Închide meniul
Foto

Ce a putut face Laurențiu Reghecampf când a fost acasă la Anamaria Prodan, la un an de la separare

Reclamă

Antena Sport Publicat: 14 iulie 2022, 9:10

Ce a putut face Laurențiu Reghecampf când a fost acasă la Anamaria Prodan, la un an de la separare

Ce a putut face Laurențiu Reghecampf când a fost acasă la Anamaria Prodan

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan / Colaj Instagram / Hepta

Ce a putut face Laurențiu Reghecampf când a fost acasă la Anamaria Prodan e un aspect povestit chiar de agent. Antrenorul ar fi stat cu capul în jos și cu privirea în pământ.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Reghe a stat 15 minute în casa Anamariei, iar cei doi nu s-ar fi privit în ochi, după ce fostul internațional a părăsit-o pe Prodan, pentru Corina Caciuc, cea care, între timp, i-a dăruit un copil.

Ce a putut face Laurențiu Reghecampf când a fost acasă la Anamaria Prodan

”Nu, absolut niciuna, nu ne dorim, nu ne interesează. (n.r. – să țină legătura cu Laurențiu Reghecampf). El a mai venit o dată acasă, a stat 15 minute, a stat cu capul în jos, și atunci s-a ridicat și a plecat cu capul în pământ.

Este o vorbă care spune totul << Ciorba reîncălzită nu mai e la fel>>. Eu am avut toată viața chestia asta, am luat lucruri stricate și am încercat să le repar, să le lipesc, numai că, oricât de frumoasă și fină ar fi lipitura aceea, se vede și, cu timpul cu cât încerci să o lustruiești mai tare ea se vede și crapă, iar finalul este același.

Nu a încercat Iisus cu omenirea cât am încercat eu, iar pentru mine este un capitol super închis. Cumva eu și copiii am rămas cu niște amintiri frumoase, pe care ne chinuim încă să le mai păstrăm, pentru că au fost umbrite de multă minciună, nenorocire, golănie, ce este mai urât pe Pământ”, a spus Prodan, citată de spynews.ro.

Reclamă

Anamaria Prodan rupe tăcerea, după ce a fost părăsită pentru o altă femeie

Anamaria Prodan a dezvăluit prin ce a trecut imediat după ce în spaţiul public a apărut informaţia divorţului de Laurenţiu Reghecampf. Agentul a primit multe mesaje din parte altor femei care au trecut prin situaţii similare. Prodan a luat decizia de a face un tur prin România, prin care să ţină discursuri motivaţional, inspirate din experienţele prin care a trecut prin viaţă.

„De fapt, toată nebunia a început atunci când s-a aflat adevărul despre Reghe și tot Instagramul meu a explodat. Femei care aveau aceleași probleme, care îmi scriau ce să facă, ce să facă cu copiii.

Atunci am zis, ca să nu mai răspund la milioane de mesaje, este mult mai simplu să fac un turneu național unde să vină să vorbească cu mine. Nu știu care va fi taxa de intrare, dar femeile care au copii și nu au posibilități vor fi primite gratuit”, a spus Anamaria Prodan, citată de fanatik.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Prodan, umilință supremă pentru Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan nu îl iartă pe Laurențiu Reghecampf pentru cum s-a comportat cu fiul lor, Laurențiu Reghecampf Jr, poreclit Bebeto. Impresara de fotbaliști a dezvăluit dialogul uluitor pe care l-a purtat cu soțul ei, la Tribunal, în timpul procesului de divorț.

Povestea de dragoste dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-a încheiat abrupt, după o căsnicie de 13 ani. Între timp, cei doi au ajuns la Tribunal pentru a divorța.

În urma despărțirii, Instanța a decis că „Reghe” trebuie să-i plătească pensie alimentară lui Bebeto, fiul pe care îl are împreună cu Anamaria. Vedeta de 49 de ani a dezvăluit însă că, până acum, soțul său nu a scos vreun leu din buzunar pentru băiatul lui.

Anamaria Prodan a povestit un moment incredibil petrecut la Tribunal. Potrivit impresarei, Laurențiu Reghecampf i-a spus să includă în pensia alimentară a copilului și cadourile pe care i le-a cumpărat de-a lungul timpului, precum și mâncarea oferită. Anamaria s-a amuzat teribil de propunerea fostului partener și spune că până și judecătorii au început să râdă.

Recomandări
  • Laurențiu Reghecampf, vizită de 15 minute în casa Anamariei Prodan
  • Dezvăluirile făcute de agent

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
18
apr.
22:41
„E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv
18
apr.
21:55
„Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB
18
apr.
21:43
Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90
Vezi toate știrile
Citește și