Închide meniul
Foto

Anamaria Prodan a pronunţat numele celor două presupuse amante ale soţului. „Aud că primeşte bani să îşi deschidă business. Reghecampf era un golan?”

Reclamă

Publicat: 9 august 2021, 19:41

Anamaria Prodan a pronunţat numele celor două presupuse amante ale soţului. „Aud că primeşte bani să îşi deschidă business. Reghecampf era un golan?”

Anamaria Prodan a fost trădată din nou

Instagram Anamaria Prodan

Vedeta exclude din start posibilitatea ca soţul ei să fi avut relaţii extraconjugale cu cele două femei. Nu concepe varianta în care acestea ar fi primit bani de la antrenorul Universităţii Craiova.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan a pronunţat numele celor două presupuse amante ale lui Laurenţiu Reghecampf

Averea transferată prostituatelor… păi eu murisem? Repet! Eu murisem şi Reghecampf era un golan să îşi lase familia pe drumuri? Avem sau nu avem bani? I-a împărţit Reghecampf între prostituate? Aud că Raiciu primeşte bani să îşi deschidă business…zeci de mii. Corina Gură de aur primeşte trei case, bani etc de la Reghecampf. Aşa…eu unde eram?„, a reacţionat Anamaria Prodan pe contul ei de Instagram.

Anamaria Prodan a pronunţat numele celor două presupuselor amante ale soţului
Anamaria Prodan a pronunţat numele celor două presupuselor amante ale soţului

În ultima perioada, în spaţiul public au apărut mai multe informaţii conform cărora Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf ar fi în pragul divorţului. Mai mult, despre antrenor au apărut zvonuri că ar avea mai multe relaţii extraconjugale. Una chiar de 8 ani, cu Corina Bilcon.

Sarah Dumitrescu, atac la adresa presupusei amante a lui Laurenţiu Reghecampf

Şi Sarah Dumitrescu, fiica cea mică a Anamariei Prodan, a avut o reacţie vehementă când a a auzit de scenariu divorţului pe care Florentina Raiciu i l-a cerut lui Reghe.

Ea a spus că nu crede că tatăl său vitreg ar putea facă acest pas. Mai mult, fiica Anamariei Prodan a lansat un atac dur la adresa presupusei amante a lui Laurenţiu Reghecampf.

Reclamă

O să vin acasă eu şi fraţii mei. Am să vorbesc cu Laurenţiu, tatăl nostru, să pună capăt nenorocirilor cu ‘Gura de aur’ asta. Vobeşte de nuntă? Păi cine să ia așa ceva pe pământ? Se bat nuntașii pe ea, nu tatăl meu! Pai cum o gura din asta să gândească ? Caci ‘gurile’ astea nu au creier.

Să stai cu gura deschisă nu îți trebuie creier. Asta se laudă cu tatăl meu? Doamne Ferește! Pai tatăl meu Laurenţiu nici în alte 100 de vieți nu întoarce privirea către așa specimene de femei„, a spus Sarah Dumitrescu pentru Antena 1.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Anamaria Prodan, o nouă reacţie categorică
  • Atac incredibil al soţiei lui Laurenţiu Reghecampf

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” 11:15 AS.ro LIVE | Dan Chilom a fost invitatul lui Dan Pavel. A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal! 11:01 Ioan Andone a dat verdictul! Pe cine vede campioană sezonul următor: „A demonstrat” 10:51 Fanii lui Manchester City au găsit singurul vinovat pentru eliminarea din Champions League: „Prostul săptămânii” Vezi toate știrile
Citește și