Închide meniul

Anamaria Prodan a recunoscut! "Da, i-am despărţit!" Bărbatul celebru care a renunţat la soţie pentru vedetă

Reclamă

Antena Sport Publicat: 30 decembrie 2020, 9:54 / Actualizat: 11 mai 2021, 18:30

Anamaria Prodan a recunoscut! "Da, i-am despărţit!" Bărbatul celebru care a renunţat la soţie pentru vedetă

Instagram Anamaria Prodan

Anamaria Prodan, detalii despre viaţa personală

În 2008, Reghe şi Anamaria au avut parte de o nuntă ca în poveşti, în Las Vegas. Atmosfera a fost întreţinută de o sosie a starului Elvis Presley.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Cumva, dacă este să o iei ad literam, da, i-am despărţit. Noi ne-am reîntâlnit după 13 ani, vineri, şi luni l-am cerut de bărbat. L-am întrebat exact în ce perioadă a vieţii sale este. Ne-am zis: 'ce facem? Ne-am pierdut o dată, ne mai pierdem şi a doua oară?!'"

Niciodată nu voi divorţa şi nici el de mine. Noi suntem suflete pereche. Este cel mai bun bărbat pe care l-a lăsat Dumnezeu pe Pământ. Îmi aduce flori zilnic", a spus Anamaria Prodan, la Kanal D.

Ce relaţia are Anamaria Prodan cu fosta soţie a lui Reghecampf 

De-a lungul timpului, Mariana a criticat-o în dese rânduri pe Anamaria Prodan, dar agentul a trecut peste momentele mai puţin plăcute. Mai mult, Luca, fiul lui Laurenţiu din prima căsnicie, este crescut de Reghe şi Anamaria. 

"Am depăşit momentele acelea cu Mariana şi avem o relaţie decentă şi normală. Eu iert, poate una dintre calităţile mele foarte mari este că iert orice. Mă gândesc că la disperare oamenii fac multe lucruri. 

Reclamă

Mă gândesc că, dacă Dumnezeu mi-a dat atât de multă putere, iert. Nu uit de fiecare dată, că nu sunt atât de bună ca Iisus, dar încerc", spunea, în trecut, Anamaria Prodan. 

În primăvara acestui an, când Luca a împlinit 18 ani, Reghecampf i-a făcut acestuia un cadou de lux: o mașină de teren Toyota Land Cruiser, care are un preţ de aproximativ 65.000 de euro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
Vezi toate știrile
Citește și