Închide meniul
Foto

Laurențiu Reghecampf, umilit de ziua propriului copil: „Dacă îl iubeai, nu îl lăsai cu ochii în soare!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 1 septembrie 2022, 18:47

Laurențiu Reghecampf, umilit de ziua propriului copil: „Dacă îl iubeai, nu îl lăsai cu ochii în soare!”

Cum a comentat Laurenţiu Reghecampf zvonurile că va fi demis de la Neftchi

Laurențiu Reghecampf, într-o conferință de presă / Hepta

Laurențiu Reghecampf a fost umilit de ziua lui Bebeto. Fiul antrenorului și al Anamariei Prodan a împlinit 14 ani. Reghe e acuzat că și-a abandonat băiatul de când e în relatie cu amanta Corina Caciuc.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Laurențiu Reghecampf l-a sărbătorit pe Bebeto. Antrenorul a postat mai multe fotografii alături de fiul său și un mesaj emoționant: „La mulți ani Bebele meu – te iubește tata mult”. Doar că Reghe a fost umilit în secțiunea de comentarii.

Laurențiu Reghecampf, umilit de ziua propriului copil, Bebeto

Unul dintre urmăritorii lui Laurențiu Reghecampf l-a desființat pe celebrul antrenor.

„Dacă îl iubeai nu îl lăsai cu ochii în soare ca pe nu știu cine. Petece-ți timpul cu fiul tău că o să ajungi să-l pierzi și să o să vezi că o să-ți pară rău!”, e comentariul primit de Laurențiu Reghecampf pe pagina de Instagram.

În prezent, Laurențiu Reghecampf s-a mutat în Azerbaidjan alături de amanta sa, Corina Caciuc, și băiețelul lor în vârstă de câteva luni, Liam. Anamaria Prodan își petrece majoritatea timpului în Dubai. Bebeto a rămas în România.

Reclamă

46 de ani are Laurențiu Reghecampf. Pe lângă cele trei relații din care au rezultat copii, celebrul antrenor ar fi avut aventuri și cu alte femei celebre și nu numai.

Laurențiu Reghecampf: „Băieții mei sunt cel mai scump lucru!”

Laurențiu Reghecampf a transmis că cel mai de preț lucru pe care îl are sunt băieții săi, Luca, Bebeto și Liam. Chiar dacă are o duzină de lucruri scumpe, lui Reghe nu îi e gândul decât la copii.

Am multe lucruri scumpe. Nu pot să stau acum să le număr. Cred că cel mai scump lucru pentru mine sunt băieții mei. Daa!”, a spus Laurențiu Reghecampf, în urmă cu câteva luni, conform kanald.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Fiecare băiat al lui Laurențiu Reghecampf e făcut cu câte o femeie diferită. Luca, în vârstă de 21 de ani, e fiul antrenorului din căsătoria cu Mariana Pfeiffer. Bebeto, 14 ani, e fiul lui Reghecampf și al Anamariei Prodan. Mama lui Liam, în vârstă de câteva luni, este Corina Caciuc, amanta care i-a devenit iubită lui Reghecampf.

Laurențiu Reghecampf plătește pensie alimentară pentru Bebeto

Dacă inițial o hotărâre luată de Judecătoria Buftea îl obliga pe Laurențiu Reghecampf să plătească o treime din totalul veniturilor sale, apelul făcut de antrenor la Tribunalul Ilfov l-a transformat în câștigător.

Conform deciziei pronunțate, Tribunalul Ilfov a înlocuit acea cotă de o treime din venituri cu o sumă fixă, 2.000 de euro, susține click.ro. Diferența fiind una uriașă, dacă ținem cont că Reghe are salariu 40.000 de euro pe lună la Neftchi Baku.

Astfel, dacă ar fi pierdut apelul, Reghecampf ar fi fost obligat să plătească lunar o sumă de cel puțin 13.000 de euro. Mai mult, Prodan va fi nevoită să plătească și cheltuielile de judecată, în valoare de 9.000 de lei.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:37 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 1-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! Vezi toate știrile
Citește și