Închide meniul
Foto

Anamaria Prodan, cucerită total de noul iubit! Mesajul superb, de dragoste, pe care i l-a transmis celui cu care are o relaţie!

Publicat: 16 noiembrie 2023, 18:22

Reclamă
Anamaria Prodan, cucerită total de noul iubit! Mesajul superb, de dragoste, pe care i l-a transmis celui cu care are o relaţie!

Anamaria Prodan / Instagram

Anamaria Prodan e cucerită total de noul iubit! Chiar dacă îl ţine departe de ochii mass-media, cunoscuta agentă de jucători demonstrează zilnic cât de fericită e în noua relaţie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Acum, Anamaria Prodan a publicat un nou mesaj de dragoste pentru actualul partener de viaţă.

Anamaria Prodan, cucerită total de noul iubit!

Nu știu ce am văzut la tine, dar din cauza ta nu mai văd nimic la alții”, a fost mesajul pe care Anamaria Prodan l-a scris pe InstaStory.

Potrivit unor apropiaţi ai impresarei, Anamaria Prodan s-ar pregăti de nuntă! Actual iubit ar fi plătit 100.000 de euro pentru ca impresara să apară proiectată pe Burj Khalifa. De altfel, Anamaria Prodan a postat pe contul ei de Instagram momentul în care chipul ei era proiectat pe celebra clădire din Dubai.

Sursele respective au susţinut că Anamaria Prodan a fost cerută de soţie de către milionarul care ar fi plătit 100.000 de euro pentru ca impresara să apară pe Burj Khalifa.

Reclamă

Iubitul ar fi plătit 100.000 de euro pentru ca Anamaria Prodan să apară pe Burj Khalifa

Costul inelului de logodnă nu a fost făcut încă public, dar cu siguranţă actualul iubit al impresarei nu s-a uitat la bani. Mai ales că preţul de 100.000 de euro pentru proiectarea chipului iubitei pe cunoscuta clădire din Dubai nu ar fi reprezentat un mare efort pentru acesta.

Anamaria Prodan a avut, astfel, parte de aceeaşi surpriză de care a avut parte Georgina Rodriguez din partea lui Cristiano Ronaldo.

Anamaria trăiește cea mai frumoasă poveste de dragoste a vieții. Călătorește între România și Dubai non-stop. Nu vrea să mai știe, însă, nimeni viața ei. A primit și inelul cu această ocazie, au dezvăluit surse din apropierea impresarei pentru click.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Anamaria Prodan, lovitură cumplită pentru Laurenţiu Reghecampf: „Nu l-am distrus până acum pentru că m-am gândit la asta!”

Anamaria Prodan i-a dat o lovitură cumplită lui Laurenţiu Reghecampf. Vedeta a decis să şteargă toate imaginile din casa de la Snagov. Anamaria Prodan a spus că nu a făcut acest pas până acum pentru că s-a gândit la copii.

Deşi s-a despărţit de omul pe care l-a iubit enorm, Anamaria Prodan îi doreşte tot binele din lume lui Laurenţiu Reghecampf. Tototdată, Anamaria Prodan se teme ca fostul său soţ să nu aibă probleme în viaţă şi să nu ajungă în situaţii dramatice.

”Este adevărat că am acoperit peretele dăruit lui Reghe! Este decizia noastră, a familiei, să dăm delete! Nu l-am distrus până acum, pentru că m-am gândit că sunt și amintirile copiilor mei și poate, cândva, atunci când vor crește vor vrea să-l arate copiilor lor. Probabil, în ani și Reghe o să poată să-și viziteze copiii. Să-și vadă nepoții… Sperăm și ne rugăm pentru el să-i fie bine și să înțeleagă că, oricât de mulți copii faci, cu oricâte neveste, ei trebuie să rămână ca și icoanele pentru tine toată viața.

„Am decis să închidem definitiv capitolul Reghe”

Să stai lângă ei, să îi ajuți și să îi educi. Este cel mai ușor să faci copiii unul după altul, căci și animalele fac, dar până și ele au grijă de ei. Este dureros când mă uit la cel mic și îi promit că, într-o zi, tatăl lui se va deștepta din visul lui urât, nu va asculta de nimeni și va apărea la ușă să-și strângă copiii în brațe. Au trecut ceva ani, l-am acoperit foarte mulți ani și în fața presei și a prietenilor, dar azi am decis toți să închidem definitiv capitolul Reghe, să nu-i mai scriem mesaje la care nu are voie să răspundă, să îi transmitem doar gânduri bune și să ne rugăm să nu se piardă definitiv.

Cel mai urât lucru pentru un om și un bărbat este să fie controlat de oameni mici, la masculin și feminin, oameni fără scrupule, fără demnitate, oameni care nu contează în societate! Eu consider că el a decăzut cumplit, aud cum vorbesc toți despre el și îmi pare rău de cum a decăzut. Concluzia: să-i dea Dumnezeu sănătate… și multă minte să nu ajungă pe străzi“, a declarat Anamaria Prodan pentru click.ro.

 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna Vezi toate știrile
Citește și