Închide meniul

Scenariu-șoc în Bănie! Laurențiu Reghecampf ar putea fi înlocuit de Mirel Rădoi! Ce spune Mihai Rotaru

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 12 mai 2022, 22:17 / Actualizat: 13 mai 2022, 1:09

Scenariu-șoc în Bănie! Laurențiu Reghecampf ar putea fi înlocuit de Mirel Rădoi! Ce spune Mihai Rotaru

Mirel Rădoi l-ar putea înlocui pe Laurențiu Reghecampf la Universitatea Craiova

Laurențiu Reghecampf, antrenor la Universitatea Craiova. Mirel Rădoi, fără angajament / Colaj Profimedia, Hepta

Scenariu-șoc în Bănie! Laurențiu Reghecampf ar putea fi înlocuit de Mirel Rădoi. „Reghe” riscă să fie demis de la Universitatea Craiova, după ce a ratat toate obiectivele din acest sezon. Formația olteană a ieșit matematic din lupta pentru titlu, iar joi seară a fost eliminată în semifinalele Cupei României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Aventura lui Reghecampf în Bănie se apropie de final. Potrivit Fanatik, antrenorul de 46 de ani ar putea fi demis la finalul sezonului, iar în locul său ar urma să fie instalat Mirel Rădoi.

Scenariu-șoc în Bănie! Laurențiu Reghecampf ar putea fi înlocuit de Mirel Rădoi

Mihai Rotaru se află de multă vreme pe urmele lui Rădoi. Patronul Universității Craiova l-a mai dorit și în 2020, dar fostul căpitan din Ghencea se afla sub contract cu FRF, pe banca naționalei României.

Acum, Rădoi se află fără angajament din luna noiembrie a anului trecut, iar Rotaru vrea să-l aducă în Bănie.

Chiar dacă Reghecampf mai are un an de contract cu Universitatea Craiova, există șanse mici să își ducă înțelegerea la bun sfârșit.

Reclamă

Despre scenariul respectiv a vorbit însuși Mihai Rotaru, după eliminarea Craiovei din Cupa României. Conducătorul oltenilor a spus că, momentan, nu se pune problema demiterii lui Reghecampf. Totuși, Rotaru nu a exclus ipoteza venirii lui Mirel Rădoi pe banca tehnică din Bănie, în viitorul apropiat.

„Povești, povești, povești. Asta nu înseamnă că Mirel Rădoi nu poate să fie antrenorul Craiovei peste o lună, trei luni sau un an. Nu luăm în calcul o schimbare de antrenor, nu s-a pus problema.”, a spus Mihai Rotaru, pentru digisport.ro.

Universitatea Craiova – Sepsi 0-1 | Reacția lui Laurențiu Reghecampf

Universitatea Craiova avea nevoie de o „remontada” după eșecul cu 1-2 din tur. Oltenii nu s-au ridicat însă la nivelul așteptărilor și au pierdut și returul, 0-1.

Reclamă 4 / 0/3

„Supărare, dezamăgire. Am avut trei-patru ocazii mari, luăm cartonaș roșu. Dezamăgitor. Nu știu de ce nu am fost mai atenți în fața porții. Din păcate, e o seară neagră. Nu s-a greșit nicăieri. Nu am fost profesioniști în anumite momente, am tratat cu ușurință faze de a marca. Puteam să fim mai lucizi, mai conștienți de faptul că aveam șanse să marcăm. Nu e vorba de meci decisiv și că nu avem valoare, problema e că nu am fost inspirați.

Din acea fază (n.r. – ratarea lui Andrei Ivan), noi am primit gol. Ești singur, poți să preiei mingea, poți să faci ce vrei. Vă dați seama că Bancu a alergat mult, a fost presiune, nu e ceva de scuzat. Este matur, e jucător profesionist, e jucător de națională, liderul nostru de la echipă, gestul nu este okay. Acest final noi ni l-am făcut dramatic. O să terminăm și o să luăm anumite decizii”, a spus Laurențiu Reghecampf, după meci.

Nicușor Bancu s-a crezut Zinedine Zidane! Căpitanul Universității Craiova și-a lovit cu capul în piept adversarul

Nicușor Bancu s-a crezut Zinedine Zidane! Căpitanul Universității Craiova și-a pierdut mințile în minutul 86 al meciului cu Sepsi și l-a lovit cu capul în piept pe Stefan Ashkovski. Bancu a primit direct cartonașul roșu.

Fundașul oltenilor l-a lovit cu capul în piept pe Stefan Ashkovski, amintind de gestul memorabil făcut de Zinedine Zidane în finala Cupei Mondiale din 2006.

Jucătorul lui Sepsi a căzut secerat la pământ, iar Bancu nu s-a oprit. Căpitanul Craiovei a aruncat cu mingea în el, în timp ce macedoneanul se resimțea pe gazon. Nicușor Bancu a fost eliminat de arbitrul central Horațiu Feșnic.

Nicușor Bancu este fundașul Universității Craiova

Faza incredibilă s-a petrecut în minutul 86, când Sepsi conducea deja cu 1-0 în Bănie. Marius Ștefănescu a marcat unicul gol al partidei în minutul 66, după o acțiune personală minunată.

Reclamă

Atacantul covăsnenilor a trecut în viteză chiar pe lângă Bancu și a finalizat cu un șut din unghi, printre picioarele lui Mirko Pigliacelli.

Sepsi a câștigat cu 3-1 la general, după 2-1 în tur, și s-a calificat în finala Cupei României. În ultimul act, formația lui Cristiano Bergodi va juca împotriva lui FC Volunari. Finala se va disputa pe 19 mai, pe stadionul Giulești.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” 15:16 Gică Hagi, anunţ radical despre noul stadion din Constanţa, făcut chiar de ziua „Regelui”: „Nu va purta numele meu!” Vezi toate știrile
Citește și