Închide meniul
Foto

Anamaria Prodan a vorbit despre o nouă amantă a lui Laurenţiu Reghecampf. Incredibil cine era femeia

Publicat: 30 iulie 2022, 9:29

Anamaria Prodan, anunţ teribil despre Laurenţiu Reghecampf

Anamaria Prodan, anunţ teribil despre Laurenţiu Reghecampf

Anamaria Prodan a divorţat de Laurenţiu Reghecampf / Colaj Instagram

  • Anamaria Prodan a vorbit despre o nouă amantă a lui Laurenţiu Reghecampf
  • Femeia era angajata Anamariei Prodan

Anamaria Prodan a vorbit despre o nouă amantă a lui Laurenţiu Reghecampf. Fără să dea prea multe detalii, Anamaria Prodan a spus că aceasta era o angajată.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Noi detalii scandaloase ies la iveală despre Laurenţiu Reghecampf. Anamaria Prodan a dezvăluit o nouă relaţie extraconjugală pe care soţul său a avut-o. De această dată, femeia cu care o înşela era chiar o angajată a Anamariei Prodan.

M-am trezit cu o angajată, amanta lui Reghe! Omul a știut cum să ia absolut tot fără ca eu să văd. În 16 ani nu l-am verificat o singură dată.

Reclamă

Am verificat o dată banii din cont. Omul a cărat tot, încet, încet. El a golit toate conturile direct către amantă, fără pic de jenă. A vândut o mașină de 90.000 de euro și a trimis banii amantei. Nouă ne-a zis că a făcut accident și ne rugam să fie bine”, a spus Anamaria Prodan la o emisiune tv, conform fanatik.ro.

Anamaria Prodan, atac dur după lovitura teribilă primită de la Laurenţiu Reghecampf: „Suntem departe de mizeria asta!”

Anamaria Prodan a avut o reacţie virulentă după ce Laurenţiu Reghecampf a obţinut instanţă să plătească o pensie alimentară mai mică.

Reclamă

Dacă inițial o hotărâre luată de Judecătoria Buftea îl obliga pe Laurențiu Reghecampf să plătească o treime din totalul veniturilor sale, apelul făcut de antrenor la Tribunalul Ilfov l-a transformat în câștigător.

Anamaria Prodan a vorbit despre o nouă amantă a lui Laurenţiu Reghecampf

„Despre pensie sau ce mă sună toată lumea nu mă interesează. Am altele pe cap. Ce face Reghe de se face de râs, să fie la el, acolo… Dacă face ordonanțe, face recursuri, eu nu am treabă. Ce hotărăște instanța, așa să fie. Nu am cerut pensie sau program de vizită. Îl așteptăm de ani să vină acasă, să își vadă copilul și să-l ajute.

Vrea, ok, nu vrea, la fel. Dacă vrea să se facă de râs în fața țării, să se facă. Noi, familia, nu comentăm. Suntem departe de mizeria asta.

Reclamă 4 / 0/3

Să facă ce îl povățuiește amanta sau cine îl povățuiește. O să-i pară rău de tot când copiii o să dea ochii cu el. Este jenant pentru un părinte să facă așa ceva. Băiatul lui va crește. Va vedea tot ce face”, a spus Anamaria Prodan pentru fanatik.ro.

Laurențiu Reghecampf, lovitură teribilă pentru Anamaria Prodan

Vineri, conform deciziei pronunțate, Tribunalul Ilfov a înlocuit acea cotă de o treime din venituri cu o sumă fixă, 2.000 de euro, susține click.ro. Diferența fiind una uriașă, dacă ținem cont că Reghe are salariu 40.000 de euro pe lună la Neftchi Baku.

Astfel, dacă ar fi pierdut apelul, Reghecampf ar fi fost obligat să plătească lunar o sumă de cel puțin 13.000 de euro. Mai mult, Prodan va fi nevoită să plătească și cheltuielile de judecată, în valoare de 9.000 de lei.

Ce a putut face Laurențiu Reghecampf când a fost acasă la Anamaria Prodan

Ce a putut face Laurențiu Reghecampf când a fost acasă la Anamaria Prodan e un aspect povestit chiar de agent. Antrenorul ar fi stat cu capul în jos și cu privirea în pământ.

Reghe a stat 15 minute în casa Anamariei, iar cei doi nu s-ar fi privit în ochi, după ce fostul internațional a părăsit-o pe Prodan, pentru Corina Caciuc, cea care, între timp, i-a dăruit un copil.

”Nu, absolut niciuna, nu ne dorim, nu ne interesează. (n.r. – să țină legătura cu Laurențiu Reghecampf). El a mai venit o dată acasă, a stat 15 minute, a stat cu capul în jos, și atunci s-a ridicat și a plecat cu capul în pământ.

Este o vorbă care spune totul << Ciorba reîncălzită nu mai e la fel>>. Eu am avut toată viața chestia asta, am luat lucruri stricate și am încercat să le repar, să le lipesc, numai că, oricât de frumoasă și fină ar fi lipitura aceea, se vede și, cu timpul cu cât încerci să o lustruiești mai tare ea se vede și crapă, iar finalul este același.

Reclamă

Nu a încercat Iisus cu omenirea cât am încercat eu, iar pentru mine este un capitol super închis. Cumva eu și copiii am rămas cu niște amintiri frumoase, pe care ne chinuim încă să le mai păstrăm, pentru că au fost umbrite de multă minciună, nenorocire, golănie, ce este mai urât pe Pământ”, a spus Prodan, citată de spynews.ro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” 9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” Vezi toate știrile