Închide meniul
Foto

Anamaria Prodan a renunțat la haine și a făcut un apel către toată România! Imaginea postată în miez de noapte

Reclamă

Antena Sport Publicat: 2 august 2022, 9:10

Anamaria Prodan a renunțat la haine și a făcut un apel către toată România! Imaginea postată în miez de noapte

Anamaria Prodan, mesaj pentru Dani Mocanu

Instagram Anamaria Prodan

Anamaria Prodan a renunțat la haine și a făcut un apel către toată România. Totul face parte dintr-o campanie de strângere de fonduri lansată de Codin Maticiuc. Scopul este acela de a construi spitale publice din bani privaţi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Inițiativa „Spitale publice din bani privați” își propune să contribuie la dotarea și renovarea unităților sanitare. Multe dintre ele nu funcționează nici în 2022 la standarde minime europene.

Anamaria Prodan a renunțat la haine și a făcut un apel către toată România

Anamaria Prodan s-a alăturat campaniei lui Codin Maticiuc şi a lansat un apel către toată România, chiar în miezul nopţii. Celebra impresară a renunţat la haine şi s-a pozat în lenjerie intimă.

„Donaţi 2 euro pe lună. SMS la 8845 pentru spitalele publice. Împreună facem”, a scris Anamaria Prodan pe Instagram. De asemenea, aceasta şi-a desenat textul şi pe corp.

Reclamă
View this post on Instagram


A post shared by ANAMARIA PRODAN REGHECAMPF (@anamariaprodanreghecampf)

 

 

Reclamă 4 / 0/3

Anamaria Prodan s-a prăbuşit emoţional şi a început să plângă

Anamaria Prodan s-a prăbuşit emoţional chiar în timp ce era în direct. Vedeta a început să plângă şi a făcut dezvăluiri teribile despre Laurenţiu Reghecampf. Agentul de jucători, în vârstă de 49 de ani, este pe punctul de a divorţa pentru a doua oară.

Anamaria a cedat şi nu şi-a mai putut stăpâni emoţiile în momentul în care, în platou, s-a auzit o melodie a mamei sale. Impresarul a încercat să ascundă faptul că îi curgeau lacrimile. În cele din urmă a dezvăluit ce s-a întâmplat.

Ionela Prodan, mama Anamariei Prodan, a încetat din viaţă în 2018, după o lungă suferinţă. Regretata interpretă de muzică populară s-a luptat cu o boală cruntă.

Anamaria Prodan a rememorat momentele în care căuta cu disperare ajutorul medicilor şi a lansat un atac teribil la adresa lui Reghecampf. A ţinut să afirme că nu îl va ierta niciodată pe cel cu care a fost împreună mai bine de 13 ani.

„Ştii de ce nu o să mai pot niciodată să îl iert, sau să mai stea în faţa mea Laurenţiu Reghecampf? Pentru că mama mea l-a luat pe el din neant, cum l-am luat şi eu, fără nimic. L-a crescut ca pe copilul ei, de multe ori mă dădea pe mine la o parte pentru Laurenţiu Reghecampf.

Când mama mea a fost în ultima perioadă, pe final de viață, când eu am călătorit alături de mama mea în Cuba, în Mexic, în Turcia, în Germania… ca să o salvez, iar el își făcea de cap cu nenorocite. El trimitea copiii de acasă doar ca să scape de ei„, a declarat Anamaria Prodan într-o emisiune TV.

Anamaria Prodan: „Asta este cea mai mare nenorocire!”

Războiul dintre Anamaria Prodan şi Laurenţiu Prodan continuă. După victoria din instanţă a Anamariei Prodan, avocatul lui Laurenţiu Reghecampf a venit cu lămuriri.

Reclamă

Astfel, avocatul lui Laurenţiu Reghecampf spune că bărbatul nu poate fi executat silit.

”Ea (Anamaria Prodan. n.red.) a câștigat un lucru care nu mai e în viață. Sentința aceea este dată pe fondul din ordonanța președințială. E vorba de sentința în care era Laurențiu Reghecampf obligat să plătească o treime din veniturile sale. La apel, s-a anulat acea sentință și s-a decis să plătească 2.000 de euro lunar.

Ea a cerut executarea silită a unei sentințe anulate în apel. Tribunalul a anulat sentința pentru care a cerut executarea, dar nu mai are ce să execute, a fost anulată baza„, a spus Adrian Cavescu, avocatul lui Laurenţiu Reghecampf, pentru fanatik.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:50 Dinamo – FC Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! Echipele de start 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” Vezi toate știrile
Citește și