Închide meniul
Foto

Anamaria Prodan a recunoscut ce şi-a dorit Flavius Nedelea, iar ea nu a putut să îi ofere. Motivul real al despărţirii

Publicat: 23 septembrie 2023, 14:09

Reclamă
Anamaria Prodan a recunoscut ce şi-a dorit Flavius Nedelea, iar ea nu a putut să îi ofere. Motivul real al despărţirii

Anamaria Prodan a recunoscut ce şi-a dorit Flavius Nedelea, iar ea nu a putut să îi ofere

Anamaria Prodan şi Flavius Nedelea / Colaj Instagram

Anamaria Prodan a recunoscut ce şi-a dorit Flavius Nedelea şi de ce s-a ajuns la despărţirea care a luat prin surprindere România. Agentul de jucători îşi refăcuse viaţa după divorţul de Laurenţiu Reghecampf, dar relaţia cu omul de afaceri s-a încheiat rapid.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan a fost iubita unui dintre cei mai „vânaţi” burlaci din România o scurtă perioadă de timp. La patru luni după ce a confirmat că s-a încheiat povestea lor de dragoste, vedeta în vârstă de 50 de ani a dezvăluit şi ce s-a întâmplat cu adevărat.

Anamaria Prodan a recunoscut ce şi-a dorit Flavius Nedelea, iar ea nu a putut să îi ofere

Flavius merită foarte mult de la viață, Flavius merită și el copilul lui. Flavius merită să își țină copiii lui în brațe. Eu nu mai pot face copii, dar știu cât de mult își dorește copilul lui.

Atunci, atât de fericită aș fi să-l văd fericit și merită să-și găsească pe cineva care să-i dăruiască copii și să-l poată împlini în adevăratul sens al cuvântului„, a declarat Anamaria Prodan pentru wowbiz.ro.

Anamaria Prodan are trei copii, din cele două mariaje pe care le-a avut. Cu fostul baschetbalist Tiberiu Dumitrescu are două fete, pe Sarah şi Rebecca. Bebeto este fiul pe care îl are din căsnicia cu Laurenţiu Reghecampf.

Reclamă

Agentul de jucători a anunţat că are dificultăţi în a-şi găsi bărbatul potrivit, după divorţul de Laurenţiu Reghecampf. A dezvăluit ce aşteptări are de la viitorul iubit dar, în acelaşi timp, ştie ce sacrificii trebuie să îşi asume acesta.

Tot ce se scrie și se vorbește, este firesc. Sunt Anamaria Prodan și sunt un cuțit cu două tăișuri foarte periculoase. Sunt oameni care și-ar dori cu disperare să stea lângă mine, numai că înțeleg că viața lor, dintr-un punct de vedere, ar fi un calvar pentru că ar fi pe prima pagină a ziarelor non-stop.

Atunci, gândește-te că este și mai greu, la cât de pretențioasă sunt, să găsesc un bărbat care să fie mândru, demn, deștept, fabulos, șarmant și să-și și dorească să se vadă prin ziare în fiecare zi.

Reclamă 4 / 0/3

Tuturor bărbaților din viața mea le-a fost greu, dar pentru cine a stat lângă mine, de-a lungul anilor, a fost o binecuvîntare de la Dumnezeu pentru că pe toți i-am ajutat să crească, să învețe foarte multe lucruri și să devină mari.

Dacă o să întrebi oamenii care au stat alături de mine, niciunul nu o să vorbească urât despre mine. În toți acești ani în care am fost cu fostul soț niciodată nu l-am jignit„, a precizat Anamaria Prodan.

Flavius Nedelea, fostul iubit al Anamariei Prodan, o nouă dramă amoroasă

Omul de afaceri s-a despărţit şi de Iulia Săgăgean, cea cu care a avut o relaţie după despărţirea de Anamaria Prodan.

Flavius Nedelea a fost cel care a confirmat despărţirea de Iulia Sălăgean, cu care a avut o scurtă relaţie. Omul de afaceri a dezvăluit şi motivele care au stat la baza despărţirii.

Nu am nimic de comentat! Am avut o scurtă relație cu ea, dar nu mai suntem împreună, deci nu avem ce să comentăm. Noi nu ne-am certat nici la restaurant, nici în alt loc, pentru că nu avem nimic de împărțit. Oamenii se întâlnesc, se cunosc și, dacă nu se potrivesc, pleacă mai departe cu capul sus.

Eu, prin definiție, sunt un gentleman și nu fac vreodată așa ceva. Zvonuri sunt multe, căci sunt un bărbat liber și fără obligații. Cum ați văzut, de-a lungul vieții, am optat pentru discreție și nu mi-a plăcut niciodată să vorbesc despre relațiile mele. Eu sunt un bărbat elegant, care tratează femeile cu mult respect”, a spus Flavius Nedelea pentru click.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu 8:39 Carlo Ancelotti, semnal de alarmă după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „A fost momentul nostru de slăbiciune!” 8:39 Thomas Tuchel, mesaj acid către „galactici”, după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „Au marcat două goluri din două ocazii” 8:26 „Să avem o seară magică acasă!” Reacţia lui Vinicius, după ce a fost „eroul” lui Real Madrid în duelul cu Bayern 8:02 30 de ani de la moartea lui Ayrton Senna. 1 mai, una dintre cele mai triste zile din istoria sportului mondial 0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
Vezi toate știrile
Citește și