Închide meniul
Foto

Anamaria Prodan a vorbit despre viitorul său iubit, după despărțirea de Reghecampf. Dezvăluirea făcută și mesajul pentru Reghe

Antena Sport Publicat: 19 octombrie 2021, 12:50

Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf

Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf, în plin scandal de divorţ

Colaj Instagram Anamaria Prodan

  • Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf sunt în pragul divorțului
  • Anunțul făcut despre viitul iubit

Anamaria Prodan a vorbit și despre ce va urma după divorțul de Laurențiu Reghecampf.  Vedeta a spus că noul iubit trebuie să se ridice la standardele sale, care sunt unele înalte.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan a vorbit despre viitorul său iubit

Asta nu pot să știu. Dumnezeu îți dă o soartă. Anamaria Prodan va trăi la fel de demnă, sinceră, exuberantă. Voi fi la fel de unică. E greu să stai lângă Anamaria Prodan pentru că am avut niște targeturi uluitor de înalte. Oamenii de lângă mine au fost obligați să urce alături de mine treptele succesului.

Îmi doresc foarte mult ca Laurențiu să fi învățat în toți acești ani ceva de la mine și să înțeleagă că a avut alături de el un motor pe care l-a urcat pe culmile succesului. Problema e să știi să-ți păstrezi drumul drept și să-ți respecți familia și copiii. Cel mai important lucru e să mulțumești omului care te urcă și să poți să rămâi acolo unde te-a pus acea familie. Îmi doresc să-l văd sus acolo unde l-am lăsat, vreau să-l văd pe Laurențiu Reghecampf cum urcă”, a spus Anamaria Prodan la prosport.ro.

Reclamă

Cum se va împărţi averea cuplului Anamaria Prodan-Laurenţiu Reghecampf

Ies la iveală mai multe amănunte absolut incendiare din scandalul divorţului dintre Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf. Impresara şi antrenorul urmează să-şi împartă averea departe de România.

Împăcarea dintre Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf nu mai este posibilă. Cei doi urmează să divorţeze, mai ales după ce s-a aflat că iubita antrenorului este însărcinată în trei luni. În tot acest timp, Anamaria Prodan a postat pe rețelele de socializare tot mai multe mesaje dure la adresa Corinei. Astfel, următoarea întâlnire între Reghe și Anamaria ar putea avea loc în faţa instanţei, dar nu în România ci peste Ocean, în Statele Unite.

Reclamă

Divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf ar urma să aibă loc în Statele Unite ale Americii. Acest lucru se va întâmpla pentru că acolo s-au și căsătorit cei doi, iar impresara are cetățenie americană, e rezidentă în Nevada.

În Nevada, legile divorțului sunt clare: oricare dintre părți poate solicita divorțul fără a oferi un motiv specific. Niciunul dintre soți nu trebuie să demonstreze că celălalt a fost invocat pentru a solicita divorțul.

Orice proprietate câștigată sau dobândită în timpul căsătoriei – cu excepția cadourilor sau valorilor obținute prin testament – aparține comunității. Prin urmare, dacă părțile nu ajung la un acord cu privire la împărțirea proprietăților de comun acord, instanța va împărți în mod egal bunurile acestora.

Reclamă 4 / 0/3

Fiecare parte poate păstra ceea ce deținea înainte de căsătorie. Fiecare persoană are dreptul de a reține cadouri, moșteniri și bunuri personale primite ca premiu. Instanța ar putea face o distribuție inegală a bunurilor în cazul în care găsește un motiv serios pentru a face acest lucru. Un exemplu de motiv convingător ar putea fi acela în care un soț a comis fraude împotriva celuilalt soț, conform prosport.ro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro 9:40 „O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo 9:18 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30) şi Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40), la WTT Champions Incheon 2024 Vezi toate știrile