Închide meniul
Foto

Anamaria Prodan a surprins pe toată lumea. Mesaj superb pentru Luca Reghecampf

Valentin Pîrcălabu Publicat: 30 noiembrie 2023, 22:22

Reclamă
Anamaria Prodan a surprins pe toată lumea. Mesaj superb pentru Luca Reghecampf

Anamaria Prodan, despre Luca Reghecampf

Anamaria Prodan şi Luca Reghecampf / Colaj Instagram

Anamaria Prodan a surprins pe toată lumea. I-a transmis un mesaj superb lui Luca Reghecampf, fiul cel mare al lui Laurenţiu Reghecampf. Luca şi-a sărbătorit onomastica de Sfântul Andrei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiar dacă este în plin divorţ de Laurenţiu Reghecampf, Anamaria Prodan a făcut un gest superb faţă de băiatul cel mare al antrenorului. Anamaria Prodan l-a felicitat pe Luca Reghecampf de ziua de nume.

Anamaria Prodan a surprins pe toată lumea. Mesaj superb pentru Luca Reghecampf

„Să-mi trăieşti fericit cu numele o mie de ani, băiatul meu de vis„, a fost mesajul superb postat de Anamaria Prodan pe reţelele de socializare. (VEZI IMAGINI DE SENZAŢIE ÎN GALERIA FOTO)

Motivul real pentru care Anamaria Prodan îşi ţine iubitul ascuns

S-a aflat motivul real pentru care Anamaria Prodan îşi ţine iubitul ascuns. Impresara a dezvăluit că iubeşte din nou, însă nu vrea să-şi facă relaţia publică momentan. Anamaria Prodan este din nou într-o relaţie, după ce a format un cuplu timp de câteva luni cu Flavius Nedelea. Impresara s-a despărţit de omul de afaceri, însă a dezvăluit că a rămas în relaţii excelente cu el.

Anamaria Prodan nu s-a ferit să recunoască faptul că iubeşte din nou. Vedeta de 50 de ani a declarat însă că îşi doreşte să-şi ţină viaţa persoanlă privată, acesta fiind motivul pentru care nu se afişează alături de noul bărbat din viaţa ei.

Reclamă

De asemenea, Anamaria Prodan a mai declarat că în momentul în care s-a afişat la braţul unui bărbat, relaţia i-a fost imediat afectată de interesul altor femei.

„Nu mai află nimeni, când au aflat au venit fete antrenate în oraș și mi-au stricat căruța. Acum nu mai află nimeni. Eu, copiii mei, dacă vom avea reality show și dacă va fi totul ok, da suntem foarte ok și deschiși pentru că noi suntem dintotdeauna pe micile ecrane, în schimb viața mea privată niciodată”, a declarat Anamaria Prodan, conform spynews.ro.

Anamaria Prodan, cucerită total de noul iubit

Anamaria Prodan e cucerită total de noul iubit! Chiar dacă îl ţine departe de ochii mass-media, cunoscuta agentă de jucători demonstrează zilnic cât de fericită e în noua relaţie.

Reclamă 4 / 0/3

Acum, Anamaria Prodan a publicat un nou mesaj de dragoste pentru actualul partener de viaţă.

„Nu știu ce am văzut la tine, dar din cauza ta nu mai văd nimic la alții”, a fost mesajul pe care Anamaria Prodan l-a scris pe InstaStory.

Potrivit unor apropiaţi ai impresarei, Anamaria Prodan s-ar pregăti de nuntă! Actual iubit ar fi plătit 100.000 de euro pentru ca impresara să apară proiectată pe Burj Khalifa. De altfel, Anamaria Prodan a postat pe contul ei de Instagram momentul în care chipul ei era proiectat pe celebra clădire din Dubai.

Sursele respective au susţinut că Anamaria Prodan a fost cerută de soţie de către milionarul care ar fi plătit 100.000 de euro pentru ca impresara să apară pe Burj Khalifa.

 

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:13 „Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB 22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 21:58 LIVE TEXTAS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta se joacă ACUM. Au înceăut semifinalele Europa League şi Conference League 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa 20:53 Prima reacţie a lui Marius Şumudică, după întâlnirea de taină cu Dan Şucu: „Nu se gândește decât la binele Rapidului!” 20:52 Victor Piţurcă, şocat de „perla” Universităţii Craiova: „După 10 minute era sufocat. Patronul ar trebui să îşi pună întrebarea” 20:20 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 20:18 Marius Lăcătuş a dat verdictul, după titlul câştigat de FCSB! „Fiara” ştie unde s-a făcut diferenţa Vezi toate știrile
Citește și