Închide meniul
Foto

Anamaria Prodan a rupt tăcerea despre presupușii iubiți: „Vă dau o veste bună!”

Antena Sport Publicat: 5 noiembrie 2022, 19:08

Anamaria Prodan, în pat

Anamaria Prodan

Anamaria Prodan, în pat / Instagram Anamaria Prodan

  • Anamaria Prodan a rupt tăcerea despre presupușii iubiți
  • Ce a spus soția lui Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan a rupt tăcerea despre presupușii iubiți. Vedeta a avut un mesaj tranșant după ce a apărut în public alături de mai mulți bărbați. Impresara de fotbaliști susține că nu și-a găsit încă un nou partener și că nu are nevoie de un bărbat ca să fie împlinită.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Sa facem lumina in cazul “Prodan și bărbații misteioși “. Domnul din fotografie este un prieten drag și se ocupa de business ul AGS , de unde mi am achiziționat o bijuterie superba ! Dacă țara vrea sa știe cine sta “ la dreapta “ Anamariei Prodan va dau o veste … buna … stau cei 3 copii ai mei de vis pentru care trăiesc muncesc și respir !

Anamaria Prodan a rupt tăcerea despre presupușii iubiți

Nu am avut nevoie de un bărbat sa mi clădească imperiul pe care l am clădit ! Eu, femeia Anamaria Prodan am clădit cărămidă cu cărămidă și imperiul familiei mele și bărbații care au avut norocul să stea lângă mine! De ce? Pt ca forța femeii este uriașă ! Pt ca femeia da viața și acolo unde femeia pune suflet se nasc imperii. Important este ca cei ce stau pe langa ea sa fie ostași de nădejde nu trădători ! Orice femeie poate arunca gunoaiele care ii taie calea si poate merge demnă mai departe.

Reclamă

Așa am făcut eu ! Am făcut ordine in viața mea , am dat de o parte gunoaiele , am strâns familia si copiii mai puternic decât am făcut o in trecut si demnă azi pot sa vorbesc in fata dvs si pot sa lupt pt noi femeile ! Imi doresc ca acesti copii minunați ai Romaniei si femeile care le dau viața ,sa crească intr o lume minunata , libera cu principii sănătoase …”, a scris Anamaria Prodan, pe Instagram.

 
View this post on Instagram
 
A post shared by ANAMARIA PRODAN REGHECAMPF (@anamariaprodanreghecampf)

Reclamă

Motivul pentru care Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan nu pot rupe relația

Reghecampf și Prodan nu pot rupe complet legăturile. Fie că își doresc, fie că nu, cei doi trebuie să păstreze comunicarea. Totul pentru a asigura creșterea fiului lor, Bebeto, care are 14 ani.

În afară de binele lui Bebeto, Reghecampf nu vrea să mai audă sub nicio formă de cea care încă îi este soție, în acte.

„Nu, nu, nu! Acest subiect este închis pentru mine și singurul lucru care mă mai interesează este binele copilului. Atât!”, a spus Laurențiu Reghecampf, conform playsport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Reghecampf s-a mutat între timp în Azerbaidjan, unde locuiește alături de amanta Corina Caciuc și fiul lor de câteva luni. Anamaria Prodan a rămas în România și s-a implicat în afaceri și politică. Bebeto locuiește cu impresara.

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan s-au căsătorit în 2008 și au organizat o nuntă de vis în Las Vegas.

Anamaria Prodan, faţă în faţă cu Corina Caciuc

Anamaria Prodan și amanta soţului ei, Corina Caciuc, vor fi, în sfârşit, faţă în faţă. Corina este cea care a dat-o în judecată pe soţia lui Laurenţiu Reghecampf, după ce aceasta a umilit-o public.

Pe de altă parte, Anamaria Prodan a fost cea care i-a cerut cu o lună în urmă lui Caciuc să îl preseze pe Reghecampf să încheie procesul de divorţ.

Sper ca acest nou copil al lui și amanta să-l convingă să divorțeze și să închidă toate aceste procese pe care singurel le-a deschis fără nici un temei și fără nici un rost! Să fie foarte clar! Este bine venit să-și vadă și sa-și ajute băiatul! Dacă despre fete a declarat că nu-s ale lui, este ok!

Eu însă știu cât m-am chinuit 15 ani! Sper să vină să divorțăm că deja este prea mult de când mă rog de el să închidem acest circ. Este fericit, are o nouă familie, are un contract în străinătate, nu avem de ce să stăm legați unul de altul”, spunea Prodan, cu o lună în urmă.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” Vezi toate știrile
Pe același subiect
„Cea mai frumoasă femeie din România” i s-a destăinuit Anamariei Prodan
Diverse • 13:01
FOTO
„Cea mai frumoasă femeie din România” i s-a destăinuit Anamariei Prodan! Cum a reacționat când și-a prins soțul înșelând-o
Ce a putut spune Bebeto când a fost întrebat dacă îi este dor de tatăl său
Diverse • 27 mart., 9:02
FOTO
Ce a putut spune Bebeto, fiul lui Laurenţiu Reghecampf şi al Anamariei Prodan, când a fost întrebat dacă îi este dor de tatăl său
Anamaria Prodan ia lecții de box de la Ronald Gavril
Diverse • 24 mart., 8:04
FOTO
Anamaria Prodan ia lecții de box de la Ronald Gavril! Vedeta, videoclip de senzație alături de iubitul ei
Tânăra acuzată că i-a fost amantă lui Laurenţiu Reghecampf, apariţie electrizantă la piscină
Diverse • 18 mart., 20:01
FOTO
Tânăra acuzată că i-a fost amantă lui Laurenţiu Reghecampf, apariţie electrizantă la piscină. Cât de frumoasă este Florentina
Mesajul lui Laurenţiu Reghecampf, de ziua de naştere a fiului său cel mare
Diverse • 15 mart., 17:54
FOTO
Mesajul lui Laurenţiu Reghecampf, de ziua de naştere a fiului său cel mare! Cum a reacţionat Luca