Închide meniul

Anamaria Prodan ajunge la tribunal cu cel pe care îl poreclise "Diamantul". "Mi-au dat 7.000 de euro"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 7 aprilie 2021, 5:49

Anamaria Prodan ajunge la tribunal cu cel pe care îl poreclise "Diamantul". "Mi-au dat 7.000 de euro"

Instagram Anamaria Prodan

Anamaria Prodan, scandal cu Dennis Man

Giovanni Becali a fost cel care a încasat comisionul uriaş de un milion de euro, fapt ce a făcut-o pe Prodan să anunţe că îl va da în judecată pe Dennis, cel pe care îl alinta "Diamantul", înainte de acest scandal. Giovanni a dezvăluit că a trecut printr-o situaţie asemănătoare. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ioan Becali: "Mi-au dat 7.000 de euro, cheltuieli de deplasări"

"Eu am avut contract cu Emre. Avea contract care se termina la 19 ani şi eu îl propusesem la Inter. Copilul, între timp, având cu mine semnat contract înregistrat la Federaţia Turcă şi la FIFA, intervine cu directorul sportiv, care a profitat de un unchi de-al lui.

A zis: ”de ce să ia Galatasaray 12 milioane, când el termină contractul şi poate să plece liber?” Au semnat un contract cu un an înainte şi l-au oficializat cu şase luni înainte, că pleacă liber la Inter. M-am dus la Inter, le-am făcut hârtie la FIFA, a durat procesul 2-3 luni. Mi-au dat 7.000 de euro, cheltuieli de deplasări. Când un jucător vrea să plece, pleacă”, a declarat Ioan Becali la Telekom Sport.

Anamaria Prodan, scandal monstru cu Dennis Man

A fost un scandal monstru, iar Anamaria Prodan a ameninţat că îl va da în judecată pe Dennis Man pentru a-şi primi comisionul. Cere 350.000 de euro în instanţă dar, dacă i se va da dreptate, riscă să primească o sumă mult mai mică.

"Eu am rămas cu jucătorul într-o relaţie extraordinară. În civil, judecătorul va vedea că Man a câştigat 300.000 la FCSB şi că trebuie să dea 350.000 de euro. Un judecător cere să i se facă dovada cheltuielilor.

Reclamă

Un manager care ştie că are dreptate, când se duce într-un proces, nu face discuţii cu nimeni. Eu dacă ştiu că am dreptate nu îmi fac griji. Eu l-am avut pe Emre Belozoglu când a avut 17 ani şi eram cam boss-ul de la Galatasaray atunci. L-am propus la Inter când mai avea un an de contract. Voiam să ia Galatasaray 10-12 milioane şi să nu plece liber. Eu am chemat scouterii celor de la Inter.

Emre a venit şi mi-a zis: 'Nea Giovanni, vreau să plec liber de contract'. I-am zis că îl dau în judecată. Trebuia să îmi iau şi eu ceva că am cheltuit nişte bani cu el. L-am acţionat la Milano, a venit judecătorul şi mi-a dat dreptate. Emre mi-a dat 24.700 de dolari pentru că am prezentat cheltuieli, avioane, hotel, deplasări…", a declarat Giovanni Becali la Digi Sport, cu mai mult timp în urmă.

Anamaria Prodan: "Avocaţii mei au totul pregătit, îmi pare rău că s-a ajuns aici"

Agentul FIFA îl va da în judecată pe Man pentru a-i cere daune. Deşi o avea impresar pe Anamaria Prodan, Man a acceptat ca de transferul la Parma să se ocupe firma lui Giovanni Becali. Anamaria Prodan îl avea trecut în telefon "Diamant" pe actualul jucător al Parmei.

Reclamă 4 / 0/3

"Avocatii mei au totul pregatit, cine a greșit trebuie să plătească. Mie îmi pare tare rău că s-a ajuns aici, mai ales că am avut o relație deosebită cu Dennis și familia lui. Dar trebuie să îmi fac și eu dreptate. Sunt în SUA acum. A fost o periodă tensionată pentru mine, așa că am decis să nu mai intru în polemici și să mă liniștesc. Nici nu am mai vrut să mai citesc presa ca să nu mă mai necajesc", a spus Anamaria Prodan.

Recomandări
  • Dennis Man a costat 13 milioane de euro
  • Anamaria Prodan a ratat comisionul de un milion de euro

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” 11:15 AS.ro LIVE | Dan Chilom a fost invitatul lui Dan Pavel. A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal! 11:01 Ioan Andone a dat verdictul! Pe cine vede campioană sezonul următor: „A demonstrat” Vezi toate știrile
Citește și