Închide meniul
Foto

Anamaria Prodan a recunoscut ce cadou i-a făcut lui Bebeto. Fiul său a împlinit 14 ani: „Acum e mare, e bărbat!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 2 septembrie 2022, 15:04

Anamaria Prodan a recunoscut ce cadou i-a făcut lui Bebeto. Fiul său a împlinit 14 ani: „Acum e mare, e bărbat!”

Anamaria Prodan a recunoscut ce cadou i-a făcut lui Bebeto. Fiul său a împlinit 14 ani

Anamaria Prodan, alături de Bebeto / Instagram Anamaria Prodan

Anamaria Prodan a recunoscut ce cadou i-a făcut lui Bebeto, fiul pe care îl are cu Laurenţiu Reghecampf. Puştiul care a suferit din cauza divorţului părinţilor a împlinit, miercuri, 14 ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Laurenţiu Reghecampf Jr. a sărbătorit ziua de naştere alături de mama lui, dar şi cu coechipierii de la echipa la care joacă fotbal. Puştiul care este poreclit Bebeto a primit un mesaj special şi din Azerbaidjan, de la tatăl său.

Anamaria Prodan a recunoscut ce cadou i-a făcut lui Bebeto

Anamaria Prodan a vorbit despre cadoul pe care i l-a oferit fiului său. Aceasta s-a ferit să îi cumpere ceva şi i-a oferit direct bani.

I-am dat bani. Acum e mare. Nu mai merg cadourile. E bărbat. Banii-s sfinți la cadou. Așa merge și își ia el ce vrea. Sau își comandă ceea ce-și dorește. Îi dau băiatului meu și viața mea. Pentru copiii mei trăiesc„, a declarat Anamaria Prodan pentru playtech.ro.

Potrivit sursei citate, 2.000 de euro ar fi primit Bebeto. Anamaria Prodan i-a organizat fiului ei şi o petrecere surpriză.

Reclamă

„Nu bănuia nimic. A fost o surpriză. Eu m-am ocupat de tot. Zilele astea o să-i fac buletinul. A început școala din august. Bebeto este cel mai bun copil care există pe pământ. Învață, vrea să ajungă cineva. E atât de inteligent. Liniștit. Muncitor. Ambițios. Este fascinant să-l vezi și să stai în preajma lui. Suntem suflete pereche noi. Ne iubim fără limită. Noi toți. Rebecca, Sarah, Bebeto, formăm un tot”, a mai spus agentul de jucători.

Laurențiu Reghecampf, umilit de ziua propriului copil

Laurențiu Reghecampf a fost umilit de ziua lui Bebeto. Fiul antrenorului și al Anamariei Prodan a împlinit 14 ani. Reghe e acuzat că și-a abandonat băiatul de când e în relatie cu amanta Corina Caciuc.

Antrenorul lui Neftchi Baku l-a sărbătorit pe Bebeto. Antrenorul a postat mai multe fotografii alături de fiul său și un mesaj emoționant: „La mulți ani Bebele meu – te iubește tata mult”. Doar că Reghe a fost umilit în secțiunea de comentarii.

Reclamă 4 / 0/3

Unul dintre urmăritorii lui Laurențiu Reghecampf l-a desființat pe celebrul antrenor.

Dacă îl iubeai nu îl lăsai cu ochii în soare ca pe nu știu cine. Petece-ți timpul cu fiul tău că o să ajungi să-l pierzi și să o să vezi că o să-ți pară rău!”, e comentariul primit de Laurențiu Reghecampf pe pagina de Instagram.

În prezent, Laurențiu Reghecampf s-a mutat în Azerbaidjan alături de amanta sa, Corina Caciuc, și băiețelul lor în vârstă de câteva luni, Liam. Anamaria Prodan își petrece majoritatea timpului în Dubai. Bebeto a rămas în România.

46 de ani are Laurențiu Reghecampf, care a mai fost căsătorit şi cu Mariana Pfeiffer.

Reghecampf, lovitură teribilă pentru Anamaria Prodan

Laurențiu Reghecampf i-a dat o lovitură soției Anamaria Prodan, cu care se află în plin divorț. Agentul anunțase că Reghe va plăti o sumă uriașă ca pensie alimentară pentru fiul celor doi, Laurențiu Reghecampf Jr, poreclit Bebeto, dar lucrurile nu stau chiar așa.

Dacă inițial o hotărâre luată de Judecătoria Buftea îl obliga pe Laurențiu Reghecampf să plătească o treime din totalul veniturilor sale, apelul făcut de antrenor la Tribunalul Ilfov l-a transformat în câștigător.

Conform deciziei pronunțate, Tribunalul Ilfov a înlocuit acea cotă de o treime din venituri cu o sumă fixă, 2.000 de euro, susține click.ro. Diferența fiind una uriașă, dacă ținem cont că Reghe are salariu 40.000 de euro pe lună la Neftchi Baku.

Reclamă

Astfel, dacă ar fi pierdut apelul, Reghecampf ar fi fost obligat să plătească lunar o sumă de cel puțin 13.000 de euro. Mai mult, Prodan va fi nevoită să plătească și cheltuielile de judecată, în valoare de 9.000 de lei.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:55 LIVE TEXTFarul Constanța – CFR Cluj 1-0. Louis Munteanu a înscris un gol superb! Execuţie de senzaţie a „perlei” lui Hagi 20:39 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele de start 19:52 Hermannstadt – FC Botoşani 1-1. Sibienii au egalat în prelungirile partidei, în 10 oameni! Cum arată acum clasamentul în play-out 19:29 EXCLUSIVUTA a primit interdicţie la transferuri! Lovitură dură pentru echipa lui Mircea Rednic, care ţinteşte prezenţa în cupele europene 19:08 VideoDavid Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” 19:08 Întrebat dacă ia în calcul să revină ca selecţioner la naţionala României, Mircea Lucescu a dat un răspuns din numai trei cuvinte 18:47 Mihai Pintilii, sfat preţios pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl vede titular la EURO 2024: „Are o calitate incredibilă!” 18:01 VideoMircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! Vezi toate știrile
Citește și