Închide meniul
Foto

Anamaria Prodan a răbufnit în plin scandal de divorţ. „Copilul meu minor suferă cumplit”. Anunţ categoric despre Laurenţiu Reghecampf

Reclamă

Publicat: 25 august 2021, 12:09

Anamaria Prodan a răbufnit în plin scandal de divorţ. „Copilul meu minor suferă cumplit”. Anunţ categoric despre Laurenţiu Reghecampf

Anamaria Prodan a lansat mai multe atacuri la adresa familiei Becali

Instagram Anamaria Prodan

Vedeta i-a luat din nou apărarea soţului ei şi a cerut dovezi despre presupusele amante ale antrenorului Universităţii Craiova. Anamaria Prodan a anunţat că fiul ei cel mic suferă din cauza ştirilor despre posibilele escapade ale lui Reghe.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan a răbufnit în plin scandal de divorţ. Ce a spus despre Laurenţiu Reghecampf

Impresarul a postat o imagine alături de soţul ei şi de copiii familiei. A oferit un comentariu acid referitor la tot ceea ce se întâmplă.

În toţi aceşti ani de când mă cunoaşteţi am fost, cred eu, un om integru şi am spus mereu adevărul. Am fost prima care a recunoscut când şi dacă a greşit. Azi vă rog în numele familiei mele şi a copiilor mei să opriţi acest linşaj mediatic deoarece copilul meu minor, Laurenţiu Jr., suferă cumplit când citeşte despre tatăl lui şi despre familia lui toate mizeriile care se scriu.

Vă rog să aduceţi dovezi solide despre fiecare lucru sau faptă pe care o menţionaţi zilnic în presă. Despre beţiile lui Reghe, despre amanatele lui Reghe. Cine sunt şi de unde vin? Ce i-au luat şi ce le-a dat? Ce a furat din casa lui să dea amantelor? Ce business-uri a deschis amantelor? Ce case sau ce transferuri a făcut amantelor!

Eu spun cu tărie că Reghecampf nu merită un asemenea tratament. Aţi scris că a plănuit divorţuri, eu spun că a plănuit cum să-şi crească nepoţii. Reghecampf nu a plănuit să fure banii familiei, ci a plănuit cum să-i înmulţească. Nu a plănuit să-şi părăsească familia, ci a plănuit să o vadă fericită. Reghecampf este un om minunat care nu merită să-i asociaţi numele şi imaginea cu toate gunoaiele„, a postat Anamaria Prodan pe contul ei de Instagram.

Reclamă
View this post on Instagram


A post shared by Anamaria Prodan Reghecampf (@anamariaprodanreghecampf)

Atacul fiicei Anamariei Prodan după ce a văzut pozele cu Laurenţiu Reghecampf

Sarah Dumitrescu, fiica Anamariei Prodan, a avut un derapaj în momentul în care a fost întrebată despre pozele pe care le-a văzut cu tatăl ei, Laurenţiu Reghecampf, însoţit de alte femei. „Poate s-a așezat la masă să strângă resturile pentru ceva animal”, a tunat baschetbalista.

Reclamă 4 / 0/3

Poze ? Poate dacă se țin scai de oameni să ciupească un bănuț că au stomacul lipit de spate de foame … timp de pandemie. Poate s-a așezat la masă să strângă resturile pentru ceva animal de acasă. Așa zic toate astea … “îmi puneți la pachet pentru câinele de acasă?” Dar nu ies din restaurant şi mănâncă resturile de nu au aer după colț.

Doamne am așa o ură pe genul ăsta. Familia mea a muncit pe brânci să ne lase nouă avere, să aibă numele ăsta şi apar maimuțele astea oribile care se visează domnișoare”, a spus Sarah Dumitrescu, pentru Antena 1.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” Vezi toate știrile
Citește și