage de cineva, dacă este o chestie limitată, nu poți niciodată mai mult”, a spus Anamaria Prodan pentru Antena Stars.

Recomandări
  • Anamaria Prodan a petrecut cu artificii și lăutari în cea mai neagră seară a lui Laurențiu Reghecampf
  • Bosnia – România (7 iunie, 21.45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21.45, Antena 1)

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 LIVE VIDEOPalermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off 22:15 Farul Constanța – CFR Cluj 5-1. Umilinţă pentru ardeleni! Louis Munteanu, Cojocaru şi Grameni s-au întrecut în goluri fabuloase! 22:06 Un club a ajuns în liga a doua după ce s-a deschis o anchetă în privinţa legăturilor sale cu Roman Abramovich! Vezi toate știrile
Citește și