Închide meniul
Foto

Anamaria Prodan, avertisment dur pentru milionarii dispuși să fie nașii lui Laurențiu Reghecampf și ai Corinei. „Nu se mai respectă? Cunună presupuse amante?”

Publicat: 16 octombrie 2021, 12:51

Anamaria Prodan Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, scandal uriaș

Colaj Hepta / Instagram

  • Anamaria Prodan, în scandal de divorț cu Laurențiu Reghecampf
  • Avertisment pentru Mihai Rotaru și Adrian Thiess

Agentul de jucători a dezvăluit că va anunța, luni, punctul oficial de vedere al familiei. Situația s-a inflamat după ce s-a aflat că presupusa amantă a lui Reghecampf este însărcinată în trei luni. A fost lovitura de grație primită de Anamaria Prodan.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan l-a avertizat pe Mihai Rotaru

Impresarul a ieșit deja la atac și a avut reacții dure. Nu a pus tunurile numai pe femeia care ar locui deja alături de Laurențiu Reghecampf. I-a transmis un avertisment și patronului Universității Craiova. Acesta și-ar fi dat acordul să fie naș la nunta lui Reghecampf cu Corina.

Ați vorbit cu Rotaru, dacă vrea să fie naș de cununie? Păi Rotaru nu se mai respectă? Familia Rotaru promovează ideea de familie! Nu cunună presupuse amante cu antrenorii de la echipă„, a fost mesajul transmis de Anamaria Prodan pe contul ei de Instagram.

Reclamă
View this post on Instagram


A post shared by Anamaria Prodan Reghecampf (@anamariaprodanreghecampf)

Reclamă

Vedeta a reacționat și după decizia luată de Adrian Thiess, de a fi naș de botez al copilului așteptat de Corina Bilcon, pe numele real Corina Caciuc.

Thiess face glume și trimite mesaje celor din presă (văzute de mine). Aruncă oase în aer ca la dresaj de câini și mulți sar să le prindă din zbor. Of, sunt prea fine glumele lui Adrian. Nu v-am declarat că botezăm amândoi? Pentru Soare, orice„, a mai spus Anamaria.

Ce a declarat Adrian Thiess

Adrian Thiess este omul care este dispus să boteze copilul. Acesta a rupt tăcerea despre scandalul care a zguduit showbiz-ul românesc și a oferit detalii surprinzătoare. Celebrul Ronnie O’Sullivan va fi invitatul special.

Reclamă 4 / 0/3

Încă nu se știe sexul copilului, dar mi-aș dori să fie băiat, ca să îl cheme Adrian! Va fi un botez superb, vor fi invitați de seamă. Vine și Ronnie O’Sullivan. Am vorbit deja cu Ronnie, își dorește să participe! O să fie invitat special”, a spus Adrian Thiess, pentru cancan.ro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro 9:40 „O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo 9:18 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30) şi Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40), la WTT Champions Incheon 2024 9:10 Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară! Mesaj clar despre atacul naționalei: „Sunt trei pe două posturi!” 8:39 Tabloul semifinalelor de la Miami: Ekaterina Alexandrova a eliminat-o şi pe Jessica Pegula Vezi toate știrile
Pe același subiect
Ce a putut spune Bebeto când a fost întrebat dacă îi este dor de tatăl său
Diverse • 27 mart., 9:02
FOTO
Ce a putut spune Bebeto, fiul lui Laurenţiu Reghecampf şi al Anamariei Prodan, când a fost întrebat dacă îi este dor de tatăl său
Anamaria Prodan ia lecții de box de la Ronald Gavril
Diverse • 24 mart., 8:04
FOTO
Anamaria Prodan ia lecții de box de la Ronald Gavril! Vedeta, videoclip de senzație alături de iubitul ei
Adrian Mititelu: "Mitriţă e cel mai bun fotbalist român"!
Liga 1 • 21 mart., 21:43
Adrian Mititelu: „Mitriţă e cel mai bun fotbalist român”! Mesaj direct pentru Mihai Rotaru: „Dacă are bani, de ce nu?”
Mihai Rotaru, reacţie fabuloasă după ce Marius Şumudică a spus că i-a promis că va fi viitorul antrenor al Universităţii Craiova
Liga 1 • 19 mart., 16:43
Mihai Rotaru, reacţie fabuloasă după ce Marius Şumudică a spus că i-a promis că va fi viitorul antrenor al Universităţii Craiova
Tânăra acuzată că i-a fost amantă lui Laurenţiu Reghecampf, apariţie electrizantă la piscină
Diverse • 18 mart., 20:01
FOTO
Tânăra acuzată că i-a fost amantă lui Laurenţiu Reghecampf, apariţie electrizantă la piscină. Cât de frumoasă este Florentina