Închide meniul
Foto

Flavius Nedelea, fostul iubit al Anamariei Prodan, o nouă dramă amoroasă: „Nu mai suntem împreună”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 6 septembrie 2023, 17:19

Reclamă
Flavius Nedelea, fostul iubit al Anamariei Prodan, o nouă dramă amoroasă: „Nu mai suntem împreună”

Întrebat dacă a fost înşelat de Anamaria Prodan, Flavius Nedelea a dezvăluit cum s-a ajuns la despărţire

Flavius Nedelea şi Anamaria Prodan / Instagram

Flavius Nedelea, fostul iubit al Anamariei Prodan, a suferit o nouă dramă amoroasă. Omul de afaceri s-a despărţit şi de Iulia Săgăgean, cea cu care a avut o relaţie după despărţirea de Anamaria Prodan.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Flavius Nedelea a fost cel care a confirmat despărţirea de Iulia Sălăgean, cu care a avut o scurtă relaţie. Omul de afaceri a dezvăluit şi motivele care au stat la baza despărţirii. (VEZI IMAGINI FIERBINŢI ÎN GALERIA FOTO)

Flavius Nedelea, fostul iubit al Anamariei Prodan, o nouă dramă amoroasă

Nu am nimic de comentat! Am avut o scurtă relație cu ea, dar nu mai suntem împreună, deci nu avem ce să comentăm. Noi nu ne-am certat nici la restaurant, nici în alt loc, pentru că nu avem nimic de împărțit. Oamenii se întâlnesc, se cunosc și, dacă nu se potrivesc, pleacă mai departe cu capul sus.

Eu, prin definiție, sunt un gentleman și nu fac vreodată așa ceva. Zvonuri sunt multe, căci sunt un bărbat liber și fără obligații. Cum ați văzut, de-a lungul vieții, am optat pentru discreție și nu mi-a plăcut niciodată să vorbesc despre relațiile mele. Eu sunt un bărbat elegant, care tratează femeile cu mult respect”, a spus Flavius Nedelea pentru click.ro.

Flavius Nedelea este un prosper om de afaceri. Construieşte un complex ce cinci stele în Deltă şi are un hotel chiar în centrul Capitalei. În vârstă de 42 de ani, acesta ar fi „baron” de Tulcea şi este unul dintre cei mai „vânaţi” burlaci din România.

Reclamă

Flavius Nedelea este un prosper om de afaceri. Construieşte un complex ce cinci stele în Deltă şi are un hotel chiar în centrul Capitalei. În vârstă de 42 de ani, acesta ar fi „baron” de Tulcea şi este unul dintre cei mai „vânaţi” burlaci din România.

Ce s-a întâmplat între Flavius Nedelea şi Anamaria Prodan

Au apărut semne de întrebare în momentul în care Flavius Nedelea a declarat că el şi Anamaria Prodan nu vor mai sta la aceeaşi masă după despărţire. Situaţia s-a schimbat însă! La scurt timp distanţă, s-au fotografiat făcând exact contrariul, adică stând la aceeaşi masă.

Noi doi vom sta la aceeaşi masă forever! Luaţi exemplu de la noi şi rămâneţi cu cei ce au adus lumina în inimile voastre, suflete lipite şi prieteni pe viaţă! Love u”, a scris Anamaria Prodan pe Instagram.

Reclamă 4 / 0/3

Imaginea cu cei doi foşti iubiţi, actualmente doar prieteni, a strâns mii de like-uri pe Instagram în doar câteva ore.

Când a intrat într-o relaţie cu Flavius Nedelea, Prodan a dezvăluit că încă crede în căsătorii, şi este dispusă să facă din nou acest pas, în ciuda dezamăgirilor suferite în trecut.

Anamaria Prodan a fost căsătorită timp de nouă ani cu Tiberiu Dumitrescu, cel alături de care are două fete, Rebeca şi Sarah. Ulterior, în 2008, impresara şi-a unit destinele cu Laurenţiu Reghecampf, cel de care a divorţat anul trecut. Are un băiat, pe Laurenţiu Reghecampf Jr (Bebeto), cu antrenorul lui Neftchi Baku.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun 9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu 8:39 Carlo Ancelotti, semnal de alarmă după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „A fost momentul nostru de slăbiciune!” 8:39 Thomas Tuchel, mesaj acid către „galactici”, după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „Au marcat două goluri din două ocazii” 8:26 „Să avem o seară magică acasă!” Reacţia lui Vinicius, după ce a fost „eroul” lui Real Madrid în duelul cu Bayern 8:02 30 de ani de la moartea lui Ayrton Senna. 1 mai, una dintre cele mai triste zile din istoria sportului mondial 0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
Vezi toate știrile
Citește și